xaty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Bu iki klavyeyi deneme amaçlı değil de rutin olarak kullanan kimse var mı? http://cdn.lostintechnology.com/wp-content/uploads/2010/11/8pen.png 8pen pek tutmayınca oyun yapmışlar, alıştırmak için insanları güzel bi yöntem olmuş. Alışıyorsun da bu ilginç klavye tipine. Ama ilk çıktığında söylenen hızlı yazma olayını kafam almıyor hala.. Q klavyede birden çok parmak kullanabiliyorsun, tek tıkla yazıyorsun vs. Nasıl daha hızlı olabiliyor ekranda yuvarlaklar çizmek? http://cdn.lostintechnology.com/wp-content/uploads/2010/11/swype.png Swype Türkçe olarak da kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla, baya da hızlandırıyor, ama ne kadar verimli çalışıyor bilemedim. Var mı kullanan? Verimli buluyor musunuz? Tavsiye eder misiniz?
kath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Swype -> Olay bu adamlar yapmış işte denilip , hiç kullanılmayan klayve benim gözümde. Evet ben de çok beğendim harika süper , ama o alışma devresi asla bitmiyor nedense :D
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Swype Q klavye formunda, tıklayarak da yazabiliyorsun normal klavye gibi falan. En azından kullanılabilitesi biraz daha var sanki. Ama diğeri çok acayip
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bi arkadaşım sürekli swype kullanıyor galaxy s te. Alışan gayet alışıyor. Tek el qwerty klavye kullanmaktansa swype tercih edilebiliyor
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 KillJoy said: Tek el qwerty klavye kullanmaktansa swype tercih edilebiliyor aynen olay bu.. alisma devresi cok cabuk bitti bende.. devamli swype kullaniyorum galaxy sII'de yazarken.. bulamadigi kelime cok cok az.. ama efektif calismasi icin ingilizce dilini ayarlardan kaldirip, sadece turkce kullaniyorum.. onun disinda mukemmel calisiyor..
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Swype'ı ben de kullanıyorum devamlı olarak ve çok memnunum. Türkçe'de argo kelimeler hariç hepsini çok rahat yazıyor "mitokondri" fln bile buluyo yani. Bulamasa da zaten kelime ekleme özelliği var, ilk sefer kaydettikten sonra bir daha sorun olmuyor. Yani epey mesaj yazan biriyseniz, olmayan kelimeleri vs ekleye ekleye yaklaşık 1 hafta içinde istediğiniz kıvama getirebiliyosunuz
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ya benim yüklediğin romda tüm mesaj yazım sözlükleri falan kaldırılmış halde, nerden yükleyebiliyoruz türkçe swypeı falan mesela?
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 fiziksel klavye kullanıyorum abi TRAK açıyorum takır takır yazıyorum HIzlı yürürken tek elle kullanayım diye 8pen denedim yürürken kullanılmıyor kesinlikle. kaldırdım
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 8pen denedim ama bi türlü alışamadım. Sanki alışınca çok rahat olucakmış gibi geliyo ama alışması da imkansız gibi.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Swype'a sık kullandığınız kelimeleri de zaman içerisinde ekledikten sonra normal klavyeye dönme ihtiyacı ortadan kalkabilir. İnanılmaz rahat, çok güzel bir şey yapmışlar.
Öne çıkan mesajlar