Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş JK- MKE Ankaragücü 19.09.2011 @ 20:00

oldun

Öne çıkan mesajlar

Mighty_THoR said:

bakın sorun mendes yada menejerlik yaptığı adamlar değil.

sorun mendes ve fonu. Bu fona dahil adamların hakları senin olmuyor tamamen mendes de kalıyor, ben satıyorum dedikden sonra senin hayır satmıyorum deme hakkın yok ya da bu fiyata satıyorum dedikden sonra hayır ben o fiyata satmam deme hakkın yok.

Ayrıca fonun işleyişi ayrı bir sorun ispanyada başlatılan soruşturmanın nedeni alt madrid in ceo su ile mendes in ortak olması ve aralarındaki organik bağlantının altında bir bokluk olduğuna inanıyorlar şayet fonda bir sorun çıkarsa menejerlik yaptığı futbolcular değil ama fon aracılığı ile alınanlarda ciddi sorunlar çıkması mümkün.

Ayrıca bir daha söylüyorum mesela tanjunun transferinde rapid ile masaya oturan adam ahmet bulut beşiktaş değil, bu kadar bir teslimiyet söz konusu.

scout denen bir şey var ahmet bulut besıktas adına tabıkı konusabılır, sonuc olarak futbolcu beşiktaşda oynuyor, ayrıca hala fon ben satıyorum dedıkten sonra besıktasın karısma hakkı olmadığını nerden cıkarttığınızı söylemedin, yani bunu adalı gibi işadamını bırak ilkokul çocugu kabul etmez , ama sen sanki bunu kesin gördün sözlesmeleri okudun biliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

1-) Bebe'nin satın alma opsiyonu yok bildiğim kadarıyla.
2-) Bebe'nin gelir gelmez sezonu kapatması bi tek bana mı garip geliyor?
3-) Bebe'nin oynadığı profesyonel resmi maç sayısı 8. edit:Kariyerinde 8 toplam 8 maç Beşiktaş'ta değil yanlış anlama olmasın.
4-) Verilen kiralama bedeli 1 Milyon Euro.
5-) Evet kesinlikle kazık yemediniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

sorun mendes ve fonu. Bu fona dahil adamların hakları senin olmuyor tamamen mendes de kalıyor, ben satıyorum dedikden sonra senin hayır satmıyorum deme hakkın yok ya da bu fiyata satıyorum dedikden sonra hayır ben o fiyata satmam deme hakkın yok.

Ayrıca fonun işleyişi ayrı bir sorun ispanyada başlatılan soruşturmanın nedeni alt madrid in ceo su ile mendes in ortak olması ve aralarındaki organik bağlantının altında bir bokluk olduğuna inanıyorlar şayet fonda bir sorun çıkarsa menejerlik yaptığı futbolcular değil ama fon aracılığı ile alınanlarda ciddi sorunlar çıkması mümkün.

Ayrıca bir daha söylüyorum mesela tanjunun transferinde rapid ile masaya oturan adam ahmet bulut beşiktaş değil, bu kadar bir teslimiyet söz konusu.

Ya senin aklın alıyor mu gerçekten tüm haklarının fonda olduğuna? Adamlar işadamı. Senin ömründe duyamayacağın rakamları yönetiyorlar. Bırak da biraz uyanık olsunlar.

Ev sahibi gibi düşün bu olayı. Ev sahibi zart diye hadi sittr git diyemiyor. Bir sürü prosedürü var bu işin.

Bence futbolcuların haklarının fonda olması güzel bir iş. Artık kulüpler futbolculardan para kazanmıyor. Ne oldu Gs'da Emre, Okan ? kazığı atıp gittier kuruş para kazanamadı Gs yetiştirdiği adamdan. Ama bunun yerine hakları bir fonda olan transfer olsaydı 10m yerine 5m verecek adamı oynatacak satışındanda yine söz hakkı olan payı alacak.

Bebe'yi düdükediler diyorsun da. Bir çok otorite olumlu yorum yaptı adam hakkında. Gördüğüm kadarıylada hazırlık maçında güzel oynadı ama sakatlandı bilemeyiz bunu. Büyük kulüplere de isimsiz adamlar gidiyor. Onlar içinde aynı kelimeyi kullanabilir miyiz?
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

3-) Bebe'nin oynadığı profesyonel resmi maç sayısı 8. edit:Kariyerinde 8 toplam 8 maç Beşiktaş'ta değil yanlış anlama olmasın.

1) bebenın 9 milyon euro civarında satın alma opsiyonu var
2) adam milli takımda sakatlandı, sezonu değil ilk yarıyı kapattı.
3) profesyonel olarak resmi 8 maç oynayıp milli takıma seçilmisse ben bi şey demiyorum zaten
4) verilen kiralama bedeli sakatlandığı için tekrar görüşüleceği söylendi
5) gerçekten komiksin
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.kartalbakisi.com/haber/adali-bebeyi-kiraladik/1205/

satın alma opsiyonu adalı tarafından bizzat açıklandı yine gazetelerde 9 milyon gibi bir rakkam yazıldı, net 9 mudur bilmiyorum ama satın alma opsiyonu olduğu bizzat adalı tarafından açıklanmıştı.

ayrıca mendesden aldığımız hıc bır futbolcu kötü çıkmadı henüz,

hayır sanki sımdıye kadar aldıgımız tum yabancıları oynatıp cok ıyı paraya satıoduk da sımdı satarken nası satacakmısız onu elestırıyorlar, mendes den once mılyon eurolara aldıgımız abuk sabuk adamları gondermek ıcın de ustune para verıyorduk
Sosyal ağlarda paylaş

yauv işte bir magaza sana kampanya yapıyor kimsede onun düştügü kadar assagıya düşmüyor sende ondan alıyorsun bu kadar basit ee adamın bunları yaparken kazancıda olacak haliyle ama işte digerleri 3 sahıs onların derdi ne onnu bilemicem sidnei geldi iki kafa golü attı toro 175 lik boyuyla atamazdı o kafa golünü ferrairiyi söylemiyorum bile dandik herif
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

1) Bildiğin kadarıyla derken? Ne biliyorsun? Gördün mü sözleşmeyi? Kiralanınca tek söylenen şey Beşiktaş isterse 9 milyon euro'ya satın alabileceğiydi. Sen gördüysen sözleşmeyi konuş. Ben görmedim tek bildiğim gazeteden okuduğum ama senin kaynaklar sağlam atıp tuttuğuna göre.

2) Evet çok garip. Muhtemelen dış mihrakarın büyüyen Türkiye ekonomisine bir hançeri olabilir. Türkiye'nin ithalatını şişiriyorlar ve cari açık büyüyor. Böylelikle IMF'den para almak zorunda kalıcaz. Oh shit! Amerikalılar her yerde!

3) Bebe 19 yaşında profesyonel oldu. Genelde çoğu futbolcu 16-17 yaşında profesyonel olur. B takım'da oynar A takıma alınır. O tarz kötü bir hayat yşaayan insan için 19 yaşında Potekizin bir takımında 5 yıllık sözleşmeyle profesyonel olmak büyük bir başarı. Adam kendini gösterdi ve Manchester'da oynadı. Sonuç olarak şu ufak kariyer bile Türkiye'de ki çoğu topçudan daha iyi olduğunu gösterir.

4) Evet 1 milyon euro makul bir fiyat Manchester'dan gelen bir futbolcu için

5) Evet yemedik. varsa bilgin paylaş.
Sosyal ağlarda paylaş

9 Milyon euro diye bi haber yok yalnız bak yukarda haber linklemiş adamın biri onda bile sadece satın alma opsiyonu -belirsiz bi miktar- olduğu öğrenildi diyor ki aynı dönemde ntvspor satın alma opsiyonu yok diye geçti haberi diğer büyük haber portallarıyla beraber...
Siz sözleşme mi gördünüz ki kimsenin bilmediği opsiyonu biliyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Mighty_THoR said:

Ya senin aklın alıyor mu gerçekten tüm haklarının fonda olduğuna? Adamlar işadamı. Senin ömründe duyamayacağın rakamları yönetiyorlar. Bırak da biraz uyanık olsunlar.

Ev sahibi gibi düşün bu olayı. Ev sahibi zart diye hadi sittr git diyemiyor. Bir sürü prosedürü var bu işin.

Bence futbolcuların haklarının fonda olması güzel bir iş. Artık kulüpler futbolculardan para kazanmıyor. Ne oldu Gs'da Emre, Okan ? kazığı atıp gittier kuruş para kazanamadı Gs yetiştirdiği adamdan. Ama bunun yerine hakları bir fonda olan transfer olsaydı 10m yerine 5m verecek adamı oynatacak satışındanda yine söz hakkı olan payı alacak.

Bebe'yi düdükediler diyorsun da. Bir çok otorite olumlu yorum yaptı adam hakkında. Gördüğüm kadarıylada hazırlık maçında güzel oynadı ama sakatlandı bilemeyiz bunu. Büyük kulüplere de isimsiz adamlar gidiyor. Onlar içinde aynı kelimeyi kullanabilir miyiz?

dostum okadar değişik seviyelerde kendi kendine fail olmuşsun ve bahsettiğin konuda okadar bilgisizsin ki insanın içi acıyor.

1) Babasının şirketini yönetmesine izin verilmediği için beşiktaşı yöneten demirörenin mendes ile yaptığı anlaşmaya göre futbolcunun satışına ve bedeline fon karar veriyor.Yapılan satışın 50% sini beşiktaş alıyor.

2) emre okan para kazandırmadan gittiler çünkü bosman kararı diye bir hadise var sözleşmen sona erer ise istediğin yere gidersin bunun fon ile alakası yok

3) ben hiç bir zaman bebe den bahsetmedim sen okuduğunu pek anlamıyorsun sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

9 Milyon euro diye bi haber yok yalnız bak yukarda haber linklemiş adamın biri onda bile sadece satın alma opsiyonu -belirsiz bi miktar- olduğu öğrenildi diyor ki aynı dönemde ntvspor satın alma opsiyonu yok diye geçti haberi diğer büyük haber portallarıyla beraber...
Siz sözleşme mi gördünüz ki kimsenin bilmediği opsiyonu biliyorsunuz?

adalının açıklamasına inanıyoruz ntvspor yerine :) konuşmada adalıya satın alma opsiyonu varmı diye soruluyor o da var diye cevap veriyor fakat bedelini söylemiyor,

hatta sakatlandığı zaman satın alma opsiyonundaki fiyat da düşer daha ucuza kapatılır diye konusuldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...