katliamci Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Sol tarafa elini koy nickleri görme, bildiğin arkasokak lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mendes hakkında yurtdışında öyle çılgınca yürütülen bir operasyon cart curt yok o bizim yandaş spor basınımızın saçmalıklarından ibaret.. Futbol artık milyar dolarlık bir endüstri ve bazıları bu piyasada öne çıkıyor.. Yani mendes isterse bjk batar demek ile apple isterse bütün iphone kullanıcıları batar demek aynı şeydir.. Mendes güçlü bağlantıları sebebi ile hem iyi oyuncular bu adam ile temasa geçiyor, iyi oyuncular temasa geçtiği için güçlü takımlarda temasa geçiyor.. Tabiki şunun altını çizmekte fayda var. Bjk ile mendes arasında bir olaylar dönüyor bunu inkar etmek saçma olur yani her klüp ile çalıştığı gibi çalışmıyor bizimle.. Ama biraz avrupa futbolunu takip ederseniz. Portonun yükşelisinin bir Mendes operasyonu olduğunu farkedersiniz. Haa avrupada portonun yarısı kadar başarılı olacaksa değil 5 oyuncu 11 oyuncu mendesin olsun umurumda değil.. Kaldıki beşiktaş daha önceki kötü tecrübelerinden sonra gayet iyi bir politika izliyor transferde Şimdi yukarıdaki paragraf benim mantıklı, saygılı ve hoşgörülü tarafım Şimdi eski defterleri açalım evet.. Tabata ya 8 milyon euro verildiğinde bütün takımlar peşindeydi bastırdık parayı aldık.. Ki o yarım sezon bizede gayet faydası dokundu. GS li olduğunu düşünüyorum geçen sene 6 milyon euro ya aldığınız Stancu nerede? Culio nerede? Adını hatırlamadığım kaleci nerede? Kumarbaz diye kovulan serdar özkan nerede? Şimdi saçma sapan konuşmadan önce biraz özeleştiri yapacaksın önce kendi takımına bakacaksın ondan sonra çıkıp konusacaksın. Kaldıki bjk hissesi flnmı tutuyorsun elinde niye bu kadar geriyor seni bu mendes olayı? İstersek takımın tapusunu veririz sanane? Beşiktaşa yatırım yapmadın, beşiktaş taraftarı değilsin, beşiktaş çalışanı değilsin o zaman SA-NA-NEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 @gellidus adamin sorunu direk BÖNUMM NÖDUN quaresmamm yokkk benim NÖDUNN fernandesim yokk basgaaaanniimm bana almeida alsana'dan ibaret.. not: anlayabilcegi kıvamda yazıym dedim.. düzgunce acıklamalar fayda etmemişki arkadas sözlesmeler kendi elindeyms gibi,mendes besiktasa sormadan satabilir diyor.. harcaniyor böyle gencler patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Hatalı transfer ile dolandırılmayı birbirinden ayırt edemiyorsunuz siz hakkaten inanılmazsınız. Alves transferinde bildiğin dolandırıldı Beşiktaş,açıklıyorum hala basmıyor kafanız... Rage açıp manyak gibi saldırcanıza bi okuduğumu anlamaya çalış biraz. Adam çiftliği haline getiriyor Beşiktaş'ı diyorum benim rahatsız olduğum bu diyorum daha ne anlatayım ki sana? M.T.A. maçında Beşiktaş gol attıkça sevinen bi adamım ben, gayet de sempati beslerim yani Beşiktaş'a bu yüzden beni ilgilendiriyor evet... Bi takımın gittiği yoldan memnun olmamak için illa o takımı deli gibi tutmak gerekmiyor, Fenerbahçe Guiza'ya paraları saçarken de üzüldüm siz Alves'e saçarken de biz saçarken de... Bu kafayla devam edin siz ne diyim sadece bi kavga çabası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 alves transferi hakkında bana göre mendes futbolcuyu satın alıyor, sonra bunu beşiktaşa vermek için Atletico Madrid b takımında gösteriyor, ve beşiktaş da buna 3.100.000. Euro vererek %50 sini satın alıyor. Şimdi bütün bu olanlardan beşiktaşın haberi yokmuydu sanıyorsun? mendes futbolcuyu önerdi çok değerlenceğini söyledi ve futbolcuyu zaten 5 futbolcu verdiği ve sürekli çalıştığı atletico madrid üzerinden beşiktaşa alalım dedi , yarısını siz alın yarısı bende kalsın , 20 yaşında değerlendiği zaman minimum 12 milyon euro satarız dedi(minimum