Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Hangisi daha getirisi yüksek. Bayadır gathering kasmadım uğraşmadım bilemiyorum son durumu. Skinning var şu an charda ama 1 kurus getirmiyor aylardır gidip kasması zor geliyor ve açıkcası ne para eder veya para eden bişi varmı bilmiyorum. Öte yandan herbalism mining gibi yani her daim kullanılan bişi ama genede bi sorayım dedim sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 deriler baya para ediyordu ya? neden getirmiyor ki para. herb de iyi de artık ucuzlamış olması lazım iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 herbalism her zaman daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bendede herb var ama, 1-2g herb fiyatları bulunduğum serverda. Herhangi bir getiri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 O zaman şimdilik skinningi silmiyim kalsın. Kasması zaten 1 gün gerekirse herbale dönerim ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Tamamen sunucunun piyasası ile alakalı 1 haftalık rapor alman gerek düzenli bir şekilde hangisinin en çok para getireceğini bulmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 oyun mu oynuoz fizibilite raporu mu cıkarıyoruz abi, çinli olmak lazım o işler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Wotlk den sonra herbal coştu. Farmlasıda bence skinning e gore daha zor oldugu için her daim fazla para yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 herb ftw 5 euro ödeyip Myflyer almak ve bir sabah 20klık malla uyanmanın zevki bambaaşka ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 myflyer nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bot dur heral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bot bot :) eski sgather'ın yeni ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar