knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 senko said: popodan cikarmasi kolay, pipi'den sunun cekip alindigini dusunsene icim titredi!! nasil çıkıyor lan,yere bir tepsi süt koyup,tepsine doğru domalıyormuyuz nedir
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 barbu said: günün sorusu. pipinize mi kaçsın isterdiniz, poponuza mı? ikisinden birine kaçacak ama. seçin birini. ben de bir ara evli ya da erkek arkadaşı olan hanım arkadaşlara, "kocan/erkek arkadaşın diyelim ki seni aldatıyor. bir kadınla mı aldatmasını isterdin, yoksa bir erkekle mi?" diye sorardım, onu hatırlattı.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 cerebralis said: g.te giren yılan kaçılmaz! (tu)
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 çetinabi aldatmayı çoktanseçmeli inceliyo
cihant Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 pipime kaçsa bi şekilde unuturum,hatta yılan muhabbetine de malzeme olur kobra hesabı fln da diğer şıkkı düşünmek bile istemiyorum
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 cetintas said: barbu said: günün sorusu. pipinize mi kaçsın isterdiniz, poponuza mı? ikisinden birine kaçacak ama. seçin birini. ben de bir ara evli ya da erkek arkadaşı olan hanım arkadaşlara, "kocan/erkek arkadaşın diyelim ki seni aldatıyor. bir kadınla mı aldatmasını isterdin, yoksa bir erkekle mi?" diye sorardım, onu hatırlattı. genelde erkek cevabi veriyo bagyanlar bu soruya cok garibime gidiyo
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yok be abi, ben sence öbür versiyonuyla karıştırıyon. erkeklere soruyorlar bir de,"eşin/kız arkadaşın seni kesinlikle aldatıyor diyelim.erkekle mi aldatmasını istersin,kadınla mı?" diye...O zaman bütün erkekler "kadınla" diyor.Ben daha kadınlardan bu soruya "erkekle" diye cevap vereni duymadım. İşin özü,ilginç bir şekilde bu soruya kadınlar da,erkekler de benim gözlemlediğim "kadınla" diye cevap veriyor. ya da bana hep öyleleri mi denk geldi???
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kadınla aldatırım diyen kadın da baya kötü bir durum. hani o kadar başarısızsın ki lezbiyen olmuş senden sonra.
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ya öyle bir şey olmaz tabi, o kadar başarısızsa ille bir toraman bulur aldatacak olan kadın da, soru zaten "kiminle aldatılmak isterdin" sorusu :))) yiğit tabi kendine yediremez "erkekle" aldatılmayı B)-
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yalan la haber direk, herif çinliymis bide minnacık delikten nası girsin
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 oradan giren yılan balığı adamın herhangi bit başka yerinden de çıkar,yalan haber tabi.hayır,böyle bir yalan haberi yazan muhabir de rahatsızdır sanırım.psikolojik tedaviye ihtiyacı var.ulan bari haberin kahramanını kadın yap.bu ne lan.
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Öyle şey olmaz ya durduk yere balık gelicek çüküne giricek. Allahın Çinlisi bir çılgınlık yapayım demiş sonra eline yüzüne bulaştırmış.
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hea abi bu muhabbetin geçen sene mi ondan önceki senemi benzeri vardı said: İçine yılan balığı kaçtı Çin’de bir adamın poposuna yılan balığı kaçtı Yüzlerce yılanbalığının içene düşen adamın popusuna iki parmak genişliğinde bir kol uzunluğunda yılanbalığı kaçtı Çin’in güneyindeki Guangzhou kentinde meydana gelen olayda yüzlerce yılanbalığının bulunduğu su tankına düşen 43 yaşındaki Horrified Li Chang isimli Çinli ölümden kıl payı kurtuldu. Dev tankın kenarında çalışan Chang ayağı kayınca ne olduğunu anlamadan kendini yüzlerce yılanbalığının arasında buldu. "POPOMDAN İÇERİYE GİRDİ" “İlk düştüğümde balıklar da benim onlardan korktuğum kadar benden korktu. Her tarafa kaçışmaya başladılar” diyen Chang olayın devamını şu sözlerle anlattı: “Daha sonra bir kaçı kalçamdan ısırdı. Hatta birinin popomdan içeriye girdiğini hissettim. Tanktan dışarı çıktığımda hiçbir şey olmamış gibi işime devam ettim fakat verdiği acı çekilmeyecek boyuttaydı.” Daha sonra acıdan kendisinden geçen Chang çevresinde bulunanlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede 4 saatlik operasyondan sonra yılanbalığı çıkarıldı. Konuyla ilgili bilgi veren doktorlar hastanın vaktinde hastaneye yetiştirilmemesi durumunda ölebileceğini söyledi. Adamın poposundan çıkartılan yılanbalığı iki parmak genişliğinde bir kol uzunluğundaydı.
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 penis mi makat mı sorusunu merak edenler iki örneği de var işte,kararını verin :D
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bizim habercilerinde fetişi var, çinlilerin bi yerlerine yılan balığı sokuyolar hep
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Trans said: hea abi bu muhabbetin geçen sene mi ondan önceki senemi benzeri vardı said: Adamın poposundan çıkartılan yılanbalığı iki parmak genişliğinde bir kol uzunluğundaydı. Ya bu haberi yapan gazeteci-muhabir ciddi psikolojik desteğe ihtiyaç duyuyor.
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 knox said: senko said: popodan cikarmasi kolay, pipi'den sunun cekip alindigini dusunsene icim titredi!! nasil çıkıyor lan,yere bir tepsi süt koyup,tepsine doğru domalıyormuyuz nedir Abi sut?
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Giovanni said: knox said: senko said: popodan cikarmasi kolay, pipi'den sunun cekip alindigini dusunsene icim titredi!! nasil çıkıyor lan,yere bir tepsi süt koyup,tepsine doğru domalıyormuyuz nedir Abi sut? (bkz: semih kaplanoğlu yusuf üçlemesi)
Öne çıkan mesajlar