Darksun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Melo kafa atmış hakemlere kırmızı göstermek yememiş mi? Pozisyon nasıldı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 alakasiz bi yerdelerdi, gormedi hakemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 melo assasin ninja abi, yaptığı hareketi hakemleri bırak biz bile göremedik ama yaptığından eminiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Abi evet yaptığını düşünüyoruz ama kameralara bile yakalanmadı adam çok pro ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 melonun hareketi bende göremedim sdfsf musleraya fazla yüklenmemek lzm.bu takımda 2. maçı adamın.ki bence iyi yani.tamam çok mal bi gol ama bu mal gollerden onlarca yiyipte hala şans bulan aykut var sdfs kazımın pozisyon net penaltı bu arada. ama aysal hakemleride yenen kadroyu kurucaz demişti galatasaray 1-0 geriyede düşse 2-1 almalı maçı ulan eskiden 1-0 geriye düşünce TAMAM 5-1 derdim takım öyle güven verirdi.yıllar geçti suan 1 gol yiyince maç bitti yenildik diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Bir şey yapmış olabileceğini sanmıyorum Melo'nun ben gördüm pozisyonu, muhtemelen Melo'nun bir yeri çarptı İBB'li de aha kart görür şimdi bu diye kendini yere attı. Zaten o kadar kıvrandı olay çıkarttılar vs. sonra bir şey yokmuş gibi kalktı gitti. Kazım'ın pozisyonu görmedim ama ilk yarı adamlar elle oynadı, net penaltıydı o pozisyon, hakem görmedi, canı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Fatih terim gider hagi gelir.Beşiktaştan sonra gs de vasatın altında kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bakalım 3 hafta içinde takımın sonu belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yalnız webo baya iyi, 29 yaşındaymış daha ben daha yaşlı sanıyordum. bizim ligde sağlam iş yapar gibi duruyor. gs'de şu an öyle forvet yok hehe. gerçi fenerle beşiktaşta da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Red said: kazımın pozisyon net penaltı bu arada. markus merk değil diyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 markus merk satılmış ya ayagına basıyor adamın.topla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 adam ligtvde cikiyo, tabi ki gs aleyhine seyler soylicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 markusu, merki, ligi, tvi bilmem. bence de çok penaltı gibi durmuyordu. Hoş sadece maç anında izledim bir daha izlemedim ama. Zaten penaltı olsa ne olacak, olmasa ne olacak. İyi ki yenildik. Bala döte yenseydik bu oyunla, daha çok üzülürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 galatasaray gene yapti yapacagini hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 2:30 ayagına basıyor yani kazım tabi atlıyorda biraz ama basmış ayaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Red said: markus merk satılmış ya ayagına basıyor adamın.topla alakası yok Ben de izledim onu da , ayagina ufak bir dokunus oldugunu Markus da soyluyor ancak kazimin kendini atis seklinden dolayi pek penalti degil dedi israrla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yani adam kendini yere malca atıyor diye yapılan mudahelenin penaltı olmaması ne kadar saçma dsfs mm yamuk düştü sanki.daha kaliteli düşse veririm penalıyı.kız gibi düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kaldigi yerden devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ya o penaltiyi verip vermemesi benim cok umrumda olmadi acikcasi. Ibb'yi yenecek bir performans koymadik ortaya dakika 25 civarindan sonra. Melo da adamin ensesine kafa atmis gecerken o da nolursa olsun kirmizi kart ama kimse gormedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 said: ensesine kafa atmisahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yok yenilmemiz mesele değil.ama kötü oynadıgımız bi maçta vericeksin meloya kırmızıda vercen.bizim penaltımızı da. terim adamları yerinde oynatmadıkça bir cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 DoruK said: said: ensesine kafa atmisahahaha oyle degil mi video tekrarinda oyle gordum mactan sonra markuscumla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 canaya yapılan muamele bu adamada yapılcak cana için gelmden önce kasap dediler çok kırmızı görür dediler.adamın basit faullerine bi sarı kart verildi meloda öyle olcak.yaptıgı zamanda direk görücek.yapmadıgı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 valla ben o kadar baktım göremedim ama dirsek atmıştır diye düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kafa atiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar