Deacon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Evet bunun zamani gelmisti. Iyice artmaya basladi pony cilginligi pati'de de. Patiler ne diyor bu konuda? Brony arkadaslarimizin "no fucks given" macrolari koymamasini rica ediyoruz. Pony koyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bunu izleyenlerde ciddi bi sorun olduğunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://fchan.me/src/toon_1309973192457.jpg Pic unrelated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 olm vallahi ben açıcaktım her sayfada renkli renkli ponyler.erkek adamsınız yakısmıyor sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 çok fazla ingilizce var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://i.imgur.com/CAUKR.jpg Kimse zorla izletmiyor, izleyenler arada egleniyor, anketin yüzde 99'u nefret etse de herhangi bir yaptırımı olabilecek birşey değil. Enjoy your pony spam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 izlemenizi sikleyen yok, her boka resim koymayin, kiricam boynuzunuzunuznuznuznunzunzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi biz yabancı mıyız , niye bu başlık ve içeriğin bir kısmı ingilizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/003/617/okayguy.jpg?1283381711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 boyle cok daha havali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 böyle çok daha itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Ya abi yabanci nickler falan alip sunlara takilmaniz cok itici. Canim oyle istedi ingilizce yaptim basligi. Icerikte ingilizce bir sey yok. Degistirmeyin konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 gericiysek gericiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 basmakalıp cevap gecikmedi =) neyse abi takılmana bak , benim asıl kafama takılan moderatörlerin buna niye izin verdiği...amaaan gece gece takıldığım şeye bak , whatever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 dil zorunlulugu yok cunku forumda, ne demek izin verdigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aquila said: izlemenizi sikleyen yok, her boka resim koymayin, kiricam boynuzunuzunuznuznuznunzunzu. http://www.ponychan.net/chan/pic/src/131638981524.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 pony koymayın layn artık herşeye cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yanlış ifade ettim kendimi pardon , sitede niye böyle bir şeye izin veriliyor onu bilmiyorum ,anlamıyorum da.ne biliim bana saçma geliyor böyle forumda ingilizce konuşulması...bunun tartışılması gereken yer bu konu değil , başlığıda mahvetmeyelim ama çok faal bi kullanıcı değilim bilmiyorum niye izin veriliyor buna , tartışılmış falan da olabilir tabi bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Liebe said: basmakalıp cevap gecikmedi =) neyse abi takılmana bak , benim asıl kafama takılan moderatörlerin buna niye izin verdiği...amaaan gece gece takıldığım şeye bak , whatever... HAHAHAHHAAHAHAAHAHAHHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 tartisilmasi gereken bisey degil, isteyen istedigini istedigi dilde yazar. istedigini dedigim, kurallar filan seysinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 if yu no vad ay min Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Liebe said: amaaan gece gece takıldığım şeye bak , whatever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 beyler odaklanmamız gereken konu pony.bu gomplolara inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 troll olsun diye deil la geyiğine yazdım onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 your life be right brother, not important Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar