Komutan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Bu konudaki fikrim yillardir degismedi. Bir taraftan demokratik haklar verilir, obur taraftan da daga cikanin kafasi ezilir. Bunlardan sadece birini uygulayarak sorunun cozulecegine inanmiyorum. Bu arada benim gozlemim son senelerde Kurtlre duyulan sempatinin arttigi degil, bilakis Kurtlere karsi nefretin arttigi. Mesela doksanli yillarda sorunun Kurtler degil PKK oldugunu cogu kimse kabul ederdi, bugun ise cevremdeki insanlar direk olarak Kurtlere olan nefretlerini dile getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Komutan yanlış anlama da çevrenin de farkı olabilir o konuda. GERGE mesela entelektüel çevrelerde demiş, senin çevreni tabi ki bilemeyiz hoş GERGE'ninkini de bilmiyoruz ya aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ben anarsistim diyince anarsist olunuyo mu lan, ne anarsistlik yaptiniz bu zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Aket-Atum said: Komutan yanlış anlama da çevrenin de farkı olabilir o konuda. GERGE mesela entelektüel çevrelerde demiş, senin çevreni tabi ki bilemeyiz hoş GERGE'ninkini de bilmiyoruz ya aslında :D Ben oyle ulkucu kahvelerine falan takiliyorum :) "Entellektuel" ile kastedilen sey aslinda medyada konusan gazeteciler, yazarlar vesaire. Onlarin da onemli bir bolumu politik kamplasmaya gore tavir aliyor. Ornegin AKP yanlilari bir sure oncesine kadar sadece baristan soz ederken, simdi AKP'nin tavri degisince daha bir savasci oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 anarşik adam yakar yıkar, felsefede anarşiğim uygulamada pc başından kalkmıyorumla yürümez o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 aquila said: ben anarsistim diyince anarsist olunuyo mu lan, ne anarsistlik yaptiniz bu zamana kadar. tualet kapısına anarşi işsareti cizmislerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ahahahahah bknz siyasal tuvaletinde tek yol devrim yazisinin altina "ole bir dava dusununki tuvalet kapilarina yazilicak kadar ayaga dusmus olsun" yazmak sadfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 sizin devrime sictim gene, tuvalet kagidi kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 milliyetçilik son 100-200 yılın tatavasıdır. küreselleşmeyle birlikte sermaye global ölçekte istediği gibi at koşturabilirken emeğin özgür dolaşımını engellemek, böylelikle de işçi sınıfını doğduğu coğrafyanın koşullarında sürünmeye mahkum etmek isteyen bir ideolojidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 biyerde biri sana pis solcu diyosa, hayvan sağcı diyosa, yobaz diyosa ya da dinsiz diyosa sen Atatürkçüsün arkadaş. bunu bilir bunu söylerim sdfsda King Of The Mountain diye bi politik bilimler kitabı vardı california üniversitesinde verilen, orda bütün zamanların vizyoner liderlerini karşılaştırmışlardı ve atatürk birinciydi. ımfs :( Millet hala BAKUNIN okuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar