Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : İBB - Galatasaray // 11.09.2011 @ 20.00 // Olimpiyat Stadı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Akşam için maç satın aldım digiturk web tv'den de izleme kalitesi nasıl? (8mbit'e kadar kullanıyorum, 800kb/s + dl hızı var, stream hızı da fena değil arada tırtlasa da)

Görüntü kalitesi çok da önemli değil de takılmadan, süründürmeden izletse yeter.
Mesaj tarihi:
sahada görmek istediğim takım ;

muslera
urfalı
servet
sabri
çağlar
melo
eboue
selçuk
riera
kazım
elamander ( sakat ise sercan olabilir, baroş son tercih )

bu takımda 3-5 hafta ısrar ederse terim, adamlar birbirine alıştıkça atılan gol sayısında artış, verilen pozisyon ve yenilen gol sayısında ciddi azalış görülebilir

yok ama takım 2-3 fark yaptıktan sonra 60-65. dakikada rotasyon amaçlı adam değişiklikleri, sakatlık önleme amaçlı yıldızı saha kenarına çekmeleri felan yapar ise bu iş olmaz
Mesaj tarihi:
İSTANBUL BŞB-GALATASARAY
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV

STAT: Olimpiyat
HAKEM: Özgür Yankaya

İBB: Hasagic, Marcin Kus, Metin, Efe, Ekrem, Rızvan, Holmen, Zayette, Visca, Tevfik, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

GALATASARAY: Muslera, Ujfalusi, Servet, Gökhan, Çağlar, Kazım, Sabri, Selçuk, Melo, Eboue, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
Mesaj tarihi:
Eboue'yi çok tanımam, Arsenal'de bikaç kere görmüştüm sadece de, Real Madrid maçına göre yorum yaparsam o özellikte bir adamı göbekte hapsetmek yeteneklerini ve yapabileceklerini kısıtlamak anlamına geliyor. kanatta (ileri geri farketmez) oynatılması gereken bi adam Eboue.
Mesaj tarihi:
toggie said:

8 saat onceden kadro nasıl acıklanıyo ya. fake.
sabri ortasaha oynamasın lan. yeter arttık, her seferinde delirtti. ısrar etmenin anlamı nedir?

ligtv.com.tr'den aldım kadroyu muhtemel kadro zaten o son antremanda as kadro yedek kadro şeklinde oynatmasından yola çıkarak yazıyorlar :)
Mesaj tarihi:
hazır riera ve sercan daha yedek bekliyorlarken yabancı sınırına da takılmadan şöyle çift forvet standart 4-4-2 şeklinde çıksak ne güzel olur:

musle

eboue servet ujfa çağlar

sabri selçuk melo kazım

elma baros

hakkaten 4-4-2 oynayan, çift forvetle ileride boğuşan takımı özledik.
Mesaj tarihi:
Bu ntvspor iyice tadını kaçırdı yalnız, bu kadar abartılmaz akşam Galatasaray maçı var maçla ilgili haber yok, pazartesi günkü Fenerbahçe maçıyla ilgili ayrıntılı haber yapılmış baya marjinal...
Mesaj tarihi:
O stadyumda ve Avcı'nın futbol felsefesiyle güzel maç olmuyor genelde. Organizasyon sıkıntısı da vardı hazırlık maçlarında, gerçi oynanan takımlar direk powerhouse ama. Olsun.

Orta sahayı muhtemelen domine ederiz. Ujfalusi stoper oynasın defansta da kontralar dışında sorun olmaz ama hücum bende çok soru işareti. Sabit katkı alıncak adam yok. Riera ve Kazım kaliteli adamlar ama atıyorum Kayseri'de bile bi Amrabat var. Antep'te Popov falan. Bizde yetenekli hücumcu yok -forvetlerden bahsetmiyorum- Keita, Arda, Kewell özleriz. Lincoln'ü bile ararız
Mesaj tarihi:
İŞTE G.SARAY'IN 11'İ
Muslera
Çağlar
Ujfalusi
Gökhan Zan
Servet
Melo
Eboue
Sabri
Selçuk
Kazım
Baros

YEDEKLER: Aykut Erçetin, Ceyhun Gülselam, Albert Riera, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar ve Sercan Yıldırım.
Mesaj tarihi:
Muslera

Çağlar-Gökhan Zan-Servet-Ujfalusi

Eboue-Melo-Sabri

Selçuk-Baros-Kazım

YEDEKLER: Aykut Erçetin, Ceyhun Gülselam, Albert Riera, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar ve Sercan Yıldırım.
  • Yeni Oluştur...