Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 dasaaa said: aslında fakirleri belirleyelim. gelin birlik olalım fakir fakir kokalım ey dostlar destek çıkalım zor hayat birlikte güzel Menemen de yapar mıyız 8-) Bu arada öğrenciyim, 2. dönem bitirme tezlerini halledicem. 2.dönem sanırsam babamın o şefkatli kanatlarının altında olmayacağım. O sırada şehir içinde makina mühendisi olarak bulabildiğim işe atlamayı düşünüyorum direk. Büyük ihtimal öyle bir işte bulamayıp satın almada falan çalışıcam galiba. Ya da home office dizayn yapmayı falan düşünüyorum, gelir olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 menemen de yaparız tabii. sonra bi fakir çıkar melemen değil mi o falan der. dalga geçeriz onunla. fede said: nası birlikte güzel lan 3 fakir takıldığımız düşün o gelicek orda abi şunu yapamadım, diğeri abi karnım aç. ölürüz lan dertten abi mesela doğalgaz parası çokgideceğine tek yerde daha az gider. paylaşırız hem o tek faturayı. cebimize para kalır. daha az fakir oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 işteyim ben. Otomotiv yan sanayii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 çalışıyorum ben de artık, hala gerçek değil gibi. 7 senelik üni macerası bitmeseydi keşkem :( ha bu arada senelik 3 milyon avro cirosu olan şirketin patron yarısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 dasaaa said: aslında fakirleri belirleyelim. gelin birlik olalım fakir fakir kokalım ey dostlar destek çıkalım zor hayat birlikte güzel Zor hayat her türlü bok gibi ama ben varım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sen zenginsin olm sen sayilmazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 çalışıyorum. 9. ayıma girdim iş yerinde, sene başında başlamıştık. 7.30dan itibaren mesaideyim her gün. bi yandan da mastır var, 3. senede, artık "ver kurtul" mentalitesiyle bi heveslendim bitirirsem rahatlayacam. baktım ne data alabiliyorum ne simülasyon yapabiliyorum ne de ortaya bir şeyler çıkıyo, boş durmamak için allah ne verdiyse abstract, intro, literature survey falan yazmaya giriştim, kendi katkım kısmına sonra bakacaz artık. Bella said: üni bitirdim bu sene, mastera başlicam. iş bulursam güzel olur tabi. ingiltereye gitmiyo muydun sen yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 piyalepiyale said: cihant said: ofis çalışma ortamı işte,ama daha kesin bişey yok.böyle güzel hayaller kurarken bozkırın,çölün ortasına da düşebilirim tabi bi de o var ofis ortamı hiç öyle hayal ettiğin gibi değil.tabii zorlukları vardır da şantiye ortamından daha kötü olacağını sanmam.en basitinden işe bi avcılara-küçük çekmeceye gitmek var bide levente fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 üniversite biteli 4 sene oldu hey gidi günler hey keşke bitmeseydi. çalışıyorum ama öğrencilik gibi içimde şevk kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sen git mis gibi hakimliği bırak. Büroda sefil avukat hayatı yaşa. Her ayın 15'inde maaş almak güzel şeydi de ordan oraya hayat geçmezki. Hele askeriyede. Neyse; var mı boşanacak ya da ev sahibiyle derdi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Holy said: herkes işsiz burda, çalışıyorum diyen de tatava. bir esnaf lokantasında getir-götür yapmışlığı yoktur. kithnos_1 said: Çalışma vizyonun esnaf lokantasında getir - götür ise geleceğin pek parlak duruyor :)ekmeğimi kazanıyorum işte, beğenemedin mi? hepimiz baba parasıyla bir yerlere gelemedik, 10 yaşındayken 3 kardeşimi okutuyodum ben. Buradan bunu çıkarıyorsan bravo ! Esnafta getir - götür yapmadıysanız çalışıyorum bile demeyin , tatava diyorsun . Ben de bu mu çalışma anlayışın , gerisi sayılmıyor mu diyorum ? Beğenmeme durumunu nasıl çıkardıysan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 adam haklı tatava doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 calısıyore 3 yıl ne cabuk gecmis yau fentezi olsun diye aöf girmistim son sınıftayım 2 ders kaldı .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 "Diplomaları aldım, çok uzak diyarlarda kafam rahat yan gelip yatıyorum biraz" şıkkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 onu yapan kaç kişi var ki şıkkı olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Esnafta getir götür işi yapmamış, çocukken çalışmamış adamın kafası ticarete basmaz. Aylık maaşla 55 yaşında alabileceği evin hesabını yapar. Yaşasın esnaf, yaşasın kayseri ruhu. Edit : Alanya'lıyım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 doktora öğrencisiyim, araştırma görevlisi kadrosundayım.bu ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 gençler sizi anlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 gençler diyen de aynından .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Deathblade said: Esnafta getir götür işi yapmamış, çocukken çalışmamış adamın kafası ticarete basmaz. Aylık maaşla 55 yaşında alabileceği evin hesabını yapar. Yaşasın esnaf, yaşasın kayseri ruhu. Edit : Alanya'lıyım ... Yok la işin özü kazıklamak ise yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Bir süre çalışarak başkalarını zengin ettim. Sonra baktım ulan dedim böyle çalışıp gidersem ne uzarım ne kısalırım. Müdür olsam ne olur alacağın para belli. Parayı kırmak lazım dedim. Şimdi kendim için çalışıyorum. pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 dasaaa said: onu yapan kaç kişi var ki şıkkı olsun? akila falan yok mu kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 paticik işsizlik oranı %12 çıktı. sizi gidi işsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 işsizlik süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 çalışıyorum hobi olarak da yüksek lisans yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar