0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Şu kişisel bölümüne uzun zaman sonra bi de ben konu açayım dedim, trollenemye fazla müsait bi konu değil aslında ama troll mutlaka olucaktır o yüzden pek bişey demiyorum. Şimdi konu şu; biri var, bi arkadaş tanışmamızı istedi ve 1-2 akşamdır konusuyoruz, ve o benim cesitli sebeplerden lise mezunu olup üni'yi bırakmak zorunda oldugumu biliyo. Kendisi genetik okumuş, zengin(altında mini cooper var, anlayın artık) ve su an cok iyi bi hastanede staj yapıyo, Kafamı kemiren nokta, bi süre sonra cevresi veya ailesinin beni statü bakımından küçük görerek benden sogutmaya calısmaları basarılı olursa ve kızın aklına girerlerse ne yaparım, ya da daha öncesinde ne yapmam gerekir? Hani kız dobra konusuyo, yalan söyleme adam gibi anlat ne derdin varsa falan diyo ama bu soruyu ona sormam benim acımdan ne kadar iyi olur o bölümü kestiremiyorum. Asıl sormak istediğim şey ise çevrenizde bu tür statü farkı olan çiftlerin ilişkileri yürüyo mu, yoksa sadece film/dizilerde falan mı oluyo o aşklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 büyü yaptır. gogo iç güveysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yürümez o yürütse bile sende hep fakir kompleksi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bu koşullar altında tanıştıysanız yürümez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 valla ne yalan söyleyim, sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi daha yeni tanışmışsınız ailesi ister mi diyosun ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ezik ezik takılırsın yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kendi statumun altindaki kizlara bakmiyorum bile ben... kahretsin ki statum cok yuksek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yaptığımız seviyosan git konuş abi geyiği var ya,onu burda uygulaman gerekiyor. ha bunu uyguladığın zaman kız büyük ihtimal komplekslimisin sen diyecek.benim için lise mezunu olman falan filan önemli değil,ya da benim zengin oluşum falan filan. şu aşamada,yani yeni tanıştığın birisi ile bu konuşmayı yapıpta gerçekten anlaşabiliyosanız,evlen bence hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 herşey para değil, sıkma canını. ama statü konusunda kendini kötü hissedersin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Yürümüyor, belli bir yere kadar herşey güzel ama bir noktadan sonra bayağı sıkıntı yaratıyor. Onun yapmak istedikleri, çevresi, gördükleri zart zurt bayağı farklıdır senden emin ol. Türk filmlerindeki bir şeyin hayalini kurma boşuna. Ailesinin duruma el atmadan zaten olay kopuyor. Davul bile dengi dengine diye boşuna dememişler hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 1,2 aksamdir konusuyomussunuz. bi sakin olsaydin hemen evlilik hayali kurmasaydin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 aşk meşk olar evlilik gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 statü değil de "statü" sonucu oluşan kafa farkı asıl sebep. konumuna rağmen düşünce yapısı adamakıllı biri olsa yine dert olmaz. ama böyle sorduğuna göre o dert etmese senden iş patlak vericek. sori canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Statü dediğin şeyin yaratıcağı tek fark maaş olur heralde. Kadının daha yüksek bir maaşı olması her zaman kötüdür. Erkekliğine yediremez, yedirmemeli de zaten kadından daha çok kazanmak için uğraşmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 1-2 günlük konuşmayla çok derin konulara girmişsin hakkaten ya, gören de 45 yaşında evde kalmış adam zanneder takılmana bak nedir bu kafa yorma sevdası taqıl qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 biraz yuksek olsa bisi olmaz yaf hatta karim benden daha fazla alsin, daha cok para girer eve sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Saeros said: 1-2 günlük konuşmayla çok derin konulara girmişsin hakkaten ya, gören de 45 yaşında evde kalmış adam zanneder takılmana bak nedir bu kafa yorma sevdası taqıl qanqa adam playboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sae cok sevisiyor durduramiyoruz kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bir de şey var yani lise mezunu olup bütün gün internet cafede takılan adam var bir de kendini geliştirip biryerlere gelmiş insan var burda hangisi olunduğu çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 0ne sana ilk defa ciddi bi cevap vericem. Sakın bu konuları açma kıza.Neden bu kadar net diye sorucak olursan alıntıla ömden dönerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Sparkcaster said: adam playboy aslan sadece acıktığında avlanır kanka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bir iki günde mevzu buralara gelmişse hemen bas nikahı gittiği yere kadar, denemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kzı genetik mezunu minikupurlı. ne kadar geliştirecek lise mezunu kendini. Bu hayat malesef böyle. Nice Koçyiğitler bu uğurda sevdikerini kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 karamsar olmayın bu kadar yahu.ama milletinde dediği gibi,lise mezunuyum apaçi gibi takılıyorum,o kahve benim şu kahve benim sürtüyorum olayındaysan,o statü farkı çok olur.ama lise mezunuyum işim var maaşım yeterli,mutluyum diyosan bi sorun olmaz. bu arada 2 günde kendinden geçirmiş kız seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar