Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Juanfran gitmek istiyor!

Pascal

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş'a Del Bosque'nin isteği ile 5 milyon Euro'yu bulan maliyetle ve büyük umutlarla transfer edilen Juanfran'dan şok istek: "Uyum sağlayamadım. İzin verin İspanya'ya döneyim.."

Juanfran affını istedi! Teknik direktör Vicente Del Bosque’nin ısrarı üzerine yaklaşık 5 milyon Euro maliyetle Celta Vigo’dan alınan Juanfran’ın ayrılma talebinde bulunduğu öğrenildi.

Deneyimli sol kanat oyuncusunun, İspanyol çalıştırıcı aracılığıyla yönetime haber gönderip, “Neden bilmiyorum ama kendimi bir türlü futbola veremiyorum. Buraya uyum sağlayamadım. Mutlu değilim, ayrılmak istiyorum. Bırakın gideyim” diye istekte bulunduğu belirtildi.

Eşi de istemiyor

Eşinin de Türkiye’ye uyum güçlüğü çektiği ve İstanbul’dan ayrılmak istemesinin İspanyol yıldızın bu yönde bir karar almasında etkili olduğu bildirildi. Siyah-Beyazlı forma altkında bir türlü bekleneni veremeyen Juanfran ligde hiçbir karşılaşmaya ilk 11’de başlayamadı. Üç maçta toplam 83 dakika görev alan İspanyol oyuncu, Bodo Glimt ile oynanan UEFA Kupası 1. tur ilk maçında 11’de sahaya çıktı. Ancak yine beklentileri karşılayamayınca yerini Sergen’e bırakmıştı.

(Kaynak: Fanatik)[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
ben paticik falan değilim abi insanım ben
Sosyal ağlarda paylaş

Çok bişi yaptıda sanki.Görende Dünya futbolcusu sanacak.Hey Allahım.Küfür ettiriolar.Ulan bide parayıda beenmio.Artiz artiz.OYNAMAYI BİLSE TAMAM KALSIN DİCEM.ADAM KALDIRAMIOKİ K.ÇINI.

Kaç tane kaliteli oyuncu alırız biz Türkiye'de o paraya biliyor musunuz?[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
UO Data Center
| ?Laistragon? | | My Photos |

[Bu mesaj fizban tarafından 27 Eylül 2004 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nukem_Verite dedi ki beşiktaştan bi bok olmaz çok şerefsiz bir takım, blaq dedi ki hepiniz o. ç. laistragon dedi ki hepimiz fenerliyiz sikmişim beşiktaşı blackchaos dedi ki beşiktaşa koyiim size bişi olmasın

kaynak: raidspor

evet şimdi kendinize de küfretçek misiniz merak ettim :)
Sosyal ağlarda paylaş

forvet yüzünden yeniliyoruz dimi bunca haftadır hey allahım.. top geldi de adamlar mı atmadı, ortasahada 2 pas üst üste yapan adam yok.. koşan ve göbekte oynayan bi eleman lazım, top kapsın savaşsın..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

neden yeniliyoruz göbekte koşan savaşan eleman yok diye mi? hey allahım......
okan da koşuyo noluyo ? koşan adam dan önce takım gibi oynamak lazım 2 pasüst üste yapılamamasının nedeni oyuncuların pas atmayı bilmemesi değil takım birbirini tanımıyo kaynaşamadı kimse nerde durucağını bilmiyo dolayısıyla pas çeviremiyolar

senin dediğin yerede adam alınabilir ama forvet tek carewle işlemiyo işte ara paslara koşucak ve daha bitirici bi eleman lazım,arkadan ahmet hassan la desteklenip olcak iş değil
pancu aslında şans verilse oynar gibi bu dönem ama çok bencil oynuyo ve o da ağır kalıyo biraz
Sosyal ağlarda paylaş

bence ortaya bir turk ileriye bir yabancı ya da ilhan gelebilirse doğru duzgun bi şekilde ortaya bir yabancı ileriye carew ilhan beşiktaşı buyuk olçude rahatlatır tabi yeni td ile de bu devre yalanız zaten de 2. devre de toparlarız ilk 10 da bitiririz seneyi hatta 5. 6. oluruz gerçekçi olmak gerekirse...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

valla orta sahaya 1 tane hatta 2 tane ön libero lazım giunti gibi. sedatı alsaymışız oynarmış valla bu takımda eheh

sonracıma forvete ilhan defansa da 1 adet tolga gerekmekte :) başka bişi gerekmez eheh. ilhan 2. yarı geliomuş koçum be ehuhe. eğer toparlarsa kendini sorun yok toparlamazsa forvete de adam lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...