Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : İBB - Galatasaray // 11.09.2011 @ 20.00 // Olimpiyat Stadı

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

Taktik olarak ne oynadık 90 dakka çözemedim. 4-3-3 desen sol kanatta hiç kimse yok. 4-1-4-1 desen liberoda kim var belli değil. Kazım'ın pozisyonu yok, Baros ileride zaten tek başına, saçma sapan bişi oynadık.

Muslera'yı ilk videolarından beri diyodum "bu adam çok iyi tamam da top tutamıyo hepsini çeliyo sakat iş" diye, nitekim, çeldi topu gol yedik. 2. golde yapacak bir şeyi yoktu, ayrıca refleksleri çok çok iyi. Ruhen de takımda en verimli adamlardan, adam 1-0dan sonra ön libero gibi açıldı habire takımı gazlamaya çalıştı.

Dakika 80 takımın 1-0 yenik, sen elindeki tek forveti oyundan çıkarıyosun. Dayak mı istiyosun diye sorarlar adama. Tek forvet yalnız kaldı bir şey yapamadı da Sercan'dan sonra toparlardı Baros.

Baros'un direkt soyunma odasına gitmesi kavga habercisi, Terim öyle triplere hayatta gelemez, ipini çekmiştir Baros'un.

Sabri orada oynayamıyor işte etkili değil.

Yekta'nın pişmesine daha var.

İBB'nin arapları tam anadolu takımı ideal forveti, it gibi koşuyorlar, habire gol arıyorlar, 4 tane ciğer var zaten salmışlar ileri takılıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

kazım'ı çok oynatmak istiyorsa lütfen en fazla 60 dakika oynatsın terim. daha fazlasını kaldıramıyorum.

sabri'yi çok oynatmak istiyorsa lütfen sağ bekten başka pozisyonda oynatmasın, başka pozisyonda oynamasını kaldıramıyorum.

zan ile serveti çok oynatmak istiyorsa lütfen değişmeli oynatsın, ikisini birden kaldıramıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BU kadar üst duzey oyuncuyu FT den başkası böyle kötü dizemez sahaya.Baroş sahada gole en yakın oyuncuydu onu çıkardı bir fenerli olarak rahat nefes aldım,sercan hangi maça girmişte maçı çevirmiş.Adam Selçuk'u bile harcadı,yabancılar böyle devam ederse Baroş önderliğinde bayrak açarlar FT ye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...