L'amante Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Arkadaş listesi açıksa, tek tek arkadaşlarının profilleri arasında diğer iki kızı ara... Ayrıca sen zaten bu fotoyu buraya koyarak kabalık etmiş oluyorsun...
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ben ortadakini daha çok beğendim sağdaki çakma sarışın gibi
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Abi soldan 1 ve 2 zaten kazulet, sarışın da kötünün iyisi. Fotoğrafta öyle çıkmış da olabilir ama "10 tane olsa..." cümlesini beraberinde getiren olaylar.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 peki ya oysa? samanlık seyran dimi? oyoyoy potansiyel enerji kinetiğe dönüşür mü seele? sıvı alışverişi olur mu? MAYIŞ OLUR MU MAYIŞ
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 sen soldan kaç numarasın diye sor "sağ baştan say" de ya da.
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Vingthor said: abi şişman olan olursa artık yarım şişe viskiyi dayayıp gözünü karartıcan. baya savaşa gider gibi. aynanın karşısna geçip kendini motive edici laflar falan sölicen böle. aslansın kaplansın falan. gerçi sonra inek dökmüş kediye dönersin yeminle kemik kırar ağır siklet lan Dediğin gibi yaptım bi defa, vodka lı versiyonu. Çok şişman değildi ama yinede fazlası vardı kullandığı ilaçlardan dolayı. Ertesi gün çok acımıştım kendime hehe. Çok kaba bir tabiri var da bu olayın, burda yazmam doğru olmaz şimdi =) Ayrıca o soldaki 30+ gösteriyor. Yaşını falan sor, anlarsın.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 benim eski ev arkadaşım ebegümeciyi içip içip ağır sikletlerle spor yaptığı için malesef o kadar alışığım ki evde mamut gezmesine. ne korkunçtu ya'rab
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 uzerindeki elbise beyazmi mavimi grimi nedir tam anlamadim deseni nasil bisey onun de.. merak ettim dedinmi direk cikar.. olm bak resme 7 farki bul, hepsini sorabilirsin.. sacin boyami falan de, kendi rengi derse , tam olarak ne renk o yanimda bir arkadasim var o soruyor boyatcakmis dersin.. bitti gitti :D
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 dunkin donut, kfc muhabbeti falan yap. OOO HARİKA BE!! AMA KRİSPY KREME DAHA İYİ BENCE. KFC EXTREME MENU ÇOK SÜPER! derse kenara bi çarpı at ama emin olma. bünye hızlı olabilir. kokakola ziro çok iyi dediğinde "yok ama light cola daha iyi" derse kesin şişko olanı KESİN. koşarak ve çaprazlar çizerek kaç. indiana jones'un da belirttiği üzere http://www.youtube.com/watch?v=dTElEK2UV0Q şişkolar yuvarlanabilirler
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ama unutulmamalidir ki; sadece yancilar, grup halinde fotograf i tek foto olarak kullanirlar... bu kesin dogru birsey :D
Seele Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 abi ben bard pitt gibi arkadaslarimi yanima alip grup foto yapmiyorum. cok acmasiz bir taktik. ayrica bütün arkadaslarina baktim hicbirinin fotosu yok. en azindan birini eleyebilseydim iyi olurdu.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kaç kilosun diye sor ayıp mayıp derse ayıp yatakta olur de YATAĞIN VAR MI DE
Trans Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bence ortadaki kızla yazışıyosun,şişman olanla değil ayrıca luniz in dediği saç rengi olayı olur.kuzenim yazışırken yakaladı saç rengini merak etti dersin
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hesabın fake olma ihtimali de var. eğer diğer kızların fotolarını arkadaş listesinde göremediysen falan.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 abi kız hakkında bilgi biliyorsan aslında fake hesap aç. ben bilmem kim, bilmem ne lisesinden yazıver. tanımayacak tabii. sonra aa sen en solda olan değil misin? diye sor pardon karıştırdım dersin işte. en soldaki ise boku yedin ama
Trans Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ayrıca ya o değilse nolcak diyosun ya kendini şişman ama sempatik diye avutursun artık :D
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ve yanında hep iki ekmek/börek vs bulundurursun. gereksiz kızarsa, sinirlenirse falan sallayıp uzağa atarsın ekmeği. peşinden gider işte
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 istediğin şeyleri yapınca şöbiyet verebilirsin mesela. işte yerleri süpürünce hop bi şöbiyet.
Trans Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Vingthor said: istediğin şeyleri yapınca şöbiyet verebilirsin mesela. işte yerleri süpürünce hop bi şöbiyet. bırak allasen,istediğin şeylerden kastın ne herkes biliyo,yerleri silmekmişmiş pehhhhhhh :D
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yediğim sayısız ban sonucunda artık biraz kendimi kontrol etmeyi biliyorum foruma yazarken.
Öne çıkan mesajlar