stimpak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Öğrenci işleri her üniversitede aynı yetolukta mı? Bursa'da okurken transkript almak için takla atardık, not işleriyle birbirimize girerdik saçma sapan hataları yüzünden. Dangalak bi memurun hatasını düzeltmek için fakülte kuruluna dilekçe vermek falan gerekirdi . Şimdi Ogü'deyim, burası da onlardan farklı değilmiş. Askerliğimi yapıp üniversiteye girdim, girerken de terhis belgesinin bi kopyasını teslim ettim adamlara. Ders kaydı için sisteme girdiğimde ise şu yazıyı gördüm. Belgeleri keyif için alıp, dosyaladıktan sonra unutuyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ben ne cektim 4 senede ordan abi,7/24 çay kahve muabbet edip parasını alan kadrolaşmış adamların yeri ogü ögrenci işleri,allah kurtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 2aydır mezuniyet belgesi vermediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 fakülte sekreterinin numarasını fakültenin web sayfasından aldım, numara yanlışmış. danışman hocam sağolsun facebook'tan görmüş de doğru numarayı verdi, sekreterliği aradım bu sefer de öğrenci işlerine yönlendirdiler. 15 defa falan aradım, hep meşgul. sonunda düşürdüm numarayı, o da başkasına aktardı. aktardığı adam da 2 banko ötesinde, seslendi size aktarıyorum diye, adam telefonunu açmaktan aciz. tekrar web sitesinden adamın adını arayarak dahili numarasını buldum, 4-5 defa da onu düşürmeye çalıştım. meşgul çalınca santral "daha sonra tekrar deneyin" diyerek hattı düşürüyor, çaldığında da adam açmıyor saçma sapan bi durum oldu. en sonunda açtı telefonu, "eheh bi yanlışlık olmuş, hallettik şimdi kaydolabilirsin " deyip kapattı suratıma. sabah sabah haybeye uğraştırdılar :/ barış akademisyen falan oliyim deme ogüde, iyice delirtirler seni olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bir sene yaz okulndan 2 ders alıyordum, 1 dersin kaydında sorun çıkmış, dediler paranızı iade edicz. ben de vize ye girdim sonuc bekliodum meğersem sistemde değilmişim neyse dedim 1 ders veririz nası olsa diye bir baktım final de sınava girmedi diye ismimin karsısında yazıyor parayıda yatırmamıslar bana derse girme deyip kaydı halletmişler öle salaktı bizim öğrenci işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Ben Gebze'de okurken çok rahattı. Yoğunluk olduğu vakit öğlen tatiline çıkmıyorlardı. Transkript, diploma fotokopisi falan almak 5 dakika sürüyordu. Şimdi İstanbul üni'ye geçtim ve işkence başladı >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Değerli Öğrencimiz, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nda 6111 Sayılı Kanun ile yapılan değişiklikler nedeniyle askerlik hizmetini yerine getirmeyen 29 yaş ve üzerinde olan erkek öğrencilerimizin her akademik yıl başında ders kayıtlarından önce Askerlik Şubelerinden 'ASKERLİK DURUM BELGESİ' getirmeleri gerekmektedir. Bu belgeyi getirmeyen öğrenciler ilgili akademik yılda ders kayıt işlemlerini gerçekleştiremeyecektir. 6111 Sayılı Kanunun getirdiği hükümlere göre Sınırsız Sınav, Ek Sınav, Ek süre durumları ortadan kalktığından tüm öğrencilerimiz ders kayıt işlemi yaptıracaklardır. Diye devam ediyor. Hacettepe böyle açıklamış, eminim senin okulun da benzer bir açıklama yapmıştır(?) Özellikle altı çizili yere dikkat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 memur her zaman klasiktir salla başı al maaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 abi adam terhis belgesi verdim diyor sen her dönem belge getireceksin diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 gerçi sen demiyorsun da büyük ihtimalle öğrenci işlerinin halt etmesi bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Redeagle said: Şimdi İstanbul üni'ye geçtim ve işkence başladı >_>:D ilk dilekçemi güzel bir şekilde verebildim gerçi ama...o gördüğüm kalabalık çok ürkütücüydü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 stimpak said: Bursa'da okurken transkript almak için takla atardık. hahah arkadaslarda böyleydi 2 ay önce ben gitmeden gecici mezuniyet belgesini cıkarıp evime yolladılar. ögle arası o bizden deyip işimi yapmıslıkları coktur B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Ya insan olarak iyi tipler sorun yok o konuda. Fakat benim daha önceki ünimde belge almak için falan dilekçe vermemiz gerekmiyordu. İki saniyede işimizi hallediyorduk. Artı bu kadar kalabalık değildi. En önemlisi de internet duyuruları ve öğrenci işleri arasında çok büyük bir kopukluk var. İnternet sitesinden "internetten otomasyon sistemine girip kayıt işleminizi yapacaksınız" diyorlar. Şifremle onlarca kez deneyip otomasyon sistemine giremeyince öğrenci işlerine gittim. "Haa ama kayıt olmadığınızdan otomasyona giremezdiniz, burdan aktive etmemiz lazım." dediler. E yazsana bunu ilanına? Aynı şekilde lisans diplomamın okuldan onaylı kopyasını istediklerini ilan ettiler. Gittim gebzeye çıkarttırdım döndüm Cerrahpaşa'ya. "Haa yok, sizden almamız gerekmiyor" dediler. Yani şunları ilana düzgün yazsanız günüm yollarda geçmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 abi ben de ege'den geldim apaynı şeyleri yaşıyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 İTÜ nün efsanevi ders kayıtları yarın başlıyo. Gerçi bu sefer her sınıf ayrı günlerde kayıt yapıcak, 4 3 2 1 diye gidiyo bu sefer o kadar abartı yüklenme olmaz muhtemelen, yani önceki seneler kadar süründürmeyeceği kesin gibi ama yine de İTÜ kayıt şenlikleri her zaman kalbimizde yaşayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar