Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Gün Kimseye Seni Seviyorum Demeyin

Morgana

Öne çıkan mesajlar

negzel bütün isteklerini (kapris mi deseydim?) yaz alt alta paket yap, gerçek sevgi budur de, böyle yapmayanları da sevmiyor diye etiketle, ohş süper.. insan ilişkileri de bu kaddar kolaydı.

*!söylene söylene uzaklaşır*[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden güzelmiş ya çok anlamlı bir şey bence bu yazdıkların eğer bu felsefe gerçekten kabul görürse ülkemizde o zaman sevmek gerçekten sevmek olabilir diyorum ben[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

seni seviyorum karşı cinse söylenirken efet günümüzde çok basitleşti fakat şuda bir gerçekki en yakınlarımıza ailelere ve ye dostlara çok az seni seviyorum diyoruz o yüzden hadi arkadaşlar en yakın dostumuza seni seviyorum diyelim sevgi yumağı olalım uehueheuh :)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun
hep yakınımızdakiler uzaktır bize
ney sesine hasret büyürüz biz
Sosyal ağlarda paylaş

5 senedir İstanbuldayım, ben burda gördüm bu lafın böyle çerez gibi kullanıldığını. Herkes birbirine "Seni seviyorum" diyip duruyo...???
Bugün "Seni seviyorum" dedim. Ama ben İzmiliyim. Bu cümleyi bugün en sevdiğim'e söyledim...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili

Ö.Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

peki morgana senec gerçekten sölesek dahi her zaman bi anlamı olucak mı[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

bakın bana ben bi haftadır kimseye seni seviyorum falan demiyorum hatta sıramı falan çalınca otobüs kuyruğundan allah tependen baksın falan diyeret iltifatlarda bulunuyorum.
Neyse topiği falan okuyamadım okusamda anlıycak durumda deilim sanırım deliryorum euheuheuhe.[signature][hline]Depresif Mode *ON*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...