serbest kalmak değeri bu su anda), beşiktaşda atletico üzerinden aslında mendes'e 3.1 milyon euro vererek alves in yarısını aldı, şimdi ne oldu bu alves in değer 6.2 milyon euro oldu. şimdi bütün bu olaylar zaten beşiktaş yönetiminin bilgisinde oldu, mendes nasıl bebe yi 7 milyon sterline tek bir macını bile izlemeden ferguson gibi bir teknik direktöre ve man.u da sattıysa aynı mantıkla gelecek vaaden bir oyuncuyu atletico üzerinden beşiktaşa %50 sini verdi. olay bu, alves daha 20 yaşında oynamaya başlasın görelim 3.1 milyon euro kazıkmı yedik yoksa gelecek 15 20 milyon euro edebilecek kapasitede bir futbolcumu aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 adam meğerse yıllardır alves'i izliyormuş. Bence tartışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Adam 20 yaşında ve ben hiç izlemedim, izlemiş olan var mı forumda? Ve bu adama 6M euro değer biçip 3M ödeme yapmış Beşiktaş %50'sine... Hala hikaye anlatın afferin, bu adam iyi oyuncu diyen sadece Mendes, zaten insanların eleştirdiği de bu beşiktaş artık transferi kendisi yapmıyor mendes'in al dediğine veriyor parayı alıyor. Adam zarar etmiyor çünkü zaten olmayan bir futbolcudan 3M euro'yu cebe indirdi çoktan... Neyse aslında yeni ronaldoymuş alves ama kimse farketmemiş 20 yaşına kadar... Abisi dünya çapında tanınıyor o etmez 6M euro lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ya sen stancu kim diye sordun mu da simdi burda alves kim fln filan die besiktasi kötuluyorsun.. agzinin sularini akıta akıta besiktasin yaptgi işlere cemkiriyorsun 2 saattr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 stancu işte gitti orduspora kiralandı. haginin kazıgı oldugunu inkar mı ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 iyide redcim tutmus daha 1 maca cıkmams adama mendes'in kazigi diyip duruyor adam.. ben yoruldum sen anlat arkadasa.. hayır quaresma almeida simao ve fernandes balon cıksa neyse dicemde.. ilginc yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ya abi öyle bir konuşuyorsun ki ciddi söylüyorum muhattap bile alınacak tarafın yok ama sırf kişisel gelişimine katkısı olur diye yazıyorum. Hocam, sanki Türk kulüpleri yıllarca optimum transfer politikası izledilerde gelmişsin şimdi Alves'ten kazık yediniz nihaha diye takılıyorsun. Sonuçta adam ispanya'dan geliyor. Türkiye'de topçu sıfatıyla para kazanan adamların %80'ninden iyidir. 3M euro da gayet makul bir fiyat. Verirdik 15m euro, guiza gibi kötü çıkardı tamam eyvallah. Bak inkar ediyor muyuz Tabata'yı? Patladı içimizde. Ya bu ülke ne adamlar gördü ya? Dur bi hele soluklan gardaş, adam 3-5 maça çıksın iki muz orta yapsın, iki kaleye şutu olsun. Sezon ortası de al işte ne biçimde yedi sizi mendes. Geçen sene oturmamış defans ve forvette etkisiz olduğumuzdan kötüydük. Ama mendes'in getirdiği Guti, Simao, Quaresma, Fernandes takımı sırtladı? Hangisi vasat oynadı? Hepsi makul fiyatlara alındı. Adam şimdi bize Bebe ve alves'i önerdi. Bebe gayet iyiydi bana göre keşke izleyebilseydik ama göremedik adamı sen kalkmışsın bebe kim diosun. Ya bu takımlar hiç yıldız yaratamayacak mı? Hep futbolunda emekliliğinin son dönemine gelmiş adamları mı toplayacağız? Sınırsız yabancı oldu. Ben olsam daha bebe gibi onlarca adam toplarım. İçlerinden bi tanesi faydalı olsa ne mutlu. Yıl olmuş 2011. Bırak şu yugoslav ekolünü. Futbol endüstri olmuş. Mendes gibi adamlar tabi ki yönetecek win-win durumu var. Adam para kazandığı yeri neden baltalasın kafan aıyor mu? off yordun vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 öldu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 e bi zahmet abi artık saat kaçtan beri uğraşıyoruz adamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar