sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aldatıldıysan aldatılmışsındır abi bas git ne hala oturuosun orda demek lazım bence.. hani bndemi aldatsam intikammı alsam napsam fln kısmı yok yani git lan işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 46%'lık dilimde bu ankete sinirlenen suçluluk kompleksi duyan patiler var düşüncesindeyim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aldatmak diye arattım bu topak çıktı. şimdi bir arkadaşınız diğer arkadaşınızı aldatıyor ve siz bunu biliyorsunuz. arkadaşınıza aldatıldığını söylemeniz mi lazım gelir yoksa karışmamak daha mı doğru? aldatılan arkadaşın sana daha yakınsa söylenmeli, aldatan daha yakınsa söylenmemeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 son cümlen gibi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 İsimsiz mektuplar yolla. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 eşitse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 vaperon said: İsimsiz mektuplar yolla. :D sdfsdf ahahahahhaha sabah sabah güldürdün thnx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aldatan arkadaşını çek kenara konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bildigini bilen yoksa karısma senın problemin degil ortada kalırsın cok istiyorsan ogrenmesini sagla ama senden ögrenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 onu konuştum. bir daha yapmıycakmış çok pişmanmış hede hödö yapıyor ama diğer arkadaşımın her yüzüne baktığımda aklıma geliyor vicdan yapıyorum. böyle işlere de karışmam hiç gerçi. arkadaşım da ketum olduğumu bildiğinden geldi anlattı-mal sanki ben psikoloğum- suçuna ortak olmuşum gibi geliyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 copry said: eşitse? eşitse sorarım sen bu kızı/oğlanı ne kadar çok seviyosun diye daha az sevene söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Aldatılan arkadasının yerinde olsam ve bigün su durumu farketsem ilk önce senle alakamı keserdim o yüzden bence direk söyle aldatan insanda arkadasın kalmayıversin yarın öbürgün arkandan aynı seyleri sana yapmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bir kere aldatıldıysanız, aldatmak kaçınılmaz yalnız onu belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 direk şöyle düşün, sen aynı durumda olsan (aldatıldığından habersiz) şu anda aldatılan arkadaşının sana bunu söylemesini ister miydin? ben isterdim mesela. çünkü er yada geç öğrenicektir bilmeyen insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ben de isterdim evet =/ ama bu sefer aldatan arkadaşımla tüm ilişkimi kesmiş olucam söylemekle. 4 yıllık bir ilişkiyi de bitirmiş olucam . çok fazla yük var omuzumda. unutmak bilmemek istiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ozaman git aldatan arkadasına ben bu durumu kaldıramıyorum ya git söyle insan gibi ayrıl yada ben gidip haber vericem de.Karsındaki ufak bi ihtimalde olsa azcık karakterliyse(ki aldatan insanda ne kadar karakter olcak bilemedim) gider kendisi ayrılır sanada tavır almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 barışırlar sana patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 eet öyle yapıyım madem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 barnacle said: barışırlar sana patlar nan :/ bu da çok olası evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 valla insanların neler yapabileceğini kestiremiyosun. bi arkadaşımı arkadaşının sevgilisi öpmeye kalktı, adam bunu elemana söylesem mi diye düşünürken kız o beni öpmeye kalktı diye ondan önce davranıp söylemiş:D elemanda sevgilisine güvendi filan.. kıssadan hisse KENDİNİ DÜŞÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yalan söylemek, aldatmak, sadece ihanet olarak değil, hiçbir durum, hiçbir olay, hiçbir ilişki için doğru değil. fakat kimi ilişkiler de, karşı taraf durumu bilsin ya da bilmesin, devam edebiliyor, bir şekilde iki tarafın birbirine duyduğu adı her ne ise (aşk, tutku, sevgi ya da yalnızca çıkar) kimi duygular ya da yalnıza yürütülen mantık nedeniyle ilişki devam edebiliyor. senin yerinde olsam, araya girmez, ilişkinin nasıl gittiğini gözlemlemeye ve arkadaşlarının birbirlerini mutlu edip etmediğini anlamaya çalışırdım. aldatan tarafın 2. kez aynı yanlışı tekrarladığını farkedersem, (aldatma bir alışkanlık haline geldiyse,karşı taraf bunu bilsin ya da bilmesin, aldatmanın ilişkiye yansıyan olumsuz etkileri olacaktır. mutlaka mutsuzluk ve çatışmalar söz konusu olacaktır bana kalırsa) aldatılan tarafla bu konuda iletişim kurmayı denerdim sanırım. tabi tekrar aldatma olursa gelip sana anlatır mı bilemem. şunu da ekleyeyim; ikili ilişkilerde 3. kişinin ilişkideki payı, 3. kişinin niyeti her ne olursa olsun, fazla etkili olmayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 altadan kiz ise hemen söyle erkekse birak karisma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 pişmansa aldattığı için konuşma boşver. o kendi söyler zaten bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 karışmıycam dediğiniz gibi. bir süre de görüşmem sanırım ikisiyle de olay soğusun biraz belki her baktığımda kıza gelmez aklıma aldatıldığı. teşekkürler tavsiyeleriniz için ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ne pis arkadaşların varmış seninde beh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar