Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ben de aldim hatta ese dosta da aldim. cikayim giveaway den. humblebundle konusunu gormesem farketmeyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 gencler bu amazon indirimlerinden Lara Croft and the Guardian of Light alayim dedim gaza gelip 3 tane almisim :P 2 tanesini sansli pati grubundan vereyim diyorum oyun steam dan aktif edilebiliyor oyunu nasil verebilirim gift olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 nasil uye oluoz bu sansli patiye, hic anliyamadim bu gift isini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 baslattim ama bitince nasil veririm bilmiyorum bitince direk keyleri verince olur mu acaba?yoksa keyleri girecegim bir ekran gelecekmi :) neyse bakalim bitince gorecegiz. lara croft @viktor steam linkini yaziyon buraya Silphatos inv atiyor heman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 cüzdanına sağlık açılsında hemen girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 link su http://steamcommunity.com/id/shanoa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 http://www.steamgifts.com/giveaway/szp81/serious-sam-double-d serious sam double d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ahah supermis elleirnize saglik :D 300 puan birikmis, 4 tane dota cekilisine girdim hemen heuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bnde şanslıpati olmak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ah su lara croft u alamadigima cok uzuluyordum, benim acc de oldugu icin giveaway e de katilamiyorum. =/ su indirimler bi bana yar olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 limbo kaptım 2 dolara 1 tanede gift alıp siz fakirleri sevindirsem mi diye düşündüm ama vazgeçtim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Şurda iki fakir sevindirecen kıyamıyon cık cık cık, unutmaki komşusu açken kendisi tok olanlar bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abi çok saçma bir şey oldu You Won: Terraria Closed 7 hours ago Yes No You Won: Terraria Closed 7 hours ago Yes No aynı anda girdiğim 2 terraria yı da kazandım asddasads haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abi adam mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 OsManiaC said: abi çok saçma bir şey oldu You Won: Terraria Closed 7 hours ago Yes No You Won: Terraria Closed 7 hours ago Yes No aynı anda girdiğim 2 terraria yı da kazandım asddasads haha birini bana versen ya. çok istiodum bi terreria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yooo fakirlere yok asfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 http://www.steamgifts.com/giveaway/0B1pN/jamestown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 humblecı indici mezarcılara ban var beyler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 neme ve spomasa keyleri gonderdim gule gule oynayin tum katilanlara tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 biz teşekkür ederiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 gene birşey çıkmadı arkadaş ya 15 kişi katılıyor gene çıkmıyor bize (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Giveaways Entered - 180 Gifts Won - 1 Saolasın sayende 1 tane oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Beni de davet edin abiler http://steamcommunity.com/id/tirto/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 jonq said: Giveaways Entered - 180 Gifts Won - 1 Saolasın sayende 1 tane oldu :) Giveaways Entered 639 Gifts Won 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Giveaways Entered - 21 Gifts Won - 2 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar