Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Statü farkı

0ne

Öne çıkan mesajlar

Şu kişisel bölümüne uzun zaman sonra bi de ben konu açayım dedim, trollenemye fazla müsait bi konu değil aslında ama troll mutlaka olucaktır o yüzden pek bişey demiyorum.

Şimdi konu şu; biri var, bi arkadaş tanışmamızı istedi ve 1-2 akşamdır konusuyoruz, ve o benim cesitli sebeplerden lise mezunu olup üni'yi bırakmak zorunda oldugumu biliyo.

Kendisi genetik okumuş, zengin(altında mini cooper var, anlayın artık) ve su an cok iyi bi hastanede staj yapıyo,

Kafamı kemiren nokta, bi süre sonra cevresi veya ailesinin beni statü bakımından küçük görerek benden sogutmaya calısmaları basarılı olursa ve kızın aklına girerlerse ne yaparım, ya da daha öncesinde ne yapmam gerekir?

Hani kız dobra konusuyo, yalan söyleme adam gibi anlat ne derdin varsa falan diyo ama bu soruyu ona sormam benim acımdan ne kadar iyi olur o bölümü kestiremiyorum.

Asıl sormak istediğim şey ise çevrenizde bu tür statü farkı olan çiftlerin ilişkileri yürüyo mu, yoksa sadece film/dizilerde falan mı oluyo o aşklar?
Sosyal ağlarda paylaş

yaptığımız seviyosan git konuş abi geyiği var ya,onu burda uygulaman gerekiyor.
ha bunu uyguladığın zaman kız büyük ihtimal komplekslimisin sen diyecek.benim için lise mezunu olman falan filan önemli değil,ya da benim zengin oluşum falan filan.

şu aşamada,yani yeni tanıştığın birisi ile bu konuşmayı yapıpta gerçekten anlaşabiliyosanız,evlen bence hemen :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yürümüyor, belli bir yere kadar herşey güzel ama bir noktadan sonra bayağı sıkıntı yaratıyor. Onun yapmak istedikleri, çevresi, gördükleri zart zurt bayağı farklıdır senden emin ol.
Türk filmlerindeki bir şeyin hayalini kurma boşuna.
Ailesinin duruma el atmadan zaten olay kopuyor.
Davul bile dengi dengine diye boşuna dememişler hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

karamsar olmayın bu kadar yahu.ama milletinde dediği gibi,lise mezunuyum apaçi gibi takılıyorum,o kahve benim şu kahve benim sürtüyorum olayındaysan,o statü farkı çok olur.ama lise mezunuyum işim var maaşım yeterli,mutluyum diyosan bi sorun olmaz.

bu arada 2 günde kendinden geçirmiş kız seni :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...