HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ha, tamam o zaman. romun backupı alınabiliyor ama değil mi? geri dönmek istersem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Yapılıyor ama ne kadar işe yarar olduğu süpheli. Sony'nin, Samsung'un filan hep DRM'li yazılımları var telefonla gelen. Bootloader'ı açınca bunları kullanamıyorsun bazen, firmaya bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 whatsapp ve foursquere uygulamalarını yüklerken "paylaşılan kitaplık eksik" hatasını alıyorum. sanırım google programlarından birisini kullanıyor ve romda eksik. gmail'i apk olarak indirip attığımda düzgün çalışmadı, fakat aldığım backupdan gmail ve onunla ilgili 2 uygulamayı daha atınca düzeldi. bu hata veren iki uyggulamanın yedeği alınmamış malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Rom backup almak icon recoveryi flashlaman lazim.cwm ya da 4ext kurabilirsin.ondan sonra recovery den rom backupini alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 çözdüm sorunu. dediğim gibi google uygulamalarından kaynaklanıyormuş. maps dosyalarının erişimini okumaya ve yazmaya açılıp eklemeler yapılıyor. http://www.callum-macdonald.com/2011/02/06/missing-com-google-android-maps/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 spam gibi olacak lakin bildirmeden olmaz. 6 saat gitmeyen wildfire s'imin şarjı bu rom ile 13 saat dayanabildi. 4 saat wifi açıktı diğer sürede ise 3g bağlantısı vardı. telefonu sevmeme neden oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 abi su olayı cok yapmak istedim ama okuyunca beceremicegime karar verdim bide bunu yapınca garanti dışı fln kalırmı telefon..samsung mini buarada tel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 valla garantiye geri sokabiliyosun her telefonun kendi guide ı var. beceremiycek bişe yok. sadece adım adım anlatan bi guide lazım. desire s te sense 3.5 in tadını cıkarıyorum mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ne gibi farklılıklar oluyo mesela degicek biseymi okadar ugrasmaya neler degisiyo tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 kuracağın roma göre değişir. gir xda forumlarına, bak romlara sana ne sunuyo vs. telefonuna resmi güncelleme 5 ay sonra gelirken o güncellemenin özelliklerine sahip olan bi romu şu an kurabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 SNA1L said: ne gibi farklılıklar oluyo mesela degicek biseymi okadar ugrasmaya neler degisiyo tam olarak Kurduğun rom'a göre değişiyor. Mesela ben sade ve hızlı olsun istedim. Oxygen kurdum. Akıyor telefon. telefonu sömüren sense arayüzüm yok, gereksiz app'ler yok. Şöyle bi şey, http://www.youtube.com/watch?v=erMVp2uyt2M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 mms gönderip almada problem var. ve google'da çıkan yöntemlerin hiçbiri işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 cyanogenin anasayfasında bir terslik mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 anasayfa açılıyo bende? ne gibi bi sorun? ICS de çıksaydı bi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 access restricted falan gibilerinden bişeyler çıkıyor=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ben giriyorum ya. anasayfayı açtım daha doğrusu. başka yere tıklamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 hiç ICS versiyonu çıktı mı herhangi bir modun? bilen v armı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 yok. hatta bu aralar tamamen durdu development. bir şeyin çıkmasını mı bekliyolar napıyolar anlamadım tam olarak. virtous quattro rc3 çıkmıştı nerdeyse baya geçti aradan. bi açıklama da göremedim ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 İlk başta Buildbot'un HDDsi bozulduğundan CM7 Nightly'ler derlenemiyordu. HDDyi yaptılar ama CM9'a yoğunlaşmak için yeni nightly çıkartmıyorlar. Kullanıcıların derlediği unofficial CM7 Kang buildleri XDA'da vardır. SGS2 üstünde CM9 kullanıyorum şuan, günlük kullanım için yeterince stabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 abi zaten CM9 dan bahsettik son postlarda. bayadır durdu development. ya da development var ama şimdilik dışarıya vermeme kararı aldılar belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 HTC desire için bir geliştirme var sanırım. Fakat problemleri Hardware driverları galiba. Ortalarda dolaşan bir HTC Desire CM9 var. Fakat günlük kullanıma uygun değil gibi. 2 adet var; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1355660 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1403113 Hatta qualcomm'a rica mailleri atılıyor bazı driverlar için. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20053678&postcount=799 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ya telefonu aylardır root edicem korkuyorum ama artık canıma tak etti sırf telefon hafızası yetmedigi için root etmeye karar verdim ama cyanogen rom bulamadım telefona(samsung galaxy mini gt-s5570)bu telefon için bildiginiz stabil durumda olan iyi bi rom varmı ve tam olarak nelere dikkat etmem gerekiyo bu işlemi yaparken? bide root etmek ve rom yüklemek farklı şeylermi? baktım root için sadece bi dosyayı sd karta atıp ordan bikaç işlemle yapılabiliyo ama rom yüklemek baya karmaşık duruyo mesela suradaki işlemi yapsam andr yeterlimi yada bu ne? sdf cok cahilim bu konuda yea.yardım edene gördüğüm yerde dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 xda forumlarina baktin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 baktım abi heryere girmedigim forum kalmadı bin tane rom var hangisi stabildir nedir onu bilmiyorum işte sorun orda.bide root ne rom ne farklı şeyler sanırım..hadi bunları yaptım begenmedim telefonu suanki haline geri getirebilirmiyim orjinal yazılıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 samsunglada orjinale donmek nasil bilmiyorum.htc var bende biraz mesakkatli bi is htc de. xda da en cok kullanilan romlardan birini sec kur. root demek cihazda system dosyalarina yazabilmek demek, rom kurman icin gerekiyor. rom da bildigin isletim sistemi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar