Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 artık patiye özel ypacaksanız paticik grubuna yapmayın çünkü son giren 20 30 kişi arasında türk yok neredeyse baktım demin, çeki, danimarkalısı, romanya çingeni, hatta amerikalı falan girmiş googledan buldular herhalde gerçi verilen çoğu şeyin humble olduğunu bilmiyor tabii garibanlar adf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 elinde invite olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ahahhaha 50 dolardan asagı diye sign up olamıyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Revangelis said: DarkC1oud said: Elimde fazladan Cogs var isteyen katilabilir.. http://www.steamgifts.com/giveaway/tnhve/cogs abi ahahaha çok saçma bi adam da katılmış letonyalı Sorma birde tesekkur etmis utanmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 "nutella yerim" said: elinde invite olan var mı ? xd9iahw0swm1kywym256if4d0yii3mrjur54qb0h buyrun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ben anlamadım 50 $ degerının altında oyunum var bu siteye bulasamıyor muyum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 We require all registered users to have at least $50.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. This value is automatically generated when you register, using the game list from your Steam profile.(Sahte hesap girisi olmasin diye falan iste) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 20 $ yapsalardı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 yok mu fallout new vegas vercek,elim torrent e gidiyor bak korsan oyuna yönlendirmeyin beni,emege saygı lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 nutella, al bi humble bundle, $35 falan ediyo olması lazım trauma ve frozen synapse. yeter herhalde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 e abi pati grubunun bi adminiş felan yok mu işnvite only yapsın işte bu arada kedileri verin lan kız arkadaşıma hediye etcem ayrıca bana beleş frozen synapse ve trauma geldi neden anamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 BonePART said: e abi pati grubunun bi adminiş felan yok mu işnvite only yapsın işte bu arada kedileri verin lan kız arkadaşıma hediye etcem ayrıca bana beleş frozen synapse ve trauma geldi neden anamadım silph sağolsun hediye etti i$te onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abi kedi değildi onlar son humble bundle'dı ama o şu an verilemiyor o nedenle kedi disguise olarak verdim asdf pati grubu public, invite only yapılır tabii de gerek yok bence isteyen girsin forumun grubu sonuçta. bu yenisi özellikle steamgifts için, diğer yabancı stielerde böyle yaptılar takip ettiğim gog, facepunch falan güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 benide invleyin o zaman ha humble bundle mıydı o aldık diyim oz aman ben kedi istiyodum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Sypro said: nutella, al bi humble bundle, $35 falan ediyo olması lazım trauma ve frozen synapse. yeter herhalde :/ humbleları genelde o hesaplamadan çıkartıyorlar, ilk 3 humble+hl2 falan bi hesap var arkadaşın giremedi 40 küsür falan çıktı ki steamcalculatorda 100 üstü gösteriyor. BonePART said: benide invleyin o zaman ha humble bundle mıydı o aldık diyim oz aman ben kedi istiyodum ama sen gruptasın abi zaten şu değil mi hesap http://steamcommunity.com/profiles/76561198006953666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://www.steamgifts.com/giveaway/sowyg/vvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://www.steamgifts.com/giveaway/tnhve/cogs İyi bari bizden birisine cikti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 @Silphatos beni de alsana şanslı patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ben de isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bu sefer kazanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 attım invit loxias, community sayfanın linkini ver harir, red ayarladım bunu sen kazanıon panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 tnx Silphatos, bende varmış gerçi oyun. elime para geçince yapıcam bende 1-2 güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 aa ben gruptaydım $utlanmı$ım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://steamcommunity.com/groups/sanslipati yoo duruyosun orda işte, zaten kontrollü invite attığımdan gerek yok kicke falan şurdan force sync yap http://www.steamgifts.com/sync site grupları realtime göremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 nasi uye oluyoruz siteye? kod filan olan varsa elinde atabilirmi afds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar