Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : İBB - Galatasaray // 11.09.2011 @ 20.00 // Olimpiyat Stadı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
melonun hareketi bende göremedim sdfsf

musleraya fazla yüklenmemek lzm.bu takımda 2. maçı adamın.ki bence iyi yani.tamam çok mal bi gol ama bu mal gollerden onlarca yiyipte hala şans bulan aykut var sdfs

kazımın pozisyon net penaltı bu arada.

ama aysal hakemleride yenen kadroyu kurucaz demişti

galatasaray 1-0 geriyede düşse 2-1 almalı maçı

ulan eskiden 1-0 geriye düşünce TAMAM 5-1 derdim takım öyle güven verirdi.yıllar geçti suan 1 gol yiyince maç bitti yenildik diyorum
Mesaj tarihi:
Bir şey yapmış olabileceğini sanmıyorum Melo'nun ben gördüm pozisyonu, muhtemelen Melo'nun bir yeri çarptı İBB'li de aha kart görür şimdi bu diye kendini yere attı. Zaten o kadar kıvrandı olay çıkarttılar vs. sonra bir şey yokmuş gibi kalktı gitti.

Kazım'ın pozisyonu görmedim ama ilk yarı adamlar elle oynadı, net penaltıydı o pozisyon, hakem görmedi, canı sağolsun.
Mesaj tarihi:
yalnız webo baya iyi, 29 yaşındaymış daha ben daha yaşlı sanıyordum. bizim ligde sağlam iş yapar gibi duruyor. gs'de şu an öyle forvet yok hehe. gerçi fenerle beşiktaşta da yok.
Mesaj tarihi:
markusu, merki, ligi, tvi bilmem.

bence de çok penaltı gibi durmuyordu. Hoş sadece maç anında izledim bir daha izlemedim ama. Zaten penaltı olsa ne olacak, olmasa ne olacak. İyi ki yenildik. Bala döte yenseydik bu oyunla, daha çok üzülürdüm.
Mesaj tarihi:
Red said:

markus merk satılmış ya

ayagına basıyor adamın.topla alakası yok

Ben de izledim onu da , ayagina ufak bir dokunus oldugunu Markus da soyluyor ancak kazimin kendini atis seklinden dolayi pek penalti degil dedi israrla.
Mesaj tarihi:
yani adam kendini yere malca atıyor diye yapılan mudahelenin penaltı olmaması ne kadar saçma dsfs

mm yamuk düştü sanki.daha kaliteli düşse veririm penalıyı.kız gibi düşmüş
Mesaj tarihi:
Ya o penaltiyi verip vermemesi benim cok umrumda olmadi acikcasi. Ibb'yi yenecek bir performans koymadik ortaya dakika 25 civarindan sonra. Melo da adamin ensesine kafa atmis gecerken o da nolursa olsun kirmizi kart ama kimse gormedi.
Mesaj tarihi:
yok yenilmemiz mesele değil.ama kötü oynadıgımız bi maçta vericeksin

meloya kırmızıda vercen.bizim penaltımızı da.

terim adamları yerinde oynatmadıkça bir cacık olmaz
Mesaj tarihi:
canaya yapılan muamele bu adamada yapılcak

cana için gelmden önce kasap dediler çok kırmızı görür dediler.adamın basit faullerine bi sarı kart verildi

meloda öyle olcak.yaptıgı zamanda direk görücek.yapmadıgı zamanda
  • Yeni Oluştur...