Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 osman yapmaz onu sen supporta sildirt deleted olanları zaten açılır giveaway slotu bu arada o kadar mezarcıki amazon bundle oyunlarını girmemiş accounta, oyunları giveawaylerden topluyor, dün de normal gruptaki last remnantı almış asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abo, Risen ve Just Cause 2 yi kazanmısım, 2 gündür girmiodum. giriş giveaway icin ns2 vermistim, kurallarda oynama oldu, napmam lazm, oyunlar elime gecmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 risen spompasın reroll oldu herhalde verir sana onu, jc2yi bilmiyorum bizim gruptan mı o giveawayde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 iih sansli pati just cause2 aha link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 güzel gelmis :) eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 şanslıpati'yi saymayın. kurallar sadece colt grup için. edit:bu arada kodu mail atmıştım onaylarsan iyi olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 aksam işten dönünce onaylayacagım :) eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 risen robert poche aldı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 spompas said: osman hediyeleri aldım diye isaretleyebilirmisin. LOL hayır. Mantıklı cümleler kurun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 kanal d deki dizide oynayan osman senmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 haha yarıldım ahhahahaha ... bak dostum ben onları aldım diye gösterdiğim zaman bir daha xxxxxx adlı oyunların giveawayine giremeyeceğim + kazandığım oyun sayısı fazla olacak verdiğim oyunlarla oranı değişecek yoktan yere oyun giftlemek zorunda kalacağım + senin gibi birine iyilik etmiş olacağım o yüzden ahaha kanal d ahaha osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 nerden buldun bunu silp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 hepimiz aynı anda dışlayalım 1 2 3 dışşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 doğru pardon mantıklı cümleler kurmamam gerekiyordu haklısın pardon affedin ;_: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tez zamanda forumdan uzaklaştırılırsın diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abi ultimada kılıç çalan var ya o osman işte bu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 giriş giveaway'i açtında mı vermediler. hayır. haklıymış gibi konuşuyorsun bir de. kurallar açıktı yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 OsManiaC said: http://steamcommunity.com/groups/sanslipati gruptan neden kicklendiğimi sorabilir miyim? -kimseye hakaret etmedim -zamanında grup içi giveaway açtım eğer önemliyse -grupta belirlenen bir kurala karşı gelmedim canım istedi kickledim, burdan yazıyorum ki public herkes görsün nedenini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 csde heksat atmissindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 aquila said: csde heksat atmissindir. bu geçerli sebep olsa silphin bırak yöneticilik yaptığı üye olduğu gruba girmezdim =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Oski said: efsane oyun Supreme Commander 2: http://www.steamgifts.com/giveaway/XkxGx/supreme-commander-2 arkada kalmasın 1 gün var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 $ansli Pati grubuna.İyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bir tane osman diye birini tanırdım severdim bu osman yüzünden o çocuktan da soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 RobertPoche, supcom2 sana çıkmış. friend ekledim. 1 saat içinde gelmezsen akşama kalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/uQ2wP/nuclear-dawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar