Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 3 ayaklı quaresma yazıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Stoke 1 - 1 kiev Bitmiş, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 90 da attılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Llama said: Wispy said: edu şaşkın ya Ne alaka ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 içimden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Şimdi kızıcak Beşiktaş'lılar belki de İnter formsuz diyen adamların bu MTA'yı yenince bu kadar havalara uçmaları çok komik :D İlk 50 dakika çok kötü oynadı Beşiktaş ki ikinci yarı başlarken ben yeniliceğini düşünmeye başlamıştım 2-0'a rağmen ama golü yedikten sonra sanki sihirli değnek değmiş gibi oynamaya başladılar, çalımlar pres, güzel paslar ve goller geldi Beşiktaş'tan... Son 40 dakika umut verse de ilk 50 dakika düşündürücüydü bence Beşiktaş açısından. Son olarak İsrail ile böyle sıkıntılı olduğumuz bi dönemde 5 tane çakıp yollamamız iyi oldu tebrikler Beşiktaş... Bir de tribünler rakip takımın pis hareketlerine ve tahriklerine kanmadı çok iyi oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 son golde kesin kaçırdı dedim. Kafa zaten içler acısı. İlk maçtan nobre v2 demek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 beyler zorlanacağımız önemli maçlarda haber verin gelirim ben 1 2 ay pek girmiycem ama sizin için gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Savunma hatalarını Stoke City maçında falan yaparsak affetmez adamlar. Özellikle İsmail ve Ekrem'in yaptığı hatalarda direk asisti keserler içeri. Savunma daha sert olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Edu 'nun Q7'nin ortaya kafa atamayıp birde dengeyi bozup yere düşmesi efsaneydi. İnşallah bu en kötü halidir adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Arkasokak said: tel aviv'in yeneceğini düşünüyorum. beşiktaş yaptığı maçlar itibariyle beceriksiz bir futbol sergilemekte. forza tel aviv. NASI KODUK AMA HUAAAAAAAAAAAA 5 TANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Arkasokak said: tel aviv'in yeneceğini düşünüyorum. beşiktaş yaptığı maçlar itibariyle beceriksiz bir futbol sergilemekte. forza tel aviv. http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kermit said: beyler zorlanacağımız önemli maçlarda haber verin gelirim ben 1 2 ay pek girmiycem ama sizin için gelirim stoke city ve kiev maçları işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 fernandez çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Abi Almeida 3 hafta yok diyolar yaa, nası bi takım bu, çatır çatır gidiyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 almeidanın olmadığı her maç hapı yutarız.bobo'nun yerine edu denen adamı getirenler düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bedevilik,kondisyoner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 almeida 3 ay mı oha, inşallah yanlıştır bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 3 hafta,kısmi yırtık deniyor /gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 3 hafta, ay değil, dilini ısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 götünü kaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ay gördüm onu kalp krizi geliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Birde maç boyunca Ekrem çok boş bıraktı rakip sol açık oyuncusunu valla eli yüzü düzgün bi takıma o rahatlığı tanırsan öpebilirler taktik anlayış mıydı içerde karşılamak bilmiyorum ama pek mantıklı gelmedi bana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 mete düren 3 hafta dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ulan bu ne şanstır ya adam her maç atmaya başlamıştı 3 hafta sakatlık geldi, boku yedik bu edu görünümlü nobre ile çok saç baş yolarız, bir alves vardı ne oldu ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar