Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 10 gündür kullanıyorum fakat memnun değilim, cihaz mailleri alıyor ama açmıyor, satın aldığım yer de yardımcı olmadı bu konuda... Birkaç update gelmeden almayın kesinlikle..
kath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bu bbnin abidik net bağlantısının adı neydi ondan lazım :D
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bu devirde bb kullanan kaldı mı diye sorucam da, bütün 20 lik bebelerin elinde berry var.
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 alet 1.800 ya, değer mi diye sormak istiyorum, ona göre alacağım. bir de mail bozuk zart zurt denmiş, düzelttiler mi onu?
kath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Allure- said: alet 1.800 ya, değer mi diye sormak istiyorum, ona göre alacağım. bir de mail bozuk zart zurt denmiş, düzelttiler mi onu? Hayır değmez.
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ya bende tekrardan sorayım kullananlar iyice araştıranlar falan varsa söyleyebilir mi değip değmiceğine ?
Setroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 20 likler bakmadna mesaj yazsin diye uretiliyor hala
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Esh said: bu devirde bb kullanan kaldı mı diye sorucam da, bütün 20 lik bebelerin elinde berry var. corporate bitch mecburi biraz
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 blackberry i aksesuar olarak görüyorsanız kullanın. Ama asla bir iphone, samsung galaxy, htc ile kıyaslanacak düzeyde kullanışlı bir telefon değil. bok gibi telefon. 7 aydır bold 9870 mi ne o modelini kullanıyorum ne 3g'si 3g, ne aldığın maili doğru dürüst açabiliyorsun bbstore desen abuk subuk. hiç girilecek telefon değil yani.
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Ne salak bir telefonsun sen diye sorarlar adama. He bi de turkcell'e ne saçma bir operatörsün sen diyorum. Bis paketim olduğu halde, paketimi aşmadığım halde kafasına göre faturaya bir şeyler ekleyen turkcell ve bir süre sonra tutukluk yapan sen bb, bsg lan. Atar yaptım fark edildiği üzere :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Esh said: bu devirde bb kullanan kaldı mı diye sorucam da, bütün 20 lik bebelerin elinde berry var. sensin lan 20lik bebe!!!!!111bir
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 o mesajı attıktan bir hafta sonra 91 li bir kız arkadaşım oldu. ve sadece berry kullanıyor. hediye olarak içim yana yana berry alacağım ama şu alete verilen paraya acıyorum yalan değil.
khalad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bold serisini bilmiyorumda torch kullanıyorum 1 yılı geçti hiç bir sıkıntım yok tamamen telefondan beklediklerinle alakalı bir durum. Oyun filan oynamayı seviyorsan telefondan tab iphone veya android daha iyi.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 bende ilk çıktığında torch aldım ama başlardaki memnuniyetim kalmadı artık. 4s aldım işte. yani çok ağır telefon. işlemcisi yetmiyor. site açacak iki saatte. uygulama açacak iki saatte. evet mail alıp verip, hızlı yazma konusunda süper de gerisi fasa fiso. facebook mesajları takılır, okursun okunmadı gözükür. sms ler keza öyle.
Öne çıkan mesajlar