Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Samsunspor //18.08.2011 @ 20.00//

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fink ceza sahasının hemen dışında ebouye direk tekme atarken ve faul + sarı kart verilmezken nerdeydiniz sdfs

penaltı artı kırmızı kart baya yanlış keşke vermeseydi orası ayrı
Mesaj tarihi:
ben ikinci yariyi sadece gol haberleri gorunce actim, ilk yari o kadar bayikti cunku. gormedim fink'in tekme falan. ama hakem zaten o kadar yetoydu ki; samsun'un iki, galatasaray'in iki sari kartini vermedi ilk yarida. kontraataga cikan oyunculara arkadan yapilan hareket fauldur ama, bunu bilmiyo hakem.

sonra o kartlari biriktirip toptan verdi samsun'a iste.

kaleci ceza sahasinda topu alip kosarken slalom yapmaya calismaz. orada kalecinin onunde kollarini acmis duran futbolcu faul yapiyor.

bu arada, kazim'la, yerinde oynamayan eboue'yle, baros'la galatasarayin isi zor. geri dortluden bi tek sabri iyi. o da haftaya geri dortlude olmaz servet gelince.
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

2-1 deyken samsunun maçı cevırme ıhtımalı vardı,ama hem penaltı hemde kırmızıyı verınce adamların kolunu kanadını kırmıs oluyorsun.Tam tersıne 2-1 ken elmandere hakemi aldatmaya yönelık hareketten sarı,hemen peşinden kalecıye yerde dız attıgı ıcın ıkıncı sarıyı verıp atmalıydı.

Haci kaleci niye o omuzla dirsek karisimi hareketi yaparken "haydi(!) ordan" diyor elmandere dogru giderken ? Gayet kasitli mallik yapti iste kaleci cezasini da cekti bu kadar. LCD kafasi mi bu sizdeki ?
Mesaj tarihi:
bu arada urfalı hakkaten baya iyi

böyle adamlardan hep 1 tane alabiliyoruz

neill vardı gitti işte şimdi urfalı.garibim servet zan sabri gibi adamlarla boğuşuyor
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

miyaw33 said:

2-1 deyken samsunun maçı cevırme ıhtımalı vardı,ama hem penaltı hemde kırmızıyı verınce adamların kolunu kanadını kırmıs oluyorsun.Tam tersıne 2-1 ken elmandere hakemi aldatmaya yönelık hareketten sarı,hemen peşinden kalecıye yerde dız attıgı ıcın ıkıncı sarıyı verıp atmalıydı.

Haci kaleci niye o omuzla dirsek karisimi hareketi yaparken "haydi(!) ordan" diyor elmandere dogru giderken ? Gayet kasitli mallik yapti iste kaleci cezasini da cekti bu kadar. LCD kafasi mi bu sizdeki ?

http://www.youtube.com/watch?v=dJ523vnz76E

şurdakinden farklı gelmedi bana.birisinden birisi hatalı ozaman.ikisinde de kaleci kırmızı kart.birisinde penaltı :s
Mesaj tarihi:
ben kaleci elmandere dirsek attı sandım ama kıllık olsun diye çarpmış

hani bu penaltı mı bilmiyorum ama bana değil gibi geldi.penaltı olsa bile sarı kart belkide hiç kartsız olmalıydı herhalde
Mesaj tarihi:
abi kaleci topu eline almış degajlayacak, hızını da almış, elmander resmen engelliyor, ahmet şahin de omuz atıyor ama mübarek olmuş bir arif erdem. o nasıl oynamaktır. kuddusi de samsunluların ahını daha önceden de almış bir adam, bu maçtan sonra da tazelemiştir bedduaları.

bir de maç rahat denmiş de, abicim 2-1 den bahsediyorsunuz, sanki fark açılmış da gs'nin dötü rahattaymış gibi.
Mesaj tarihi:
riera pas atcak adam bulamadı genelde.mecbur topu sürükledi sonrada kaybetti hep

dediğim gibi bu takımın forvet elmander olmalı.hava topu hakimiyeti falan olan bir adam

rierada balta ile ikisi aynı fizikte.balta hucumda 0 adam oldugu için işi zor rieranın
Mesaj tarihi:
o değil de ilk yaıda bi ara izliyordum, riera riera dedi spikerler, baktım ulan ne dandik adammış nası top sürüyo bu dedim. sonra baktım hakan balta çıktı.

işte bu kadar iyi bir platform digiturk.
Mesaj tarihi:
Nerde hizini almis ya , tamam elmander ak kasik degil ama kurallari lehine kullandi herif sadece. Kart da olmayabilirdi ama bence penalti gayet. Kaleci o tuzaga dusmeyip yaninda gecip gidecegine hastir ordan diyip eliyle hareket yapip sonra vurarak geciyor orda kasit var iste neyin inadi bu ?
Mesaj tarihi:
Bi de Elmander top almak için vs çok güzel boşa çıkıor ve ofsaytta kalmadan uzun top beklior bu çok önemli. Bugün Sercan vardı bi pozisyonda ofsaytta kaldı, Atl.Madrid maçında Falcao sürekli ofsayttaydı. Elmander candır.
Mesaj tarihi:
eğer ciddi ciddi şu pozisyonun penaltı olduğunu soyluyosanız yurekten inanıp hakkaten sizin içiniz çirkeflikten çürümüş demektir. elmander baya baya koşa koşa kalecinin ustune gitmiş ellerini aça aça. hadi yerinde duruyo olsa anlicam. ozmn bilica'da zamanında kuralları lehine kullandı. sonucta sahayı kazamazsın diye bi kural yok.
  • Yeni Oluştur...