Moss Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Cok onemli bi olay deil ama paylasiyim dedim 5 yila yakin icinde bulundugum corptan ayrilmis durumdayim artikin Forgon ve cetesi icin alin teri dokecem transfer ucreti icin bi faction verirler diye dusunmekteyim sdfsdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hayirli olsun yeni sirketin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 en yakısıklı ınsanların corpuna girmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 forgon baya güvenilir bi adam diye biliyorum baya reputasyonu var çevrede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 suya bir tas daha atildi, dalgalarin kiyiya vurup bu etkinin eve dunyasina yansimasi yaklasik 1 ayi bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Niye ayrildin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Buyuk bi dusus var hirr de Ceo degistikten sonra baya bi pasiflesti.Surekli pvp yap diyen insanlarin sadece oyuna girip konusmalarindan sıkıldım acikcasi oyuna yeni baslamis fakat yonetimde olan tipler aklimdaydi cok uzun suredir Forgonla konusuyoduk bu gece kafam atti ciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Iyi yapmissin basarilar rawrdan sonra forgonun fleetleri ilac gibi gelio hakketen fark ediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Saolasin Forgon olmasada ordaki bi kac elemanla 5 yil once fleet yapmisligim var blob olmadan oynayalim birazda = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Hayırlı olsun bakalım. Yakında türkler olarak muppets corpunu ele geçirme planımızı başlatabilicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ben raxi türk yaparım da lab sıkıntılı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 imperian geldi trololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Hayirli olsun = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bu arada MM icin gg gibi gozukuyor goon gelmis simdiden 1 sc indirmisler vuk gitmedikce bu is olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 vuk garibimin bişeye karıştığı yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 vaay satis ha ? ulan mortise geri don diye dilimde tug bitti ne pis bi adam ciktin lan sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ahaha oyunda yoksun olm sen ayrica tuylu dil sevmem fransız deilmisiniz herseyin tuylusu hdskjfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hayatim oyun oldu abi benim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar