Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8pen / Swype


xaty

Öne çıkan mesajlar

Bu iki klavyeyi deneme amaçlı değil de rutin olarak kullanan kimse var mı?

http://cdn.lostintechnology.com/wp-content/uploads/2010/11/8pen.png
8pen pek tutmayınca oyun yapmışlar, alıştırmak için insanları güzel bi yöntem olmuş. Alışıyorsun da bu ilginç klavye tipine. Ama ilk çıktığında söylenen hızlı yazma olayını kafam almıyor hala.. Q klavyede birden çok parmak kullanabiliyorsun, tek tıkla yazıyorsun vs. Nasıl daha hızlı olabiliyor ekranda yuvarlaklar çizmek?

http://cdn.lostintechnology.com/wp-content/uploads/2010/11/swype.png
Swype Türkçe olarak da kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla, baya da hızlandırıyor, ama ne kadar verimli çalışıyor bilemedim. Var mı kullanan? Verimli buluyor musunuz? Tavsiye eder misiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:
Tek el qwerty klavye kullanmaktansa swype tercih edilebiliyor


aynen olay bu.. alisma devresi cok cabuk bitti bende.. devamli swype kullaniyorum galaxy sII'de yazarken.. bulamadigi kelime cok cok az.. ama efektif calismasi icin ingilizce dilini ayarlardan kaldirip, sadece turkce kullaniyorum.. onun disinda mukemmel calisiyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Swype'ı ben de kullanıyorum devamlı olarak ve çok memnunum. Türkçe'de argo kelimeler hariç hepsini çok rahat yazıyor "mitokondri" fln bile buluyo yani. Bulamasa da zaten kelime ekleme özelliği var, ilk sefer kaydettikten sonra bir daha sorun olmuyor. Yani epey mesaj yazan biriyseniz, olmayan kelimeleri vs ekleye ekleye yaklaşık 1 hafta içinde istediğiniz kıvama getirebiliyosunuz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...