Qui Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 İki kere başıma geldi 1 hafta arayla, tesadüf değildir heralde. XP kurulu bir sisteme, bad sector'lu bir ikinci hdd takınca XP açılış aşamasında biyerlerde çöküyor. Takılan ikinci hdd'de kendi başına açılamasada içindeki bir çok dosya sağlıklı ve sistem disketi ile boot ettiğinizde içeriğini görebiliyorsunuz. Aynı şekilde win98 olan makinaya bağlarsanızda 98 açılıyor ve sağlam dosyalara erişiminiz oluyor. XP bug'ı?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ya ben XP'te laf atın diyemi yazdım!!! XP çok yaşa! :)) Hangi Microsoft ürünü bug'sız ki? :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 XP de badsector lu hdd takınca açılışta scandisk i atlarsan o badsector lu diske ulaşabiliyorsun am o disk üzerinde yapacağın işlemler çok yavaş oluyor.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for?
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Çok yaşa windows 2ooo :D Valla acaip bad sectorlu bilgisayar açılırken smart hatası veren bir hdd sorun çıkarmıo win2k'da. XP denemedim ama win2k da sorun çıkmıo :D Bence win98 yada ME kullanan kalmasın herkes win2k'ya geçsin. Gerçekten win98'den hiç farkı yok sağlamlığı dışında.[hline]This Cat Scratches Free.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Silthanas senin bana çektiğin ME kadar hiçbirşey bana çektirmedi şimdiye kadar anamı ağlattı.. long live the xp ![hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 primary masterda bende vardı bir bad sector lu hdd teori attım ortaya :) ona da aynı seyi yapar diyerekten.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for?
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Yeni kurulmus temiz bir sistemde My Computer' in not responding verdirmeyi Bill Gates nasıl başarmış bilemiyorum ama ME de becermişti. XP ye gelince bazı problemleri gercekten var bu dogru ama win2k haric hepsi XP den problemli sitemlerdir. 98 de mavi ekranla gunde en az 2 kere karsılasırsınız. ME de Not responding ve mavi ekran problemi zaten adama gina getirir. Acayip kitlenir felan. Win2k guzel ama gelgelelim hem XP den yavas calısıyor (p4 sistemlerde) hemde multitasking olayı biraz zayıf. XP ile 98 ve ME yi karsılastırmayın cunku 98 ve ME tam olarak bir işletim sistemi bile degildir. Onların kullandıgı işletim sistemi DOStur ve 98 ve ME dediginiz sey bir tür kılıftır. XP surumde windows artık DOS ustune bir kılıf olmaktan cıkmıstır. Ben acıkcası Microsofttan nefret ederim ama bugune kadar en begendigim isletim sistemi de win2k dir ama hız ve multitask eksikleri beni kahrediyor acıkcası su aralar.
Öne çıkan mesajlar