patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 kafa üstü px100 II var bende kaç lira şimdi bilmiyorum ama evde kullanacaksan süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 px100 cok iyi de pahali olmasi lazim onun.120 falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Gerge'nin tavsiye ettigi m9 elime gecti.Kablosunu kapladiklari saydam plastik koruyucu olarak tercih edilmis sanirim ama biraz ucuz gosteriyor kulakligi. Ayrica kulakligin tipi de biraz degisik, kulak ici degil de beyin ici gibi uzun 2 tane basligi falan var ust uste. Rahatsiz ediyor biraz alismak lazim heralde kulaginin icine okadar sey sokup rahat gezebilmek icin. Performans olarak da sennheiser cx200 kadar ya var ya yok. Hatta bence yok ama Gerge'nin dedigi burn in midir nedir o olayi yaparsaniz belki ustune cikabilir. Bahsettigim iki kulaklik arasinda cok fiyat farki yok ama fantazi olsun diye benim gibi M9 deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 İşte o burn-in abi aletin kalitesini 100$'lık kulaklık seviyesine çıkartıyor. Ondan öncesine çok bakma. Bir de içinden bir sürü uç çıkmadı mı? Değiştir zevkine göre, uçlar sesi de epey etkiliyor. İnce, uzun olanı kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Hmm evet kulaklik basliklarindan bahsetmemisim 3-4 cift vermisler uzun kisa seklinde. Gri renk bi tane uzun cift buldum simdi pek rahatsiz etmedi yada alistim dun aksam :) Bu burn in islemi peki asagi yukari ne kadar surede gerceklesiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 70-100 saat arası bir çalması lazım. Bir hafta kullanmıştım ben oturana kadar evdeyken filan açık tutarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bu arada bana kulaklikla beraber 31 araliga kadar suren %20 indirim vermisler.Benim hesabimdan kendi adresinize ve isminize yollayabilir misiniz bilmiyorum ama cok isteyen olursa amerika'ya (benim adresime) yollatirsiniz. Ben sevabina 2 sokak asagidaki postaneye gidip kargolayabilirim. 1 kisi icin gecerli zaten indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 3. haftadayım hala ses seda yok kulaklıktan neyse bugün ptt şubesine gidip bir soracağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 daha türkiyeye giriş yapmamış gözüküyormuş paket... öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bugun elime gecti kulaklik(10. gun) Burn-in olmadan tizleri kotu, vasat ustu bir kulaklik. Burn-in den sonra nasil olacak bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sennheiser cx200'üm 2 defa pantalon cebinde çamaşır makinesine girdi. hala taş gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hayspat said: Bugun elime gecti kulaklik(10. gun) Burn-in olmadan tizleri kotu, vasat ustu bir kulaklik. Burn-in den sonra nasil olacak bakalim. ... 20 gün oldu ses seda yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 o değil de burn-in için herkes hikaye diyor. değişiyor mu cidden? hatta kullanım kılavuzların yapmayın deniyormuş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Burn-in icin psikolojik diyorlar, ses muhendisligi okuyan arkadasim da mumkun olmadigini soyledi ama bakalim ben hic denemedim, gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 SenariouS said: hayspat said: Bugun elime gecti kulaklik(10. gun) Burn-in olmadan tizleri kotu, vasat ustu bir kulaklik. Burn-in den sonra nasil olacak bakalim. ... 20 gün oldu ses seda yok... gelmedi adamlara mail attım yeniden yolladılar oda kayıp... Bi bok var bu işin içinde ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kulaklık alıcam da şu üçü arasında kaldım sizce hangisini alayım yada bildiginiz daha iyi bişey varsa 50 lirayı geçmicek kartta okadar limit kalmış dsfsd philips creative philips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Şunu aldım ben geçen: http://2.bp.blogspot.com/_evq-uFVSAyk/Se3jwyVLj2I/AAAAAAAAEFo/i2HW3s2-7rU/s1600/phil_b.jpg Senin dediğinin boyunlı-ulu olanı, sırf o boyunluk için almıştım ben de dışarda rahat oldun diye. Ses kalitesi mp3 için epey iyi. Daha kaliteli kaynaklarda eksikleri fark ediliyor ama. Kulaklıklar dengeli ama biraz basa kaymış. Mid hafif sönük kalıyor bu yüzden. İyi ama fiyatına göre. Güzel. Tizde de başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 philips in kulaklık ve mp3 playerlarını hiç sevmiyorum ben ya. genelde dandik oluyolar. aynı paraya daha iyisini alabiliyosun çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hangisi bu bahsettigin benim gösterdiklerimden?bu üçünden birini alıcam genelde bu bantlı olanlardan kullanıyorum.kulakiçi olanlar nasıl rahatmı o yüzden ikilemde kaldım bu creative tasarımı güzel ama pek kaliteli biseye benzemiyo 20 lira dsfs diger philipsler iyi gibi napsam netsem bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Kulakiçi olan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 SNA1L said: hangisi bu bahsettigin benim gösterdiklerimden?bu üçünden birini alıcam genelde bu bantlı olanlardan kullanıyorum.kulakiçi olanlar nasıl rahatmı o yüzden ikilemde kaldım bu creative tasarımı güzel ama pek kaliteli biseye benzemiyo 20 lira dsfs diger philipsler iyi gibi napsam netsem bilemedim bütçen ne kadar bilemedim. bi 20tl lik bi 45tl lik ürün linki vermişsin çünkü. onun dışında istediğin kulaklık tarzı ne? kulak içi mi normal mi? clip on mu? vs vs. ben 75tl ye sennheiser cx 200 street II almıştım. fna değil güzel kulaklık. bi de koss ksc75 kullanıyorum o da süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 cx200 street II'ler cokgzel bi kulaklık. Şu logitechlerde satılmaya başlamış. Ultimate ear sersini deneyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 iste dedimya 60 lira bütçe var kargo dahil:D şimdiye kadar hep bant şeklinde olanlardan kullandım kulaiçi olanlarıda merak ediyorum rahatmı nasıl bilmiyorum uzun süre kullanmadım hiç bide bu akustik yarı akustik olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hmm 60 liraya aklıma bişe gelmedi. al şu var. yurtdışından geliyor ama geliyor sonuçta :D http://www.meelec.com/M2_Series_earphones_s/248.htm ha bu arada sanalmarketimde creative ep630 indirimde. kaçırma derim o fiyata çok güzel o kulaklık. http://www.sanalmarketim.com/urun/CREAEP630/CREATIVE-EP-630-Kulakici-Kulaklik-Siyah 35lira. kargo da 5lira tutsun hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 abi son 5 yılda kulaklıga verdiğim para 500lirayı gecmiştir ya köpek yiyo ya bozuluyo ya kayboluyo baydım artık ucuz bişey alıcam oyüzden hatta philips kulakiçi olanı alıyorum kabloları ipli fln dayanır baya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar