LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Şuan kullandığım Philishave baya eskidiği için ve acaip sesler çıkarmaya başladığı için yeni bir traş makinesi almaya karar verdim. Ama iki cihaz arasında kaldım. Birincisi: Philips Philishave Coolskin HQ7740 İkincisi: Braun 6680 Freeglider Sizce hangisi daha iyi? Philishave'in 3'lü başlık sistemi mi? Yoksa Braun'un düz başlık sistemi mi iyi? Bu acaip sorulara cevap verirseniz sevindirik olabilirim, mümkündür.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 braun bende war mütish..[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Delikanli adam tras makinesi kullanmaz, direk Gilette Mach 3 Turbo :) Rulz..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 coolskin değilde ondan önceki bir model var bende ama çok gr@l bişiy filipis al derim ben[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ne demişler? pilipis al rebeka.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hangisini alıcaksan al ama git dogubanktan al cok daha ucuz. Ha bu arada en iyi marka bu konuda Braun tabiki..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 philishave derim arkadasimda vardi olmayan sakallarimi almaktan bile zevk aldim diyebilirim heh bole krem su falan bisiyler veriyo cok guzel braun kullanmadim tabi bilemicem[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Tras makınasında Dunya'da tek marka var. O da Braun tabıkıde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 temas eden alan olarak dusunursen hangisi daha rahat olur? tabii ki braun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bende braun var hala traşı jiletle oluyorum[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 philishave var bende eger sakallarin ciddi ciddi cikiyorsa sakin ha philishave alma. SAKIN. braun kullanmadim ama philishave aldiktan yaklasik 4 hafta sonra mach-3 e geri donus yaptim :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 freeglider kullanıyorum bende çok guzel bi makine,içindeki jel sayesinde yuzunde sivilcelerin varsa eger onları biçmeden rahatca tıras oluosun :) hemde güzel kokuyor baya.bide favori düzeltme aleti var saolsun harika bi olay yani..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Hmm herkes iki aletede süper demiş. Arada kaldım şimdi.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 açık ara filips...[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 3 başlıklı traşın daha zevkli ve rahat olacağına inanıyorsan phillips al, ama braun derim ben. Traş makineleri sakal bıraktıktan sonra traş olmak için değil, max 3 günde bir traş olmak lazım. Özellikle phillips'in makineleri feci can yakıyor sakal uzayınca :P (iki saat favori düzeltme başlığıyla sakalı kısaltmaya mı çalışırsınız yoksa bir mach 3 darbesiyle kurtulur musunuz sakalınızdan? :P)[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: ReaperXS, 27 Eylül 2004 20:46 tarihinde demiş ki: Özellikle phillips'in makineleri feci can yakıyor sakal uzayınca :P niye can yaksın ya alala[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 tras makinesi almala geri iade etmem bir oldu bi boka yaramio bende phil. vardi ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 makinalar gercekten cok igrenc akli olan cillop gibi bir surat icin mach3 kullanir :D bunun disinda illede makina alacam diyorsan bir ara philips in su islak tras makinalarindan kullanmistim o da fena sayilmazdi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bende Philshave Coolskin var ama çok iyi değil yani kaymak gibi yapmadı hiç bir zaman. Jilet kullanman çok daha sağlıklı. Jilet kullandım ama çok zaman alıyor diyorsan da şöyle söyleyim: makina geçtiği her yeri dümdüz yapmaz jilet yapar ( hele 3 bıçaklıysa). Yani hazır traş köpüğü kullanırsan ve biraz "Jileting" kasarsan yüzünü yıkama dahil en fazla 4 - 5 dakikanı alır. Ayrıca makinanın temizliği falan var hakikaten özen isteyen birşey, yoksa makinanın çeşitli aralıklarından sakalların toz halde dökülür. Pile bağlı olması ayrı bir sorun ayrıca cildini tahriş edebiliyor. O yüzden yol yakınken vazgeç derim. Eğer lise ya da iş gibi bir engelin yoksa uzatmanı bile tavsiye ediyorum (bkz. ben).[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bu konuyu yeniden gündeme getirmekte büyük fayda görüyorum...[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kirlisakal bırakabileceğim bir traş makinesi pls (arada ben de kaynıyım lol) Cillop kötü oluyo, böyle milim milim ayarlayabiliyomuşsun ne kdar sakal olsun diye.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 saç keser sakal keser mustafa keser lerden alcan o zaman sen bi tane[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 philishave var bende gerçi eski bi modeli ama hiç memnun değilim şekil veremiyosun doru düzgün (:[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: AntiPati, 27 Eylül 2004 22:27 tarihinde demiş ki: saç keser sakal keser mustafa keser lerden alcan o zaman sen bi tane Ehehe abi berber aleti demiyorum :D[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Philips Philishave Coolskin HQ7740 tabiki..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 12) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar