Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ya baktım konusu yokmuş, bulunsun ya :) Ne efsane diziydi, şuan tekrarını izliyorum KanalD'de de cidden dönemin çok üstünde bir diziydi. Oyuncu kadrosu da harika, Selda Alkor, Özge Özberk, Melisa Sözen, Tuba Büyüküstün, Işık Aras, Işıl Yücesoy, Şerif Sezer, Kenan Bal, Bülent Alkış falan işte, ismini bilmediğim ama şuan halen dizilerde vs. bol bol gözüken de bir çok adam, Konusu, anlattıkları falan filan, cidden iyi diziydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Uzun süre güzel güzel izledik de bir süre sonra baymıştı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Çok baymadan bitirdiler diye hatırlıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 diğer kahreden filmler başlığına da selam ederek şu sahneyi koyuyorum. http://www.youtube.com/watch?v=CM4nUtyqCGs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Döneminin en samimi dizisi bence. Olaylar ve oyunculuklar o kadar yerindeydi ki hiç bi aşırılık veya irrite eden saçma unsur olduğunu hatırlamıyorum ben. O yüzden underrated olduğunu bile düşünürdüm hep. Ayrıca Süper Baba'dan sonraki en güzel bir kaç diziden biridir bendeki yeri itibari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ÇOK iyi diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 melisa sözen kütür kütürmüş o zaman şimdi çok zayıf igrenç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 gece kafa güzelken Çernobil'de Gül Oyna diye de okunabiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar