4Ever Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Penaltı kararı doğru, ama kullanırken içerdeymiş adamlar haklısın o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 uzuuun bir süredir son kısmını rahat izlediğimiz ilk maç budur heralde. takım iyi değil ama hala. reis kötü, selçuk eh işte, balta ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bi hafta kafa atılır kart cıkmaz bi hafta yalan penaltı yalan kırmızı kart vs. bakalım haftaya ne olacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Duygular şelale olmuş hemen, zaalar gözyaşı olarak dökülmüş konuya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 fink ceza sahasının hemen dışında ebouye direk tekme atarken ve faul + sarı kart verilmezken nerdeydiniz sdfs penaltı artı kırmızı kart baya yanlış keşke vermeseydi orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ben ikinci yariyi sadece gol haberleri gorunce actim, ilk yari o kadar bayikti cunku. gormedim fink'in tekme falan. ama hakem zaten o kadar yetoydu ki; samsun'un iki, galatasaray'in iki sari kartini vermedi ilk yarida. kontraataga cikan oyunculara arkadan yapilan hareket fauldur ama, bunu bilmiyo hakem. sonra o kartlari biriktirip toptan verdi samsun'a iste. kaleci ceza sahasinda topu alip kosarken slalom yapmaya calismaz. orada kalecinin onunde kollarini acmis duran futbolcu faul yapiyor. bu arada, kazim'la, yerinde oynamayan eboue'yle, baros'la galatasarayin isi zor. geri dortluden bi tek sabri iyi. o da haftaya geri dortlude olmaz servet gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 miyaw33 said: 2-1 deyken samsunun maçı cevırme ıhtımalı vardı,ama hem penaltı hemde kırmızıyı verınce adamların kolunu kanadını kırmıs oluyorsun.Tam tersıne 2-1 ken elmandere hakemi aldatmaya yönelık hareketten sarı,hemen peşinden kalecıye yerde dız attıgı ıcın ıkıncı sarıyı verıp atmalıydı. Haci kaleci niye o omuzla dirsek karisimi hareketi yaparken "haydi(!) ordan" diyor elmandere dogru giderken ? Gayet kasitli mallik yapti iste kaleci cezasini da cekti bu kadar. LCD kafasi mi bu sizdeki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Ujfalusi, Elmander ve Melo çok çok iyidi bugün. Kazım, Gökhan Zan ise ne yazık ki :( Eboue'de iyi degildi ama çok didindi, adam mevkisinde oynamıor ki anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 gençler karşı tarafa lcd kafası mı diye sorunca haklı olmuyorsunuz. ya da argumanınız kuvvetlenmiyor. yerinde kullanın ki değeri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bu arada urfalı hakkaten baya iyi böyle adamlardan hep 1 tane alabiliyoruz neill vardı gitti işte şimdi urfalı.garibim servet zan sabri gibi adamlarla boğuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Darqainu said: miyaw33 said: 2-1 deyken samsunun maçı cevırme ıhtımalı vardı,ama hem penaltı hemde kırmızıyı verınce adamların kolunu kanadını kırmıs oluyorsun.Tam tersıne 2-1 ken elmandere hakemi aldatmaya yönelık hareketten sarı,hemen peşinden kalecıye yerde dız attıgı ıcın ıkıncı sarıyı verıp atmalıydı. Haci kaleci niye o omuzla dirsek karisimi hareketi yaparken "haydi(!) ordan" diyor elmandere dogru giderken ? Gayet kasitli mallik yapti iste kaleci cezasini da cekti bu kadar. LCD kafasi mi bu sizdeki ? http://www.youtube.com/watch?v=dJ523vnz76E şurdakinden farklı gelmedi bana.birisinden birisi hatalı ozaman.ikisinde de kaleci kırmızı kart.birisinde penaltı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 pentagram, top oyunda değil volkan'ın pozisyonda. kaldı ki volkan direk gidip itiyor adamı. durup dururken. alakasız baya yani ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Birisinde kaleci topa sahip olmaya calisirken ceza sahasindaki ustunlugunu kullaniyor , digerinde topa zaten sahipken ayilik olsun diye kufrederek guc kullaniyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 enteresan bi o kadar önemli bir farkmış : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ben kaleci elmandere dirsek attı sandım ama kıllık olsun diye çarpmış hani bu penaltı mı bilmiyorum ama bana değil gibi geldi.penaltı olsa bile sarı kart belkide hiç kartsız olmalıydı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://i.imgur.com/elPyf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 riera geçen yılı yunanistanda vasat geçirdi diyor herkes. bu adam 30 civarı maç yapıp 10 gol 10 asist civarında bir performansı yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi kaleci topu eline almış degajlayacak, hızını da almış, elmander resmen engelliyor, ahmet şahin de omuz atıyor ama mübarek olmuş bir arif erdem. o nasıl oynamaktır. kuddusi de samsunluların ahını daha önceden de almış bir adam, bu maçtan sonra da tazelemiştir bedduaları. bir de maç rahat denmiş de, abicim 2-1 den bahsediyorsunuz, sanki fark açılmış da gs'nin dötü rahattaymış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 riera pas atcak adam bulamadı genelde.mecbur topu sürükledi sonrada kaybetti hep dediğim gibi bu takımın forvet elmander olmalı.hava topu hakimiyeti falan olan bir adam rierada balta ile ikisi aynı fizikte.balta hucumda 0 adam oldugu için işi zor rieranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 o değil de ilk yaıda bi ara izliyordum, riera riera dedi spikerler, baktım ulan ne dandik adammış nası top sürüyo bu dedim. sonra baktım hakan balta çıktı. işte bu kadar iyi bir platform digiturk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Nerde hizini almis ya , tamam elmander ak kasik degil ama kurallari lehine kullandi herif sadece. Kart da olmayabilirdi ama bence penalti gayet. Kaleci o tuzaga dusmeyip yaninda gecip gidecegine hastir ordan diyip eliyle hareket yapip sonra vurarak geciyor orda kasit var iste neyin inadi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bi de Elmander top almak için vs çok güzel boşa çıkıor ve ofsaytta kalmadan uzun top beklior bu çok önemli. Bugün Sercan vardı bi pozisyonda ofsaytta kaldı, Atl.Madrid maçında Falcao sürekli ofsayttaydı. Elmander candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Riera geçtiğimiz sezon 26 maç 6 gol 13 asistle oynamış yunan liginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ya riera öyle böyle bişi yaparda kazım nolcak ya adama uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 eğer ciddi ciddi şu pozisyonun penaltı olduğunu soyluyosanız yurekten inanıp hakkaten sizin içiniz çirkeflikten çürümüş demektir. elmander baya baya koşa koşa kalecinin ustune gitmiş ellerini aça aça. hadi yerinde duruyo olsa anlicam. ozmn bilica'da zamanında kuralları lehine kullandı. sonucta sahayı kazamazsın diye bi kural yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar