RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Oha diyorum lan adamlar resmen soyup soğana çeviriyorlar insanları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ozel okullara yaklasmissiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Liebe said: Bu sene ders s kaç para tuttu harcın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 CthuLhu said: Liebe said: Bu sene ders s kaç para tuttu harcın? 1720... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 üff kaçıncı yılın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Marmaradayım 6.yıla geldim.alttan sürüyle ( gerçekten bi hayli )ders var , ben heralde öldüm bittim okulu bırakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hadi hayırlı olsun http://networkedblogs.com/n6Ga3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 sistemin kendi içinde mantığı yok değil ama ikinci öğretimlere uygulanması vs abartı rakamlar ortaya çıkarıyor ve yeni girenlere filan uygulanmalı bu not yükseltmek için ders bırakan sonra alırım diyen çok insan var sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 olm ne zaman ödicez lan yarın son para bulamıyorum bunlar geri vercez diyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 pogodi said: hadi hayırlı olsun http://networkedblogs.com/n6Ga3 üf iyi oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 DoubleW said: Marmaradayım 6.yıla geldim.alttan sürüyle ( gerçekten bi hayli )ders var , ben heralde öldüm bittim okulu bırakim. Bugun gittim yatırdım normal ücreti aldılar bitek benden.Gerçi ders seçmemişdim daha ama.hHeralde seçince fark gibi bieşyde ödemek zorunda kalıcam şuanda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 pogodi said: hadi hayırlı olsun http://networkedblogs.com/n6Ga3 haydi inşallah böle olur bugün elim ayağım titredi o kadar parayı yatırırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 he şöyle,adam olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 koü ders seçme ve harç dalgasını 19-23 eylül tarihleri arasında uzatmış bu harç şeysinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 o parayı bu dönem alacaklar sizden ya sonra indirim ya da iade yapacaklar gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Hanımlar beyler bana yardımcı olun diyelim hazırlıkı atlayıp birinci sınıfa geçtik 19-23te okula gelip ders seçimi yapıcaz dimi , diğerleri gibi bilgi sisteminden falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 CthuLhu said: o parayı bu dönem alacaklar sizden ya sonra indirim ya da iade yapacaklar gibi geliyor bana bence kısa bir sürede geri verirler , sanmıyorum uzun sürsün.atıyorum bu dönem mezun oldum ben , 2 sene bekletmezler herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hedehodohop said: Hanımlar beyler bana yardımcı olun diyelim hazırlıkı atlayıp birinci sınıfa geçtik 19-23te okula gelip ders seçimi yapıcaz dimi , diğerleri gibi bilgi sisteminden falan değil 1. sınıflara ders seçme yok, hiç bişi yapmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Liebe said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?21,5870184,5882404#msg-5882404 CthuLhu said: o parayı bu dönem alacaklar sizden ya sonra indirim ya da iade yapacaklar gibi geliyor bana bence kısa bir sürede geri verirler , sanmıyorum uzun sürsün.atıyorum bu dönem mezun oldum ben , 2 sene bekletmezler herhalde.. yok bekletmezler o kadar ama mümkün olduğunca elinize nakit saymazlar gibi geliyor. atıyorum gelecek dönemden olacak borcundan düşerler vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hadi hayırlı olsun http://www.tuok.org/haberler/483-giriimler-baarl-oldu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Oh beya rahatladım yeni gördüm geri adım atıldığını 4-5 kere kaldığım 4-5 ders vardı valla bırakma noktasına gelirdim okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şunuda nasıl geri alıcağımızı öğrenen olursa şeettiriversin buraya , müteşekkir oluruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 1- bolonya sürecine kafam girsin, 3 gündür mal gibi uğraşıyoruz son sene ceremesini çekicez gibi 2- ben %10'luk dilime girip harçta %50 indirim hakkı kazanmışım ama indirimsiz tam halini yatırdım. öğrenci işleri senin bişi yapmana gerek yok iade edilir o daha 4. sınıfların şeyi geçmedi dedi ama halihazırda indirimli ödeyenler var güveneyim mi şimdi adamlara? güvenmezsem nası geri alıcaz? kocaeli üni deil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ders ücretleri iptal mi oldu?bizim okul para filan istemedi daha, okul açılalı 2 hafta oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi en yakın kocaeli üniversitesi konusu diye buraya girdim de, geçen senenin sonunda seneye 2 gün ders olur, en fazla 3 gün onda da gelmezsiniz zaten işe falan girin diyen hocalara güvenip evimi kapatan ben ve benim gibi birkaç düzine adam geçtiğimiz hafta güzel bir süprizle karşılaştı. Açıklanan ders programında haftanın 5 gününe derslerin yayıldığı ve kesinlikle devam zorunluluğunun alınacağı söylendi... Sokarım diyip ilk hafta gitmedim, bu hafta da gitmedim ama ciddi ciddi yoklama alıyorlarmış. Bir tek başka fakülteden gelen hoca almıyor... Şimdi sokarım böyle aşkın ızdırabına diyip gitmesem okulun uzamasını istemiyorum. Herşeye rağmen alttan tek dersim var ve bu sene okulu bitirip kurtulabilirim bu aptal fakülteden, diğer türlü gidip hocalarla konuşup, olmadı kavga çıkarıp hiç gelmesem mi diyorum. Hayır hayatımın içine edildi resmen, halen ne yapsam diyorum. Cuma günü tek uygulama dersi var ama en kıl hocalardan biri, daha önceki senelerde yoklama almıyormuş 3. haftadan itibaren, perşembe günü alttan ders devam zorunluluğu yok. Gidip konuşsam hocayla, Cuma'da gelmesem, kalan 3 günün 2 gecesinde otelde falan mı kalsam diyorum. Bir dönem arkadaşların evinde sığıntı gibi de kalınmaz sonuçta ... neye güvenip çıktıysam bu aptal hocalara, 4 yıldır bir kere insanlık yapmadılar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar