SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 aslında tek amacım su uygulamayı yüklemek market 180 mb dahili var yetmiyo sürekli hafıza dolu fln baydım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 iste root etmen lazim onun icin.root ettikten sonra uygulamalari direk sd karta falan kurabiliyosun.zor gibi gorunuyo ama baya kolay bise aslinda.ben de ilk root girisimimde baya tirsiyodum yanlis ya da eksik bise yapar da telefonu gocertirim diye.root u bi kere yapiyosun zaten, sonra rom degistirmek istediginde sd karta atip flashliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 peki root edince garanti dışı kalıyo telefon unroot etme gibi bi durum varmı? bide şunu buldum root etmeden uygulamaları sd karta taşıyan bi program güzel gibi sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 unroot etme yani garanto kapsamina alma yolu var, telefondan telefona degisiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 şu üstte linkini verdigim seyi yaptım 3-5 uygulamada sd karta taşı simgesi çıktı yaptım 40 mb fln yer açıldı yeter şimdilik root yapmadan oldu bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 verdiğin programa bakmadım ama program olmadan da sd karta taşıyabiliyosun uygulamaları (eğer uygulama bunu destekliyorsa, her uygulama taşınmıyor sd karta). settings->applications->manage applications tan tek tek uygulamalara girerek sd karta taşı seçeneği aktifse taşıyosun hepsi bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 iste bu uygulama normalde aktif olmayan sd karta taşı tusunu aktif hale getiriyo mesela facebook youtube whatsapp fln telefondaydı eskiden taşınmıyodu ve bu 3ü 25 mb yer kaplıyo bunları bu program sayesinde taşıdım sd karta ama telefonla gelen işte google harita fln yada sistem dosyaları taşınmadı.ayrıca şuanda yükledigim eskiden telefon hafızasına yüklenip taşınmayan uygulamalar direk sd karta yükleniyo baya başarılı bi uygulamaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 root istemeyen bi uygulamaysa iyiymiş ya. ben o tarz programların root istediğini hatırlıyodum, yanlış hatırlamışım demek ki.. CM9 dan hala ses seda yok lan bu arada. bi sessizliğe büründü cyanogen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 http://www.cyanogenmod.com/blog/cyanogenmod-needs-your-help Boyle bir projeye ufak bir katkida bulanmamak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 sandvold ics'yi deniyorum gaza geldim. TouchInstall'lı falan güzel yapmış adam. Fakat Bootanimation'da kaldı 3 - 5 dk dır :P inş açılır telefon. güncelleme, ICS'yi görmem iyi oldu ama baya bi problemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ShadowFax said: sandvold ics'yi deniyorum gaza geldim. TouchInstall'lı falan güzel yapmış adam. Fakat Bootanimation'da kaldı 3 - 5 dk dır :P inş açılır telefon. güncelleme, ICS'yi görmem iyi oldu ama baya bi problemli. valla problemli olmasa ben de çok istiyorum görmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 4 saattir kullanıyorum. Yoğun bir kullanımım olmadı. Ofisten çıkmadan flashladım. - Yolda bi internete gireyim dedim. Restart attı. - app drawer falan girerken fps biraz düşüyor. - sanki daha bazı widgetları ekrana koyunca unutuyor. Siliniyor. - Sanki cebimde kendi kendine mesajlara falan giriyor. - headset takınca bildirim gözükmüyor fakat sesi headsete veriyor. - Kamerayı açınca bozuluyor görüntü. Telefon yanıcak gibi oluyor :) + Telefon özelliği çalışıyor. + Sms atıyor. ? Alarm'ı çalışıyor mu sabah öğreneceğim :) Normalde Poweramp, Swype falan kullanıyorum. onlar çalıyor mu onu da bilmiyorum. Zaten görmek için kurdum. Tekrar Mildwild'a döneceğim. HTC Desire'da denemek isteyenler, ICS ( Desire için ) http://sandvold.as/ Bahsettiğim Mildwild'ı denemek isteyenler (Desire için yine), Oxygen Tabanlı: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1353861 Cyanogenmod 7.2 Tabanlı: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1453287 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Gözüme çarpan diğer eksikleri; - Swype 3.23 kurulmuyor. Sanırım Swype beta kurulabilir durumda. - Ekran rotasyonu yatay olduğunda saat ekranın dışında kalıyor. Fit olmuyor ekrana. - Stock Klavyede yine Turkce sözlük yok. Tabi bunlar ICS'nin problemi değil. Sadece HTC Desire'a portlanan ROM'un eksikleri. Zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 CyanogenMod will no longer ship with root access enabled by default. Android enthusiasts needn't fear, however: while root access will no longer be enabled by default on CyanogenMod 9 and future versions of the ROM, it will still be available as an option. Users will be able to choose between disabled, enabled for ADB, enabled for apps, and enabled for both, and it sounds like it will be painless enough to switch between the options from within the Developer Options menu. http://www.cyanogenmod.com/blog/security-and-you http://www.theverge.com/2012/3/17/2880180/cyanogenmod-9-root-access-disabled-default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bu kadar unlu ama bir turlu dogru durust calismayan bir rom gormedim :D en azindan s2 de digerlerini bilemem. daha tek bir surum duzgun cikmadi :D miui de bunu base aliyor ondada bluetooth sorunu bir turlu cozulmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 arkadaslar 1 aydir miui kullaniyorum, gecen gun muzik dinlerken sarkilari yarida kesmeye basladi. ne oluyor demeye aklmadan bir baktim library bombos gorunuyor. file explorerdan baktuim mp3ler yerinde fakat telefon indexlemiyor. cozumu bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Muziklerin oldugu klasorde .nomedia diye bir dosya varsa sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 HTC de one v ye ait source code'u yayınlamış. CM9 un çıkması çok yakındır HTC ler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 htc wildfire S im var, şu googlein arka plandaki abuk subuk programlarından tamamen kurtulmak , ve bazı programları hafıza kartına kuramama olayından kurtulmak istiyorum, nasıl yaparım? , hangi rom u önerirsiniz. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 wildfire s e unlock yayınlandımı bilmiyorum yayınlandıysa cyanogeni yükliycem bende edit:gelmiş unlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Cyanogen services shutting down on December 31 tuh ama gene devam eder bir sekil herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 romları etkileyen bir durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 ilerde belki etkisi olur, sonucta ana rom bu adamlar tarafindan yayinlaniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 romları etkileyen bir durum varmış pardon. birkaç gün önce bi haber görmüştüm cyanogen os projesini durduruyorlar diye. bu yeni bi gelişme sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 heh kapaniyor iste artik main cyan rom cikmayacak ama rom yapan kisilere serbest tabii acik kaynak sonucta ama rom yapanlar tekil kisiler ve bir sirket gibi duzgun seyler pek cikaramiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar