toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Alınır mı? 140.000 km'de, temiz araç. 36k TL. Normalde 25k civarına 2006 Leon Stylance planlıyordum ama babam aklımı celdi. Mercedes konforu tabi ki bir baskadır ancak 11-12 senelik arac. Masraf cıkarmasından korkuyorum. 36 bin lira civarına Mercedes'ten daha dusuk seviyede araba almam, o sekilde tavsiye vermeyin lutfen. Orta seviye araclarda cıkacagım max tutar 25 bin lira olur. Mercedes'in konforu, guvenligi ve tabi ki performansı sebebiyle 36 bin lira babam sagolsun destegi ile "belki" alabilirim. Yorumlarınızı rica ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 benzin sıkıntın yoksa düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 550km falan yapıyor diye biliyorum bir depoyla. Çokta abartı sayılmayabilir belki. Bence güzel ama aracın konsolu çok eski görünüyor ben olsam almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Selam, Bence pasif güvenlikte Mercedes daha iyidir fakat 2000 model Mercedes ile 2006 model Seat kıyaslarsan aktif güvenlikte kafa kafaya olacaklarını düşünüyorum. Euroncap bu konuda sana fikir verebilir. Kaldı ki Leon'un içi bana göre çok sıkıcı. Eski de olsa Mercedes ondan daha iyidir diye düşünüyorum. Mercedes'e biniyorsan parçalarındaki uçuk fiyatlara katlanacaksın. Hiç sorun çıkartmayabilir veya tüm gıcıklıklarını sana yapabilir. Otomobil şans işi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Dayimin ozel mercedes servisi var bi gun ordayken dayim telefonla konusurken duydum. yakit filtresi hava filtresi bise filtresi daha vardi unuttum 250 tl kusur fiyat dedi o.0 Babamin renault sunu 20bin bakima goturdum saymaya basladi kadin su filtre bu filtre ben icimden ooooooooooo cekiyordumki 38 tl dedi http://students.cis.uab.edu/kdevi/ash%20ketchum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 250 TL ise abartılacak bisey yokmus. Erteleyecem gibi araba isini gerci ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 20 liralik filtreye 200 lira veriyosun. Daha buyuk bir ariza ciktiginda ya da parca degismesi gerektiginde bildigin tersten goruyosun ebeni. Mitsubishi Carisma'yi kullanirken oyle oldu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 2-3 tane filtreden bahsediyor adam. Bir de soz konusu Mercedes olunca bunları da goze almak gerekebiliyor tabi. Mitsubishi icin degmez ama gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 clk güzel araba. daş gibi bu kasa. 13-14 litre yakar. performansı iyi, süspansiyonu tüy gibi, pek rahattır. ve hala yeterince güzel. ben tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 toggie said: 2-3 tane filtreden bahsediyor adam. Bir de soz konusu Mercedes olunca bunları da goze almak gerekebiliyor tabi. Mitsubishi icin degmez ama gercekten. Ya su kisimda yine yanlissin. =) Kacinilmaz bir kaza yapacagimi soyleseler, gunumuzdeki clio, evo gibi araclarin icindense 10 senelik carisma icinde kaza yapmayi tercih ederim inanki. Zamaninda cok ust sinif bir aracmis. Hala da gayet saglam motor ve kasa olarak. Sadece plastik aksam dayanmamis 10 seneden sonra haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Esh said: clk güzel araba. daş gibi bu kasa. 13-14 litre yakar. performansı iyi, süspansiyonu tüy gibi, pek rahattır. ve hala yeterince güzel. ben tavsiye ederim. ortak arkadaşımın babasında vardı. hastasıyım bende sahsen. özellikle söför mahalinde otururken inanılmaz güzel bi görüntü balık gibi uzun kaput kısmı. coupe di mi araba büyük kasaysa bilemem. bide kullanımı çok güzel ya sahil yolunda benim pejodan alışkanlık araba titremeye başlar hızlı gitsem dişye 180 yapınca sağa çekip anahtarı vermiştim arkadaşa ehliyeti kaptırmayalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Selam, Diesel için filitre takımına verilen toplam fiyat olmasın o 250TL ? yoksa saçma bir rakam o :) Gider yan sanayi alırsın o filitreyi, olmadı Bosch servisten falan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Evet coupe, tek kapı yani. Normalde tek kapı arabalara karsı antipatim var ama spor araba sonucta bu. Gencim daha aile gezdirecek de degilim heh =) di said: toggie said: 2-3 tane filtreden bahsediyor adam. Bir de soz konusu Mercedes olunca bunları da goze almak gerekebiliyor tabi. Mitsubishi icin degmez ama gercekten. Ya su kisimda yine yanlissin. =) Kacinilmaz bir kaza yapacagimi soyleseler, gunumuzdeki clio, evo gibi araclarin icindense 10 senelik carisma icinde kaza yapmayi tercih ederim inanki. Zamaninda cok ust sinif bir aracmis. Hala da gayet saglam motor ve kasa olarak. Sadece plastik aksam dayanmamis 10 seneden sonra haliyle. Abi arabanın kalitesi vardır elbette. Ama soz konusu marka burada. Normalde dedigin gibi degerlendirmek gerekir. Ama Audi, BMW, Mercedes gibi arabaların yedek parcasına harcadıgın paranın aynısını Mitsubishi icin de harcıyor olmak bana koyar acıkcası. Aslında biraz etiket olayı, fanboyluk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 mersoyla mitsubishiyi aynı cümle içinde bile kullanmak suç almanyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ahah. Mitsubishi daha ucuz tabi parca olarak ama sonuc degismiyor. Ben 1000 lira oderim, sen 1500 odersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Abi ona bakarsan 2007de 110tl olan sahin egzoz manifoldu 99 E200de 1750€ idi :) yedek parça fiyatı tamamen kaliteyle alakalı. Ayrıca Renault yedek parça konusunda çok cakaldir, traffic arka sis lambası 39tl, bağlantı soketi 179tl :) Mercedes alırsan çok büyük ihtimalle güldürür, ama bi ağlatırsa... ;) Araç otomatikse baktir al derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bi de bu işler her zaman paraya bakar. hiçbir aldığın araba, verdiğin parayla bitmez. kaskosu var vergisi var benzini var tamiri var bakımı var... ama türkün mantığı iphone alıyım kontürlü hatla geziyimden öteye gitmediği için genelde maksimum paraya araba alınıp, "tüp mü taktırsam acaba" konulu başlıklar forumları aşındırır. mercedes alacaksan, mercedese binecek gibi alacaksın. 6 ay önce 2010 model bi tt alacakken sadece kaskosuna 3500 lira çıkarttılar, dedim bu araba benim harcım değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Olay mercedes almak degil, 11 senelik araba almak. Aradaki farkı gozden kacırmayalım. Kasko, vergi, benzin gibi zaten odenmek zorunda olan bedelleri akıl edememis olsaydım araba almaya karar veremezdim bile zaten. Aptal yerine koymayın insanı. Eski araba sonucta. Daha once eski model bir Mercedes'te sorun yasayan var mıdır diye actık baslıgı. Ya da bu modelin bilindik bir problemi olabilir, daha once yasattıgı sorunlar olabilir. Bilen biri varsa cevaplar. Ya da farklı bir oneride bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 estafurullah, senin için söylemedim zaten onları. ama yedek parçasının ucuz olması beklenmemeli, ya da işçiliği sanayide ucuza çıkartırım gibi bi olay pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bu arada offtopic olacak ama tüp olayını anlamıyorum ben. Benzine verecek parası olsa bile insanlar cok ekonomik oluyor diye benzinli 3.16 alıp tüp taktırmaya karar veriyor. Orta sınıf araca bile tüp taktırmaya kesinlikle karsı cıkan bir insanım ki üst sınıf arabaları tüp takıp rezil eden insanlara diyecek bir sey bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bence güzel tercih olur. Yürüyeninde motorunda bir sıkıntısı yoksa zaten ufak tefek kozmetik sorunlar her zaman çözülür. Tanıdık usta, anlayan biri, vs varsa al derim. Yedek parça konusunda da şu avantajın var. 10 senedir piyasada olan bir araç. Parçası var yan sanayisi var ustalar araçları tanıyor. Alırken temizini alırsan zannetmiyorum ki ilerde ciddi bir sıkıntı çıksın. Ufak tefek arızalar tabi ki olur. Onları da uygun fiyattan parça temin edip çözersin. Ayrıca CLK hala çok güzel bir kasa bence. Geniş lastik, arkaya difüzör modifiyesiyle falan harika görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 toggie said: Bu arada offtopic olacak ama tüp olayını anlamıyorum ben. Benzine verecek parası olsa bile insanlar cok ekonomik oluyor diye benzinli 3.16 alıp tüp taktırmaya karar veriyor. Orta sınıf araca bile tüp taktırmaya kesinlikle karsı cıkan bir insanım ki üst sınıf arabaları tüp takıp rezil eden insanlara diyecek bir sey bulamıyorum. üretici firmalar da tüp takıyor sonuçta yakıt sistemi bu çok az bir perf. düşüşü var ucuz diye fakir muamelesi yapılıyor gayet güzle bişey lpg benzine 4.5 lira vermek çook cool değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 11 senelik araba ama mercedes bugün çoğu 10 senelik 15 senelik renöler gidiyor yollarda buna mı bişey olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 paramecium said: Selam, Diesel için filitre takımına verilen toplam fiyat olmasın o 250TL ? yoksa saçma bir rakam o :) Gider yan sanayi alırsın o filitreyi, olmadı Bosch servisten falan. Saygılar. Bakım falan değil sadece 3 adet filtreni,n parça fiyatıydı içinde işçilikte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-500-tamamen-orjinal/detay/ şöyle birşey de düşünebilirsin, risk bodor diyorsan. eski mercedesler arasında beğendiklerimden bir tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar