vaperon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Umarım hobo olmazsın akila... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yasiyo biraz fazla olmus, fiziksel olarak varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 gossip girl'deki dan tarzı takılıyor galiba, upper east manhattan'ın en fakiri olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Allure- said: amerika'da yaşıyor ne fakiri e ben de Isparta'da yaşıyorum, nalakası var ab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ona yasamak mi diyorsun simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Sana günlerin nasıl geçtiğini özel mesaj ile anlatıcam. ulan ben yaşıyor muyum diceksin. Kaldı ki fakir halimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bu küheylan da her topikte eziliyor, bariz. çok yüklenmeyin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aquila said: metro cardim var, hem issizim, hem de issizim. al benden de o kadar kentkartimla issizim ve gurursuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ısparta çok ucuz bir şehir, asgari ücretle bile istanbul'a nazaran çok çok daha iyi geçinebilirsin. ha ona yaşamak denir mi orası ayrı, yine de aynı para ile istanbul'da yaşamak zorunda olanlara kıyaslarsan, evet denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Polyushka said: bu küheylan da her topikte eziliyor, bariz. çok yüklenmeyin artık ahah canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi isparta vb benzeri bi cok sehir hatta ulkenin ucte ikisinde devletten tesvik primi almadan yasamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 nediyonuz abi ne ıspartası :D adamın konuyla ne alakası var :D adamı trollemeyin artık,yazık atıcak kendini bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 o ceketle bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 statumuze nerden bakiyoz ya, bi kiza yazicam ona gore. /status calismadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Yok yok atmam kendimi, hani bu pati tarafından ilk defa toplu trollenmek değil, eskiden daha acımasızlardı.Şu konuda sadece trollemeyen kişilerin mesajlarını dikkate aldığımdan onların trolleyip trollemesi çok da tın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 fede said: garsonluğun nesi var lan. gayet iyi garsonluk türklerin ruhunda garsonluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 her şey para her şey statü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bile bile şu topiği açması arandığına delaloitte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 üşenmedim bütün topici okudum.kızın tutumuna bağlı one,param var havalarındaysa yeri geldi mi fena ezer.yoksa takıl, olursa ekime.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 evlenmek isterse evlenme statükolmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aquila said: statumuze nerden bakiyoz ya, bi kiza yazicam ona gore. /status calismadi. abi /persstat dene personal statsını verecek. olmadı get() ile bi yerden alınıyordu da anımsayamadım şimdi. get persstat (akila, doğum tarihi, koordi;natlar) gibi bişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 nerd işi yapmışın sende heeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kız güzelse yürür güzel değilse yürümez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 pipin büyükse de yürüyebilir. hele ki badass bir adamsan zaten kızı çoktan kaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 10 sayfa neler dönmüş yea :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar