stimpak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ahahah kardeşime bebek dinozor bi de pterodactyl oyuncağı almıştım hediye olarak, sene 93 falan heralde ^^ az eziyet çekmedi bebek dinozor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ben düzgün otutturamamıştım bile meh o dönemlerde transformersa da dinobotlar gelmişti çok güzel gidiyordu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Jurassic Park diye bir tane daha dergi çıkardı onun iskeletler daha başarılıydı. Bu direkt fakir versiyonu. Sanırım bir tek pterodactyl'i bitiremedim, çok güzel boss oluyordu dinazor iskeletleri oyuncaklarla oynarken. hatta yanardag falan almıştım, en tepesindeki lav kısmı dügmeydi, basınca t-rex çıglıgı atıyordu odam çok jungle oluyordu. Also the game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yalniz pterodactyl, oviraptor fln derken dergi amacina ulasmis bayagi. pokemon gibi dinazor sayacak kivama gelmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Anaokulunda essiz sinema oynarken velociraptor yaptıgımı bilen kıza vuruldum ben direkt, çocukluk böyle bir çocukluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 maket fotoğrafı bulamadım da genel olarak hep şöyle oluyodu http://i51.tinypic.com/2mhc2vm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ben en çok stegosaurus severdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Tyrannosaurus Rex god tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 t-rex çok mainstreamdi.coolçocuklar ya allosarus ya 11.sayının kapağındaki adını hatırlayamadıgım turuncu boynuzlu çokbüyük şeyi seviyodu. ne tramva geçirmişim korka korka ya.her kapağı hatırlıyorum sayısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bitişini hatırlıyorum ben bi, çok iyiydi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 aha bu carmagedon diyesim geliyor http://images.gittigidiyor.com/2633/DINOZORLAR-SAYI-11__26335591_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Tyrannus said: t-rex çok mainstreamdi.coolçocuklar ya allosarus ya 11.sayının kapağındaki adını hatırlayamadıgım turuncu boynuzlu çokbüyük şeyi seviyodu. ne tramva geçirmişim korka korka ya.her kapağı hatırlıyorum sayısıyla Yapacak birşey yok, daha havalı sadece zekası sebebiyle Velociraptor var, o da 4-5 kişilik gruplarla takıldıgı için pussy kategorisinde. T-rex direk anime GAR karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yok lan t-rex çok nub.aynı dönemde yaşasalar ağzını kırıcak bi sürü adam var da komörşalizm kurbanılar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Tyrannus said: yok lan t-rex çok nub.aynı dönemde yaşasalar ağzını kırıcak bi sürü adam var da komörşalizm kurbanılar işte HAHAHAH MARXSAURUS, DİNOLETARYANIN SON SAVUNUCUSU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ya 2. sayının posterinde triceratops sürüsüne saldıran t-rexler vardı.arkadakinin ağzında yavru vardı çiğniyodu.diğer yavrular annelerinin cesedinin altında ağlıyodu üstünde başka t-rex varken. ÇOCUK DERGİSİ LAN BU HAYVANLAR.perma çok kötü oldum ondan sonra işte böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Abi dünyanın işleşiyişini erkenden ögrenip vücudunu hazırlıyorsun işte. Welcome to the jungle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 aha başka şeyleri hatırlayınca hatırladım valla.carnasaurustu adı http://planet-k.com/photos/trips/0200orlando/carnasaurus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Tyrannus said: ya 2. sayının posterinde triceratops sürüsüne saldıran t-rexler vardı.arkadakinin ağzında yavru vardı çiğniyodu.diğer yavrular annelerinin cesedinin altında ağlıyodu üstünde başka t-rex varken. ÇOCUK DERGİSİ LAN BU HAYVANLAR.perma çok kötü oldum ondan sonra işte böyle ahaha hass lan bunu hatirladim hakketen. direk gozumun onune geldi o kapak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 fosforlu trex iskeleti > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Abi çok kötü oldum. Taylan çok kötü oldum ben. Olm. Aglatcaksınız kaldırın o fosforluyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ahah sünnetimde o ufaklığın oyuncağı gelmişti hediye olarak :D o plastik kokusuna hastaydım hatta şunları yazarken burnuma geldi yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Red said: fosforlu trex iskeleti > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi ben bi gün okuldaki çalışma binama giriyodum böyle akşam 8-9 falandı.kararmıştı hava.bina da boş kimse kullanmıyodu benden başka o dönem,etraf zaten tenha,tenha olmasa da 1desibel ses olmuyor zaten ayı gibi beton bina. hocam binada da böyle uzun bi koridoru geçip sola dönüyosun kocaman bir salon var.birdenbire salon çıkıyor önüne yani. salona gidicem ben.ışık butonu da salon girişinin hemen yanında.salonun içinde ama koridorda değil, girdim ben abi binaya.binanın kapısı da asma kilitli zincirle kapalıydı.onu çözdüm içeri girdim.kapıyı kapattıgım anda inanılmaz sessiz oldu mekan.çok karanlık zaten,sadece zincir sesi duyuluyo böyle.hayvan gibi yankılanıyor ama.zinciri doladım yine kapıya bi yandan da "lan zincir sesi çok kötü yapar aslında böyle bi ortamda insanı" diye düşünüyorum.herneyse abi girdim salona ışığı yakıcam.salon dedigim çok büyük hani.yürüyerek 1dk sürer başından sonuna gitmen.deli gibi yankılanıyor ne yapsan. eli attım ışığa.böyle garip bi şeye çarptım tahta gibi. allahallah burda bi şey olmaması lazım lan dedim. hocam yaktım ışığı. yakar yakmaz bütün altlarıma sıçtım. demin elimin çarptıgı şey benim böyle 2-3 katım kocaman DİNOZOR iskeletiydi. günlük hayatımı sürreel yaşıyan bi adam oldugum için aklıma gelen en mantıklı şey önümdekinin İNSANLARI YOKETMEK İÇİN CANLANAN GEÇMİŞİN TERÖRÜ UNDEAD DİNOZOR olduguydu.LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAA diye bağrıp yere attım kendimi.bi yandan da böyle bakıyorum dinozora.yere düştüğüm için dinozor hareket etmiş (rölativite) gibi geldi.sesim de o sırada çok uzaklardan yankılandı.daha çok kötü oldum bi daha bağırdım AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diye. durumu yavaş yavaş idrak ediyorum ama milisaniyeler geçti daha dinozoru ilk görmemden.sakinleşiyorum yavaş yavaş. asma kat var o salonda. yukardan bi NOLUYO LAN sesi geldi.ben "DİNOZORLAR DİLİMİZİ ÖĞRENMİŞ" diye düşünürken yukardaki eleman güle güle "biladel burda sergi açılcak yarın maket o,senin ne işin var burda" dedi. ehe lol korkmadım aslında dedim gittim.o binaya da hiç yanlız girmedim ondan sonra bu da böyle bir anımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Kaede said: ya o iskelet kısmı çok güzel oluyordu da dış kaplaması çok dandik duruyordu t-rexin senin kabiliyetsizliğin, çok güzel boyamıştım ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar