Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi traş makinesi? (Philishave yada Braun)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Şuan kullandığım Philishave baya eskidiği için ve acaip sesler çıkarmaya başladığı için yeni bir traş makinesi almaya karar verdim. Ama iki cihaz arasında kaldım.

Birincisi: Philips Philishave Coolskin HQ7740

İkincisi: Braun 6680 Freeglider

Sizce hangisi daha iyi? Philishave'in 3'lü başlık sistemi mi? Yoksa Braun'un düz başlık sistemi mi iyi?

Bu acaip sorulara cevap verirseniz sevindirik olabilirim, mümkündür.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

philishave var bende

eger sakallarin ciddi ciddi cikiyorsa sakin ha philishave alma. SAKIN.

braun kullanmadim ama philishave aldiktan yaklasik 4 hafta sonra mach-3 e geri donus yaptim :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Sosyal ağlarda paylaş

freeglider kullanıyorum bende çok guzel bi makine,içindeki jel sayesinde yuzunde sivilcelerin varsa eger onları biçmeden rahatca tıras oluosun :) hemde güzel kokuyor baya.bide favori düzeltme aleti var saolsun harika bi olay yani..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

3 başlıklı traşın daha zevkli ve rahat olacağına inanıyorsan phillips al, ama braun derim ben.
Traş makineleri sakal bıraktıktan sonra traş olmak için değil, max 3 günde bir traş olmak lazım. Özellikle phillips'in makineleri feci can yakıyor sakal uzayınca :P (iki saat favori düzeltme başlığıyla sakalı kısaltmaya mı çalışırsınız yoksa bir mach 3 darbesiyle kurtulur musunuz sakalınızdan? :P)[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Sosyal ağlarda paylaş

makinalar gercekten cok igrenc akli olan cillop gibi bir surat icin mach3 kullanir :D

bunun disinda illede makina alacam diyorsan bir ara philips in su islak tras makinalarindan kullanmistim o da fena sayilmazdi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Philshave Coolskin var ama çok iyi değil yani kaymak gibi yapmadı hiç bir zaman. Jilet kullanman çok daha sağlıklı. Jilet kullandım ama çok zaman alıyor diyorsan da şöyle söyleyim: makina geçtiği her yeri dümdüz yapmaz jilet yapar ( hele 3 bıçaklıysa). Yani hazır traş köpüğü kullanırsan ve biraz "Jileting" kasarsan yüzünü yıkama dahil en fazla 4 - 5 dakikanı alır. Ayrıca makinanın temizliği falan var hakikaten özen isteyen birşey, yoksa makinanın çeşitli aralıklarından sakalların toz halde dökülür. Pile bağlı olması ayrı bir sorun ayrıca cildini tahriş edebiliyor. O yüzden yol yakınken vazgeç derim. Eğer lise ya da iş gibi bir engelin yoksa uzatmanı bile tavsiye ediyorum (bkz. ben).[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Sosyal ağlarda paylaş

kirlisakal bırakabileceğim bir traş makinesi pls (arada ben de kaynıyım lol)

Cillop kötü oluyo, böyle milim milim ayarlayabiliyomuşsun ne kdar sakal olsun diye.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AntiPati, 27 Eylül 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
saç keser sakal keser mustafa keser lerden alcan o zaman sen bi tane

Ehehe abi berber aleti demiyorum :D[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...