adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 mesela bu bayrak yeşil mi mavi mi? nedir
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abi cidden çok ilginç bişey şu renk körlüğü, sen şimdi bu resimdeki sayıyı ayırt edemiyomusun :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ahahah sadece bu sayıyı ayırt edebiliyorum o testde ki :D 12 yazıyo dimi lan!
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Sanırsam bende renk körüyüm, ya da bu ne ? http://www.kotuvepis.com/renktest/Plate14.gif
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 adamınbiri said: ahahah sadece bu sayıyı ayırt edebiliyorum o testde ki :D 12 yazıyo dimi lan! söylemeyi unutmuşsun,bunu nasıl farkettin?ehliyet için falanmı başvurdun yoksa ehliyetin zaten varsa nasıl aldın.orda test uyguluyolar sonuçta renk körü olup olmadığınla ilgili
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sanırım buraya yazıcağına bana öm attı :D bende buraya koyayım bari adamınbiri said: hiç öyle bi test uygulamadılar nasıl farkettiğim çok garip aslında risk oynuyoduk orda kırmızı yeşil ve kahverengi olmak üzere 3 farklı renkte askerler varya ben onları ayırt edememeye başladım ardından okey oynarken kırmızı ile maviyi karıştırdım bi bakmışım domatesle biberi karıştırıyo oldum
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hee olabilir aehfuhaefua renk körüyüm len üstüme gelmeyin :P
Öne çıkan mesajlar