CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 3. Dunya(ortadogu) Savasi Baslangici Bunu ben demiyorum(aslinda diyorum belgelere gore tahminde bulunuyorum) Wikileaks Tarzi Bir Leak yapmis bulunmaktayiz ABD nin Odenek listesinde bulunan 23milyar dolarlik ODENEK aralik Ayina ayrilmis bu nedemek oluyor ? ( ve bundan ABD bakanlarinin dahil kimsenin haberi yok) Operations and maintenance $93.3 billion sadec ARalik DOD spending $707.5 billion Bu da 2012 Operasyonlara ayridiklari miktar... Military expenditure percent of GDPSavas tabiki... Bu buyuklukta baska bir sey icin odenek cikilmaz. Ayrica CIA in Datalarindan Elden gecirdigimiz bu kaynakta cok ilginc verilerde var direkt paylasamiyorum sizinle ama birkactanesini yazabilirim... -Israil Balistik Nukluer Fuze Kodlari Yenilenmesi.. (Yapilmis olan) ve 12/12 de Takpikat yazilmis Bu nasil bir sacmaliktir CIA direkt israilin Fuze kodlarini yenileyip takpikat yapmislar ... Peroiod disinda peki kimin haberi var kimsenin ? Ben bunlari yaziyorum belki basim belaya girecek ama daha bunu gibi bircok belge var elimde ayrica benimle ugrasamiyacaklari seyler bulunduruyorum elimde. [hr] Bu belgelerin Kismi Kopyalarini CHP ve MHP basta gelmek uzere diger partilere yollamak istiyorum ama ilk once ve Sadece Paticik Uyelerini (aralarda amele surusude olsa) bilincli bir tabaka oldugu icin bilgilendirmek ve danisip tartismak istedim cunku bunlari paylasabilecegim 2 veya 3 kisi var daha fazla kisi ile de paylasamazdim. Nediyorsunuz nerelere yollamaliyim Partiler dogru yerlermi yoksa baska mercileremi yollamaliyim Direkt ORDU ya mesela ? Ayrica Savas sonunda Turkiye ye ne zarari olacak Sonuclari ne olacak bunlarida tartismaliyiz bence... Yada Bu belgeler bu bilgiler savasimi cagristiriyor [hr] Suan ABD de bir askeri ustteyim ama en yakin zamanda Turkiye ye donecegim.Yazi karakterlerini mazur gorun fazla Turkce konusma sansim olmuyor ve turkce karakter kullan(amiyorum)miyorum.
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Savaş mavaş çıkmaz bu saatten sonra. Farklı yöntemlerle rakip elimine edilir.
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/283237_242493935770616_242340959119247_886986_6037660_s.jpg
PZero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 12.12.11 ptesiye denk geliyor savaş cıkma ihtimale yüksek bir gün . tşkler uyarı için
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Sırf bordo berelilerle bütün dünyayı fetederiz o kadar diyorum
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 savaştan yararlanmasını bilmek lazım.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 CryMeARiverfix said: Suan ABD de bir askeri ustteyim ama en yakin zamanda Turkiye ye donecegim. http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf ada falan aldıydın sen en son bi de
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 piyalepiyale said: inanmış rp si yapın işte suan fazla zamanim yok seninle sonra ilgilenecegim.
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 seni öldürüp çöp kutusuna bırakıcakmış piyalepiyale
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 hehe kaç kişi gelceksiniz. bi sn kapı...
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 windows 8 developer review falan çıktı arkadaşlar. indirip deneyin yav. canınız sıkılıyor belli. boş şeylerle uğraşmayın
mani Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 şizofreni tedavisi var abi git bi doktorla konuş. en azından kontrol altına alınsın. zor yani baksana şu haline. anana babana yazık bize yazık. istesen atom mühendisi bile olabilirdin halbuki.
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Zaten atom mühendisi ya arkadas 10 parmagında 10 marifet.
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Biliyorum bazi arkadaslar ciddiye almiyorsunuz Tamam sizide anliyorum... Trolling sizin hayatiniz onada OK. birde sunu deneyin Bu olasaliklar icin yorum yapip Birseyler Uretip o kucucuk beyninizi calistirsanizda Ortaya birseyler cikartsaniz ha nedersiniz ? Troll unuzude yaparsiniz o Yorumlarin icinde Herkes mutlu olmus olur... Diger insanlari Rahatsiz etmeyelim.
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 CryMeARiverfix said: ABD nin Odenek listesinde bulunan 23milyar dolarlik ODENEK aralik Ayina ayrilmis bu nedemek oluyor ? ( ve bundan ABD bakanlarinin dahil kimsenin haberi yok) o rly?.jpg gerisine bakmadım zaten
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ben mesela Türkiyenin sınırlarının rusyaya fransaya kızıldenize kadar uzandığına inanıyorum Büyük Türkiye Projem var
Öne çıkan mesajlar