Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Eşimi/partnerimi aldatıyorsam onun da beni aldatma hakkı var."şeklinde mi düşünüyorsunuz?

cetintas

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
aldatmak diye arattım bu topak çıktı.

şimdi bir arkadaşınız diğer arkadaşınızı aldatıyor ve siz bunu biliyorsunuz. arkadaşınıza aldatıldığını söylemeniz mi lazım gelir yoksa karışmamak daha mı doğru?

aldatılan arkadaşın sana daha yakınsa söylenmeli, aldatan daha yakınsa söylenmemeli mi?
Sosyal ağlarda paylaş

onu konuştum.
bir daha yapmıycakmış çok pişmanmış hede hödö yapıyor ama diğer arkadaşımın her yüzüne baktığımda aklıma geliyor vicdan yapıyorum.

böyle işlere de karışmam hiç gerçi. arkadaşım da ketum olduğumu bildiğinden geldi anlattı-mal sanki ben psikoloğum- suçuna ortak olmuşum gibi geliyor şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla insanların neler yapabileceğini kestiremiyosun. bi arkadaşımı arkadaşının sevgilisi öpmeye kalktı, adam bunu elemana söylesem mi diye düşünürken kız o beni öpmeye kalktı diye ondan önce davranıp söylemiş:D

elemanda sevgilisine güvendi filan..

kıssadan hisse KENDİNİ DÜŞÜN
Sosyal ağlarda paylaş

yalan söylemek, aldatmak, sadece ihanet olarak değil, hiçbir durum, hiçbir olay, hiçbir ilişki için doğru değil. fakat kimi ilişkiler de, karşı taraf durumu bilsin ya da bilmesin, devam edebiliyor, bir şekilde iki tarafın birbirine duyduğu adı her ne ise (aşk, tutku, sevgi ya da yalnızca çıkar) kimi duygular ya da yalnıza yürütülen mantık nedeniyle ilişki devam edebiliyor.

senin yerinde olsam, araya girmez, ilişkinin nasıl gittiğini gözlemlemeye ve arkadaşlarının birbirlerini mutlu edip etmediğini anlamaya çalışırdım. aldatan tarafın 2. kez aynı yanlışı tekrarladığını farkedersem, (aldatma bir alışkanlık haline geldiyse,karşı taraf bunu bilsin ya da bilmesin, aldatmanın ilişkiye yansıyan olumsuz etkileri olacaktır. mutlaka mutsuzluk ve çatışmalar söz konusu olacaktır bana kalırsa) aldatılan tarafla bu konuda iletişim kurmayı denerdim sanırım.

tabi tekrar aldatma olursa gelip sana anlatır mı bilemem. şunu da ekleyeyim; ikili ilişkilerde 3. kişinin ilişkideki payı, 3. kişinin niyeti her ne olursa olsun, fazla etkili olmayabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...