Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi traş makinesi? (Philishave yada Braun)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şuan kullandığım Philishave baya eskidiği için ve acaip sesler çıkarmaya başladığı için yeni bir traş makinesi almaya karar verdim. Ama iki cihaz arasında kaldım.

Birincisi: Philips Philishave Coolskin HQ7740

İkincisi: Braun 6680 Freeglider

Sizce hangisi daha iyi? Philishave'in 3'lü başlık sistemi mi? Yoksa Braun'un düz başlık sistemi mi iyi?

Bu acaip sorulara cevap verirseniz sevindirik olabilirim, mümkündür.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
ne demişler?
pilipis al rebeka.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
philishave derim arkadasimda vardi olmayan sakallarimi almaktan bile zevk aldim diyebilirim heh bole krem su falan bisiyler veriyo cok guzel braun kullanmadim tabi bilemicem[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
philishave var bende

eger sakallarin ciddi ciddi cikiyorsa sakin ha philishave alma. SAKIN.

braun kullanmadim ama philishave aldiktan yaklasik 4 hafta sonra mach-3 e geri donus yaptim :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
freeglider kullanıyorum bende çok guzel bi makine,içindeki jel sayesinde yuzunde sivilcelerin varsa eger onları biçmeden rahatca tıras oluosun :) hemde güzel kokuyor baya.bide favori düzeltme aleti var saolsun harika bi olay yani..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Mesaj tarihi:
3 başlıklı traşın daha zevkli ve rahat olacağına inanıyorsan phillips al, ama braun derim ben.
Traş makineleri sakal bıraktıktan sonra traş olmak için değil, max 3 günde bir traş olmak lazım. Özellikle phillips'in makineleri feci can yakıyor sakal uzayınca :P (iki saat favori düzeltme başlığıyla sakalı kısaltmaya mı çalışırsınız yoksa bir mach 3 darbesiyle kurtulur musunuz sakalınızdan? :P)[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Mesaj tarihi:
said:
ReaperXS, 27 Eylül 2004 20:46 tarihinde demiş ki:
Özellikle phillips'in makineleri feci can yakıyor sakal uzayınca :P

niye can yaksın ya alala[signature][hline]AntiPati X=o=X
Mesaj tarihi:
makinalar gercekten cok igrenc akli olan cillop gibi bir surat icin mach3 kullanir :D

bunun disinda illede makina alacam diyorsan bir ara philips in su islak tras makinalarindan kullanmistim o da fena sayilmazdi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
Bende Philshave Coolskin var ama çok iyi değil yani kaymak gibi yapmadı hiç bir zaman. Jilet kullanman çok daha sağlıklı. Jilet kullandım ama çok zaman alıyor diyorsan da şöyle söyleyim: makina geçtiği her yeri dümdüz yapmaz jilet yapar ( hele 3 bıçaklıysa). Yani hazır traş köpüğü kullanırsan ve biraz "Jileting" kasarsan yüzünü yıkama dahil en fazla 4 - 5 dakikanı alır. Ayrıca makinanın temizliği falan var hakikaten özen isteyen birşey, yoksa makinanın çeşitli aralıklarından sakalların toz halde dökülür. Pile bağlı olması ayrı bir sorun ayrıca cildini tahriş edebiliyor. O yüzden yol yakınken vazgeç derim. Eğer lise ya da iş gibi bir engelin yoksa uzatmanı bile tavsiye ediyorum (bkz. ben).[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
  • Yeni Oluştur...