Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultimate Question: Bronies: irritating or funny?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bunun zamani gelmisti. Iyice artmaya basladi pony cilginligi pati'de de. Patiler ne diyor bu konuda?

Brony arkadaslarimizin "no fucks given" macrolari koymamasini rica ediyoruz. Pony koyabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/CAUKR.jpg
Kimse zorla izletmiyor, izleyenler arada egleniyor, anketin yüzde 99'u nefret etse de herhangi bir yaptırımı olabilecek birşey değil.

Enjoy your pony spam.
Mesaj tarihi:
Ya abi yabanci nickler falan alip sunlara takilmaniz cok itici. Canim oyle istedi ingilizce yaptim basligi. Icerikte ingilizce bir sey yok.

Degistirmeyin konuyu.
Mesaj tarihi:
basmakalıp cevap gecikmedi =) neyse abi takılmana bak , benim asıl kafama takılan moderatörlerin buna niye izin verdiği...amaaan gece gece takıldığım şeye bak , whatever...
Mesaj tarihi:
yanlış ifade ettim kendimi pardon , sitede niye böyle bir şeye izin veriliyor onu bilmiyorum ,anlamıyorum da.ne biliim bana saçma geliyor böyle forumda ingilizce konuşulması...bunun tartışılması gereken yer bu konu değil , başlığıda mahvetmeyelim ama çok faal bi kullanıcı değilim bilmiyorum niye izin veriliyor buna , tartışılmış falan da olabilir tabi bu konu.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

basmakalıp cevap gecikmedi =) neyse abi takılmana bak , benim asıl kafama takılan moderatörlerin buna niye izin verdiği...amaaan gece gece takıldığım şeye bak , whatever...

HAHAHAHHAAHAHAAHAHAHHAHAHAA
  • Yeni Oluştur...