Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cinsel ilişki yaşı anketi

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Ya kardeşim, Tayland 65 milyonluk bir ülke. Ayrıca nüfusunun 10%'u Müslüman ve sık sık devlete karşı isyan eder bu Müslüman toplum. O pekçoklarının seks cenneti olarak bildiği Tayland'ın genelinden ziyade Bang Kok ve özellikle de Bank Kok'un ve tabii dünyanın en kokuşmuş, en iğrenç mahallesi olan Pat Pong'dur. Puket Adaları'da bu ahlaksızlığın devamıdır. Hepsi o.

Tüm ülke mi fuhuş yapıyor sanıyorsunuz?
Allah aşkına LSD kafası bu olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

LCD, LSD ne fark eder :)
@red
çok gittim, gördüm, biliyorum. Adamlar bu her kızın-kadının fahişe sanılmasından o kadar rahatsızlar ki biraz samimiyet kurduktan sonra hep bundan dert yanıyorlar. Hee, doğrudur, dünyanın seks konusunda en yozlaşmış ortamı da bu Bank Kok'tadır ama bütün bir ülke, bütün Tayland'ın kadınları bacaklarını açmış, "ya şu batılılar gelse, bizimle seks yapsa da paralandırsalar bizi" diye beklemiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya girdim tabi, kendimden iğrendim arkadaş,o 60-70 yaşında Amerikalı-İngiliz-Alman morukların 12-13 yaşında kızlardan 3'er,4'er tanesi ile alenen yaptıkları, <> için o Pat Pong'taki barlarda-kafelerde-diskolarda yapılan GÖSTERİler...Sokakta yürürken koşarak koluna yapışan 10-12 yaşındaki kızların birbirlerini iterek "fuck me sir,fuck me,just 5 dollars" demeleri...İsteyen inanır,isteyen inanmaz...Bu iğrençliklerden sonra defalarca gidip geldiğim Bang Kok'ta yaptırdığım sadece full body massage'dır. Hee, onu yapanlar kaldığım 5 yıldızlı otelin 4 yıllık masaj bölümüünü bitirmiş üniversite mezunu kızlarıydı. Yaşları 20'nin üzerindeydi.

Edit: en önemli detaylardan biri, ben de 25-26 yaşlarımdaydım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...