Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 turkleader ProsniperAWM kimsiniz, tanıtın kendinizi. Muhtemelen buradan değilsiniz, oldu ki burdansınız, SHOW YOURSELF SOLDIER böyle ID'lerini tanımadıklarımı buradan sorucam, bikaç saat içinde cevap gelmezse platoon başvurusunu kabletmiyorum. Hatta platoon'a başvurmadan önce burdan nikinizi falan yazarsanız daha bi şukuluk olur.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 nickler çok iyi, burada olmasalar bile atma bence asdfgf
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 gosuwasp foruma giremiyor sanırım. oyundayken vs bana ulaşsın, şifresini resetliyim.
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Xenocide said: turkleader ProsniperAWM kimsiniz, tanıtın kendinizi. Muhtemelen buradan değilsiniz, oldu ki burdansınız, SHOW YOURSELF SOLDIER böyle ID'lerini tanımadıklarımı buradan sorucam, bikaç saat içinde cevap gelmezse platoon başvurusunu kabletmiyorum. Hatta platoon'a başvurmadan önce burdan nikinizi falan yazarsanız daha bi şukuluk olur. turkleader benim.başvurumu kabul edin ihtarname çekerim! asddsfs
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 id : GosuWasp thanks to fizban foruma login olabiliyorum :P iyi oyunlar , mortarsız gunler
Creus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 id : reemiii remy yi alan eller kırılsın.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 olüm, ya zun ya lath birinizden biriniz bazı başvuruları direk denylıyo. bak knox bana pm atmış ioncairiel benim kabul eder misin diye, bi girdim adamın başvurusu yok. LİDERİNİZ OLARAK KONUŞUYORUM, YAPMAYIN falan.
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 GokTuRK said: Xenocide said: turkleader ProsniperAWM kimsiniz, tanıtın kendinizi. Muhtemelen buradan değilsiniz, oldu ki burdansınız, SHOW YOURSELF SOLDIER böyle ID'lerini tanımadıklarımı buradan sorucam, bikaç saat içinde cevap gelmezse platoon başvurusunu kabletmiyorum. Hatta platoon'a başvurmadan önce burdan nikinizi falan yazarsanız daha bi şukuluk olur. turkleader benim.başvurumu kabul edin ihtarname çekerim! asddsfsabi şu adamı direkt noob lamer nickden almamalısınız bence şaslkdf turkleader ne ya
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 adamın nicki de gokturk. tutarlı kendi içinde.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 viking olunca karizma göktürk olunca lamer oluyosun
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ilginç nikler kabul ediyorum sdfgjk ama çok da önyargılı olmamak lazım, bi zamanlar benim de nikim TR'Liydi cCc
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Cystein said: GokTuRK said: Xenocide said: turkleader ProsniperAWM kimsiniz, tanıtın kendinizi. Muhtemelen buradan değilsiniz, oldu ki burdansınız, SHOW YOURSELF SOLDIER böyle ID'lerini tanımadıklarımı buradan sorucam, bikaç saat içinde cevap gelmezse platoon başvurusunu kabletmiyorum. Hatta platoon'a başvurmadan önce burdan nikinizi falan yazarsanız daha bi şukuluk olur. turkleader benim.başvurumu kabul edin ihtarname çekerim! asddsfsabi şu adamı direkt noob lamer nickden almamalısınız bence şaslkdf turkleader ne ya komikmiş eki eki... ben sen liseli ergen gibisin diye birşey diyor muyum? gokturk eve online daki karakterimin adıydı pati forumuna da öyle girdim turkleader da eskiden kullandığım bir nick heryerde onu kullanıyorum böyle bir istikra içindeyim kendimce tamam mı genç? geçti mi reglin? geçmezse molped gönderirim kargoyla :) illa cCcmi olmam lazım olm... hayır nickim belki güzel değildir de bens eviyorum olm yani loxias,sam, viking, the last virgin (o ne biçim bi nick ahha) olunca süper de benim nickim olunca mı lamer lan? illa bende ergen özenti nicki mi bulayım? neyse ergene çok vakit harcadım ekleyen eklerseniz ekleyin eklemeyenin canı soğolsun ne diyim...
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abi sen eve oynamaktan delirmişsin bence.gerçek hayatta bu kadar agresif değil insanlar
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Tyrannus said: abi sen eve oynamaktan delirmişsin bence.gerçek hayatta bu kadar agresif değil insanlar eve oynamıyorum valla 2 yıl oldu. ben agresif değilim, açıklama yaptım orada sadece. smiley de koydum hatta. molped kısmı mı agresif geldi? tamam göndermem. (EDIT: noktalama işaretleri)
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 aa yazık ya kıyamam ben sana tyra abinden 3 saatlik chillout dersi kazandın.tebrikler
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Tyrannus said: aa yazık ya kıyamam ben sana tyra abinden 3 saatlik chillout dersi kazandın.tebrikler sana da mı göndereyim? neyin kafası bu?
Öne çıkan mesajlar