spompas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 invite gelmicek galiba bana gold için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 kazanan zaten yeni oyun açmak zorunda milletin gelip gelmemesi ne farkeder. ayrıca kuralları kabul ettiğinizde anında giriş yapıp entry yapabiliyorsunuz. üye çekmek için daha iyi böyle. =) önsipariş keyi sonradan da girsek önsipariş oluyor mu bu arada? yani 10 ekimde çıkıyor açtığım oyun. eğer library'e attığın tarih önemliyse diye erkenden açtım hmn. kazanan oyun çıkmadan eklesin diye. armageddon'da hediye oluyor böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 spompas said: invite gelmicek galiba bana gold için forumda eski mesajlara bakmıyorum, artık kurallar tamamen belli bunları kabul eden varsa bana pmden atsın vereyim invitini veya steamden de ulaşabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Eeee benim neyim eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 garanti iptal olur o rome dsgfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 şu kurtcuklara bi 2. girsinde kazanayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bi ara 2 idi. vaz geçti heralde. daha önsipariş oyunu ya isteyen olur sanırım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 millet kazanırım diye girmiyor hiçbir şeye ne biçim grup yaptık abi biz ilginç oldu hadsf, neyse daha gelen olur gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 inv at da bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 attım gel, yalnız senin sgde 10$ kontribüt var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 şimdi buna girip kazanırsak bir giveawayde biz mi yapmak zorundayız, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 önce girişte açıyosun zorunlu sonra bir şey kazanırsan yine açıyorsun, golt bu çinko değil kurallar sayfada http://steamcommunity.com/groups/sanslipatigolt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ne sacma lan, cekilis kasicama zaten gider alirim, oyunlari bi yerden belese bulmadikca bi getirisi yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 fakirlere saçma gelebilir normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 en basit faydasına bakarsak sağlam contribute yapıp sitedeki public giftlerden kazanma şansımızı arttırırız. ayrıca heyecanı fln da iyi oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dfnin dediği şeye 2 tane mütevazi örnek http://www.steamgifts.com/giveaway/3Za7w/dawn-of-war-franchise-pack Steam Store ($374.23) sdf http://www.steamgifts.com/giveaway/twv9c/alan-wake-franchise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 aahahahaha gene rome kazandım ya 8.kez : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Kharon'un gift e direk atladım ama o da ne daha 15 saat var diyor :) Naptıın !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 koyarken golta koydum, normale koydum diye yazin lan bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 silphatos benide alamazmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 aquila said: koyarken golta koydum, normale koydum diye yazin lan bare. olmaz bakıp ağlayın her seferidne ahahah harvey steamgifts urlni atarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 alicami para verip aliyorum ben, sen agla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 sana dokunmazki o zaman olm niye ağlatıyorsun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 halka hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar