barnacle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 3-5-8 oynadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 gömmeli oynamadılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 GS tıpkı geçen seneki beşiktaş joking, worse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 maçı izlemedim de nedir bu 4-3-3 ısrarı demeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 gecen seneki bjk olsa yine iyi ya. az daha kasıp 4. oluruz hic yoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 http://s7.directupload.net/images/110728/uaqayhgt.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ilk 8e girip playoffdan avrupaya gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Polyushka said: 0-0-0 bunada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Anadolu takımları domine edecek bu sene! go go go =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 maçı izlemedim de cidden o kadar mı kötüydük lan, toparlanmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 güzel oldu havaları alındı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sanmiyorum alindigini, terim sacmalamaya devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 olur öyle ilk haftalar, hele ibb gibi büyük takımlara 8-1-1 taktiğiyle oynayan takıma karşı zor. neyse şikeci gençler eğlensin sezon sonu biz şampiyonluk turu atarken onlar bank asya planları yapıyor olacaklar nası olsa dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 4-4-2 den gerisi yalan, elmander şart bu takimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Taktik olarak ne oynadık 90 dakka çözemedim. 4-3-3 desen sol kanatta hiç kimse yok. 4-1-4-1 desen liberoda kim var belli değil. Kazım'ın pozisyonu yok, Baros ileride zaten tek başına, saçma sapan bişi oynadık. Muslera'yı ilk videolarından beri diyodum "bu adam çok iyi tamam da top tutamıyo hepsini çeliyo sakat iş" diye, nitekim, çeldi topu gol yedik. 2. golde yapacak bir şeyi yoktu, ayrıca refleksleri çok çok iyi. Ruhen de takımda en verimli adamlardan, adam 1-0dan sonra ön libero gibi açıldı habire takımı gazlamaya çalıştı. Dakika 80 takımın 1-0 yenik, sen elindeki tek forveti oyundan çıkarıyosun. Dayak mı istiyosun diye sorarlar adama. Tek forvet yalnız kaldı bir şey yapamadı da Sercan'dan sonra toparlardı Baros. Baros'un direkt soyunma odasına gitmesi kavga habercisi, Terim öyle triplere hayatta gelemez, ipini çekmiştir Baros'un. Sabri orada oynayamıyor işte etkili değil. Yekta'nın pişmesine daha var. İBB'nin arapları tam anadolu takımı ideal forveti, it gibi koşuyorlar, habire gol arıyorlar, 4 tane ciğer var zaten salmışlar ileri takılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 dün biz de yenildik ama... beleş kaleciyle ancak bu kadar... durun bi dk kaleci beleş değil ki zaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kazım'ı çok oynatmak istiyorsa lütfen en fazla 60 dakika oynatsın terim. daha fazlasını kaldıramıyorum. sabri'yi çok oynatmak istiyorsa lütfen sağ bekten başka pozisyonda oynatmasın, başka pozisyonda oynamasını kaldıramıyorum. zan ile serveti çok oynatmak istiyorsa lütfen değişmeli oynatsın, ikisini birden kaldıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 BU kadar üst duzey oyuncuyu FT den başkası böyle kötü dizemez sahaya.Baroş sahada gole en yakın oyuncuydu onu çıkardı bir fenerli olarak rahat nefes aldım,sercan hangi maça girmişte maçı çevirmiş.Adam Selçuk'u bile harcadı,yabancılar böyle devam ederse Baroş önderliğinde bayrak açarlar FT ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 LAN BU CEVIRMEN GITMEMIS MIYDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Yanlız bakalım Terim nasıl bu kadar problemli adamı yola sokacak, Baroş'dan başladık daha ilk haftadan. İyi adam ama sorunlu ben onu adam ederim diye transfer yapılır mı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 en fazla sorunlu olan kişi terim. kendini düzeltebiliyorsa en güzel transfer olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Fatih Terim: "Herkesin Zevk Alacağı Bir Takım Yarattık" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Engin Baytar'ı nirvanaya ulaşmış Senol hoca bile yola getirememiş bakalım FT çabuk kızan mizacıyla ne kadar dayanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Canlı izledim, pişman oldum neyse. FT demişti, yenilince bile zevk vereceğiz. Görünen o ki haklıymış, bazıları zevklenmiş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ulan öyle bi soğuttunuzki takımdan yorumlarla,maçın özeti dönüyo şu an ona bile bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar