mikado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: DoGMeaT, 25 Eylül 2004 16:34 tarihinde demiş ki: semninki iiymiş benim hoşalndfıım deel aşık olduum kız...KAŞAR çıkmıştı, kız seni seviyorum mesjnı aynı anda 5-6 kişye atma fonksyonuyla atıomş telfondan ya aeh yani Vah be kardesim, sanada yazik olmus :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Ardeth, 25 Eylül 2004 17:14 tarihinde demiş ki: ''seni iyi tanımadan hareket etmişim, daha sonra fark ettimki pekte hoşlanabileceğim bir insan değilsin hata yapmışım özür dilerim'' Bu iyi sağol ardeth[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: DoGMeaT, 25 Eylül 2004 16:34 tarihinde demiş ki: semninki iiymiş benim hoşalndfıım deel aşık olduum kız...KAŞAR çıkmıştı, kız seni seviyorum mesjnı aynı anda 5-6 kişye atma fonksyonuyla atıomş telfondan ya aeh yani Oeh valla . Bu arada salak olması daha ii bence de .. Yersin emersin annamaz bi$i .. E ne guzel[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 arkadaşlar ÖKÜZ değil salak..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Yav ne fark eder .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 kız olumlu cvp verirse en ba$ta söyle bence ,bu uyu$mıyacaz meselesini ama eğer olumsuz verirse ztn sorun yok :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 acidim valla kiza ^^ kiz bide paticige takilan birisiymis bunlari okuyomus intihar felan eder valla ! aman allahim yoksa burdami ?[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Pyr0, 25 Eylül 2004 17:27 tarihinde demiş ki: kız olumlu cvp verirse en ba$ta söyle bence ,bu uyu$mıyacaz meselesini ama eğer olumsuz verirse ztn sorun yok :) kiz nasil olumlu cvp vercek acaba -sen salaksin o yuzden ayrilcam senden -peki :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 o anlamda dememiştir pyr0.. şiimdi şu hoşlanma meselesine vereceği vecaptan bahsediyordur..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: kermit_frog, 25 Eylül 2004 17:29 tarihinde demiş ki: acidim valla kiza ^^ kiz bide paticige takilan birisiymis bunlari okuyomus intihar felan eder valla ! aman allahim yoksa burdami ? ya msn i falan var ama patiye girmez heralde ya.. yoksa girer mi?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Eylül 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 @kermit cthulhu kıza ho$landığını belirtmi$ , kızda olumlu cvp verirse derken"evt bende senden ho$lanıyorum tarzı bi$i söylerse" anlamında söyledim.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 25 Eylül 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Hmm $oyleki kıza ho$landıgını belli edip te kız da buna olumlu cevap verdiinde artık salak malak diye bakmamak gerekir kıza .. Bir de kızın tipini felan ogrensek ona gore cık ya da cıkma dicez :P[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya telefonda var da telefonun kızılötesi sadece kartvizit alıp/gönderebiliyor.. ayrıca ben kızla çıkayım mı demedim ki zaten..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Eylül 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sıkma canını,okşa patlıcanını.[signature][hline]hebee
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Natural_Jedi, 25 Eylül 2004 18:20 tarihinde demiş ki: sıkma canını,okşa patlıcanını. töbetöbahahuahsudhdads..[signature][hline]
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Natural_Jedi, 25 Eylül 2004 18:20 tarihinde demiş ki: sıkma canını,okşa patlıcanını. forum etigi denen bisey var, üstü kapalı bile olsa politik measj vermek yasak :)
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Natural_Jedi, 25 Eylül 2004 18:20 tarihinde demiş ki: sıkma canını,okşa patlıcanını. sauzhaudhıakushdcuas *gülmekten geberir patlıcanını bir daha okşıyamaz*[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: decoy, 25 Eylül 2004 18:23 tarihinde demiş ki: said: Natural_Jedi, 25 Eylül 2004 18:20 tarihinde demiş ki: sıkma canını,okşa patlıcanını. forum etigi denen bisey var, üstü kapalı bile olsa politik measj vermek yasak :) çok politik valla.adam işte ne düşünüosa söylemiş takdir ettim:):D:D bence kız güzelse en azından bir süre çık bunu söyleyecek tipte bir insan değilim ancak en azından ihtiyaçlarını gidermiş olursun.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hayır yanlış anlaşılabilir o messaj uyarayım dedim :lol:[signature][hline]imzamda komut kullanamıyoruuuum! :hrr: :hmm: :hrr:
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: en azından ihtiyaçlarını gidermiş olursun. ahaha kızları ne için kullanıyorlar :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Bellow, 25 Eylül 2004 19:17 tarihinde demiş ki: said: en azından ihtiyaçlarını gidermiş olursun. ahaha kızları ne için kullanıyorlar :D ihtiyaçlarını karşılamak deiğim karşı cinsle vakit gerçimek rahatlamak,belki öpüşmek falan.hemen sexten bahsediliyormuş gibi algılamayın.herşey sex değildir.herşey olan paradır:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Norton_Antor, 25 Eylül 2004 19:20 tarihinde demiş ki: said: Bellow, 25 Eylül 2004 19:17 tarihinde demiş ki: said: en azından ihtiyaçlarını gidermiş olursun. ahaha kızları ne için kullanıyorlar :D ihtiyaçlarını karşılamak deiğim karşı cinsle vakit gerçimek rahatlamak,belki öpüşmek falan.hemen sexten bahsediliyormuş gibi algılamayın.herşey sex değildir.herşey olan paradır:) :lol::lol::lol:[signature][hline]imzamda komut kullanamıyoruuuum! :hrr: :hmm: :hrr:
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 patlıcandan rahatlamaya harika bi yöne gidiyor bu konu[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Öne çıkan mesajlar