Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Beşiktaş'a Del Bosque'nin isteği ile 5 milyon Euro'yu bulan maliyetle ve büyük umutlarla transfer edilen Juanfran'dan şok istek: "Uyum sağlayamadım. İzin verin İspanya'ya döneyim.." Juanfran affını istedi! Teknik direktör Vicente Del Bosque’nin ısrarı üzerine yaklaşık 5 milyon Euro maliyetle Celta Vigo’dan alınan Juanfran’ın ayrılma talebinde bulunduğu öğrenildi. Deneyimli sol kanat oyuncusunun, İspanyol çalıştırıcı aracılığıyla yönetime haber gönderip, “Neden bilmiyorum ama kendimi bir türlü futbola veremiyorum. Buraya uyum sağlayamadım. Mutlu değilim, ayrılmak istiyorum. Bırakın gideyim” diye istekte bulunduğu belirtildi. Eşi de istemiyor Eşinin de Türkiye’ye uyum güçlüğü çektiği ve İstanbul’dan ayrılmak istemesinin İspanyol yıldızın bu yönde bir karar almasında etkili olduğu bildirildi. Siyah-Beyazlı forma altkında bir türlü bekleneni veremeyen Juanfran ligde hiçbir karşılaşmaya ilk 11’de başlayamadı. Üç maçta toplam 83 dakika görev alan İspanyol oyuncu, Bodo Glimt ile oynanan UEFA Kupası 1. tur ilk maçında 11’de sahaya çıktı. Ancak yine beklentileri karşılayamayınca yerini Sergen’e bırakmıştı. (Kaynak: Fanatik)[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Çok bişi yaptıda sanki.Görende Dünya futbolcusu sanacak.Hey Allahım.Küfür ettiriolar.Ulan bide parayıda beenmio.Artiz artiz.OYNAMAYI BİLSE TAMAM KALSIN DİCEM.ADAM KALDIRAMIOKİ K.ÇINI. Kaç tane kaliteli oyuncu alırız biz Türkiye'de o paraya biliyor musunuz?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | [Bu mesaj fizban tarafından 27 Eylül 2004 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ulan ibo nun sağ ayağı bile ondan çok daha iyi pas yapıyor. ve daha çok pas yapmıştır zaten.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yolu açık defolabilir....[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Homesick oldu amcam ondandır :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Nukem_Verite dedi ki beşiktaştan bi bok olmaz çok şerefsiz bir takım, blaq dedi ki hepiniz o. ç. laistragon dedi ki hepimiz fenerliyiz sikmişim beşiktaşı blackchaos dedi ki beşiktaşa koyiim size bişi olmasın kaynak: raidspor evet şimdi kendinize de küfretçek misiniz merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 salağın teki bu juanfran,olan bjk'nin paralarına oldu uaheuaz :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ne zmn dedim lan ben ööle bişi.. fanatikten kolpasın... bu sene 2. olacaz buraya yazıyorum..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ulan ben öle bişey dediysem %100 fizban hacklemiştir beni.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 fizban blackchaos'u hackliyosun sonra böle mesajlar yazıyosun sonra da kıvırmaya çalışıyorsun. Ayıp ayıp.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 LOL[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 gitse iyi olur aslında ,verdiğimiz parayı aşlabileceksek kontenjanı boşaltır forvete bi adam alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 forvet yüzünden yeniliyoruz dimi bunca haftadır hey allahım.. top geldi de adamlar mı atmadı, ortasahada 2 pas üst üste yapan adam yok.. koşan ve göbekte oynayan bi eleman lazım, top kapsın savaşsın..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 beyler diyorum Ali Güneş'le beraber bizden Selçuk'u da alıcaktınız hiç bir sıkıntınız kalmazdı :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 neden yeniliyoruz göbekte koşan savaşan eleman yok diye mi? hey allahım...... okan da koşuyo noluyo ? koşan adam dan önce takım gibi oynamak lazım 2 pasüst üste yapılamamasının nedeni oyuncuların pas atmayı bilmemesi değil takım birbirini tanımıyo kaynaşamadı kimse nerde durucağını bilmiyo dolayısıyla pas çeviremiyolar senin dediğin yerede adam alınabilir ama forvet tek carewle işlemiyo işte ara paslara koşucak ve daha bitirici bi eleman lazım,arkadan ahmet hassan la desteklenip olcak iş değil pancu aslında şans verilse oynar gibi bu dönem ama çok bencil oynuyo ve o da ağır kalıyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bence ortaya bir turk ileriye bir yabancı ya da ilhan gelebilirse doğru duzgun bi şekilde ortaya bir yabancı ileriye carew ilhan beşiktaşı buyuk olçude rahatlatır tabi yeni td ile de bu devre yalanız zaten de 2. devre de toparlarız ilk 10 da bitiririz seneyi hatta 5. 6. oluruz gerçekçi olmak gerekirse...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 teamwork'ü yüksek adam lazım. ocak ayından sonra da gazetelerde ilhan mı carew mi diye de başlıklar görürüz artık.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 teamwork yesin seni! cmci gençlik alalım forvete Todorov u yanınada Tsigalko olay biter.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Oldu anam defansa Cuesta kaleye Saja ortaya karışık meyve de alalım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 valla orta sahaya 1 tane hatta 2 tane ön libero lazım giunti gibi. sedatı alsaymışız oynarmış valla bu takımda eheh sonracıma forvete ilhan defansa da 1 adet tolga gerekmekte :) başka bişi gerekmez eheh. ilhan 2. yarı geliomuş koçum be ehuhe. eğer toparlarsa kendini sorun yok toparlamazsa forvete de adam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ewt İlhan ın bir an önce bir takımla anlaşıp kendine gelmesi lazım Türk milli takımına tekrar faydalı olabilir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Oldu olacak Elvan ile Süreyya yı da futbolcu yapın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Onlar bayan birinci lig'de oynayamaz...[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Biz bi yolunu bulur oynatırız..:D[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ztn bi ise yaramio gitsn[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar