deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Ne zor işmiş arkadaş, bu cumaya vermem gerekiyor, konumu ta temmuz başı belirledim gibi aslında ama tez danışmanımın Kırgızistan'a gitmesi ve önümüzdeki yıl orada olacak olması, Almanya'daki işlerimin karışması sonrası olan saçmalıklar falan derken netleştiremedim bir türlü. Bir de hala herhangi bir haber yok ama tez ismini bu cumaya kadar vermem gerektiğini öğrendim... Şimdi nasıl yapayım da tek bir araştırmaya indirgiyim diye düşünüyorum çalışmamı, aklıma ne gelse ya basit ya da dataları muhtemelen toplanamayacak çalışmalarmış gibi geliyor, Türkiye'de yeni atadıkları tez danışmanımdan daha önce hiç ders almamıştım ve değiştirme imkanım pek yok, olsa bile bir tanesiyle zaten çalışmak istemiyorum, diğerine de 20 kişi falan verdiler sanırım beni kabul etmez. Şimdi ben aslında kalkınma ekonomileri üzerine çalışayım dedim; Sonra küreselleşmenin kalkınmakta olan ülkelere etkileri üzerine çalışayım dedim. Hatta bunu da şöyle yapayım dedim; Türkiye'de malum kalkınma planları yapılıyor, bu planların hedefleriyle küresel pazardaki -kalkınma planının süresi içerisindeki- değişiklikler arasında korelasyon olup olmadığını varsa nasıl bir korelasyon olduğunu inceliyim ve hedeflerin ne kadar gerçekleştirilebilir olduğunu ortaya koyayım dedim. Çalışmayı panel datayla yapacağım, muhtemelen sırf dataları anlamlı hale getirmek ve çöpleri ayıklamak falan bir kaç ayımı alacak ama yine de basitmiş gibi geldi. Öte yandan YÖK'ün onayladığı tezlere bakıyorum adamlar 90 sayfa tez yazmış, 60 sayfası net copy/paste, geri kalan 30 sayfa da yurt dışında kurulmuş modelleri Türkiye için sınamakla geçmiş (Başkası tarafından geliştirilmiş regresyon denkleminde Y, X ve Z yerine veri girip eşitlik sağlanıyor mu diye bakıyorlar trololol). Ne etsem bilemedim, akıl plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 tl; dr koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Çok uzun yazmamışım, şimdi tekrar baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Lorem ipsum koyarsan yıllar boyu hatırlanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Holy said: Lorem ipsum koyarsan yıllar boyu hatırlanabilirsin. IL LU MUNATİME KADAR ISLANDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 risk budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 isme gerek bile yok, kapakta nikola tesla resmi olsun her türlü tam not alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 http://menversus.com/images/2d7yja0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Fizikçi ya da random mühendis olsam yapardım da bizim disiplinin en orijinal adamlarından bir tanesi John Forbes Nash mesela; http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/91/John_f_nash_20061102_3.jpg/200px-John_f_nash_20061102_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 en kral ismi oysa sen güzel bir kadayıf resmi koy ilk sayfaya. tam puanı öyle alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Kate Upton memesi, pardon resmi koy bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 mahmoud? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 biri ilk mesajı özet geçsin ben de isim önereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 risk budur yaz tam ortasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Dedenin ismini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 reyou said: tl; dr koyabilirsin. http://i.imgur.com/1RrVd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 fuck my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Muhtemelen öyle bir şeylerle değiştiririm aralıkta çünkü Almanya'da millet erasmus partilerinde Helga üstüne Olga kütürdetirken ben 1700'lerden kalma bir yurtta sefalet içerisinde tez yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ahah niye oyle diyon lan o atmosferde ulysses gibi eser cikarabilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 tez yazıpta hala ismi ne olucak diye düşünüyorsan bırak. teze başlarken ya da tezin önemli bir kısmını yazmışken aklında fikir olması lazım. yoksa........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Önüne kağıdı koyup da hadi 250 karakterlik isim ver dediklerinde hmm diye bir düşünüyorsun. Bir satırda yapacağın her şeyi anlatman gerekiyor, isim koymak sıkıntı. Yoksa ben yazacağım teze göre erasmusa gideceğim okulda hoca + ders seçtim sadece buradaki danışmanımla orada hiç bir ders almadan işleri yürütebilecekken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar