Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kocaeli Üni Harc Yatirma

Liebe

Öne çıkan mesajlar

DoubleW said:

Marmaradayım 6.yıla geldim.alttan sürüyle ( gerçekten bi hayli )ders var , ben heralde öldüm bittim okulu bırakim.

Bugun gittim yatırdım normal ücreti aldılar bitek benden.Gerçi ders seçmemişdim daha ama.hHeralde seçince fark gibi bieşyde ödemek zorunda kalıcam şuanda ?
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?21,5870184,5882404#msg-5882404
CthuLhu said:

o parayı bu dönem alacaklar sizden ya sonra indirim ya da iade yapacaklar gibi geliyor bana

bence kısa bir sürede geri verirler , sanmıyorum uzun sürsün.atıyorum bu dönem mezun oldum ben , 2 sene bekletmezler herhalde..
yok bekletmezler o kadar ama mümkün olduğunca elinize nakit saymazlar gibi geliyor. atıyorum gelecek dönemden olacak borcundan düşerler vs
Sosyal ağlarda paylaş

1- bolonya sürecine kafam girsin, 3 gündür mal gibi uğraşıyoruz son sene ceremesini çekicez gibi

2- ben %10'luk dilime girip harçta %50 indirim hakkı kazanmışım ama indirimsiz tam halini yatırdım. öğrenci işleri senin bişi yapmana gerek yok iade edilir o daha 4. sınıfların şeyi geçmedi dedi ama halihazırda indirimli ödeyenler var güveneyim mi şimdi adamlara? güvenmezsem nası geri alıcaz?

kocaeli üni deil bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

abi en yakın kocaeli üniversitesi konusu diye buraya girdim de,

geçen senenin sonunda seneye 2 gün ders olur, en fazla 3 gün onda da gelmezsiniz zaten işe falan girin diyen hocalara güvenip evimi kapatan ben ve benim gibi birkaç düzine adam geçtiğimiz hafta güzel bir süprizle karşılaştı.

Açıklanan ders programında haftanın 5 gününe derslerin yayıldığı ve kesinlikle devam zorunluluğunun alınacağı söylendi...

Sokarım diyip ilk hafta gitmedim, bu hafta da gitmedim ama ciddi ciddi yoklama alıyorlarmış. Bir tek başka fakülteden gelen hoca almıyor...

Şimdi sokarım böyle aşkın ızdırabına diyip gitmesem okulun uzamasını istemiyorum. Herşeye rağmen alttan tek dersim var ve bu sene okulu bitirip kurtulabilirim bu aptal fakülteden,

diğer türlü gidip hocalarla konuşup, olmadı kavga çıkarıp hiç gelmesem mi diyorum.

Hayır hayatımın içine edildi resmen, halen ne yapsam diyorum.

Cuma günü tek uygulama dersi var ama en kıl hocalardan biri, daha önceki senelerde yoklama almıyormuş 3. haftadan itibaren, perşembe günü alttan ders devam zorunluluğu yok. Gidip konuşsam hocayla, Cuma'da gelmesem, kalan 3 günün 2 gecesinde otelde falan mı kalsam diyorum.

Bir dönem arkadaşların evinde sığıntı gibi de kalınmaz sonuçta ...

neye güvenip çıktıysam bu aptal hocalara, 4 yıldır bir kere insanlık yapmadılar ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...