Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 senko said: cok cok kotu degil sesi, ama eski dave degil... bu adamlarin sesleri bozulmaya ugruyor yillar gectikce, tom araya da eski tom degil artik... Çünkü bu adamlar aslında şarkıcı değiller, şarkı söyleme tekniklerini bilmiyorlar. Kendilerine göre buldukları pozisyonlar var. Bence güzel bir ses yakalamış Dave çünkü kendine özel ve benim hoşuma gidiyordu. Ama teknik olmadığı için bu vokaller ses tellerini yorarak ve zarar vererek yapılıyor. Yıllar geçtikce ve yaşlandıkca ses telleri esnekliğini kaybedip eskisi gibi hasar gördüğünde kendini yenileyemiyor. Pavarotti öldüğünde sesi yaşlıydı ama yine Pavarottiydi mesela. Bruce Dickinson hala Bruce, Eric Adams'da öyle. Bu adamların sesi var bu adamlar şarkıcı çünkü. Yine de Dave'in böyle olması daha güzel bence.(en azından güzeldi zamanında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 adam megadeth dinleyip nutella yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 megadeth, metalika vs gruplara bok atarak yücelen ergenlerin otuz sene sonraki halleri ne olacak acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 endgame gayet başarılı bir albümdü, bu da aynı kalitede olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bir youthanasia , rust in peace, countdown, peace sells gibi albümler dururken endgame bilmiyorum yakışmadı. Risk bile çok daha iyi bence endgame den çünkü Risk in de kendi içinde bir bütünlüğü bir havası vardı. Endgame, United Abominations albümleri şarkı olsun diye stüdyoya girilip yapılmış albümler gibi geliyor bana megadeth in eski şarkılarının hissettirdiği şeyleri hissetmiyorum dinlerken. World needs a hero , cryptic writings albümlerini de çok severdim. bence hepsi orjinal işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 lise yıllarında sadece megadeth dinlediğimi biliyorum. neredeyse tüm parçalarının ritimlerini de çalıyordum. önce nick menzayı arar oldum. marty de ayrılınca megadeth sarmaz oldu beni. başlarda farkında değildim. martynin solo albümlerini dinlemeye devam ettim. ve gördüm ki; rock dinlememdeki tek neden gitar... arada dinliyorum yine megadethi. şu son gitarist baya iyi. ama parçalar biraz karışık geldi. eskiden daha tane taneydi riffler vs.. belki jackson sesini benimsemiş olmamdan da kaynaklıdır bu. ama eski halini özlüyorum megadeth in. not: bu bölüme de el atayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 indirelim bakalım. headcrusher tadına bir tane daha şarkı olsa midterm'ler için gaz verir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 allam ya sudden deathin bi single versiyonunu dinleyin önce guitar hero için çıkardıklarını , sonrada albümdekini dinleyin.resmen geri kalan şarkıları dinlemek bile istemedi canım bunu dinledikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar