Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 https://www.facebook.com/mserkanturkel ZAAAAAAAAAAAAAAA asdasfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 adam 91 li ve ceo kıskanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi detaylar fln inanilmaz bir profil olmus hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ikinci evim sanal diyebiliriz :) abi google da 1. olmak diye bi hizmet veriyolarmis ben merak ettim bi gorusucem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 adam harbi hayatını dizmiş artık hepimiz tanıyoruz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ahaha adamı tanımak istedim, eklesem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://www.fileden.com/files/2008/3/29/1841983/serkan.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Neler yaptım ? + Cyber Warrior,AyyildizTim vs. Hack Sitelerinde: Hack,Grafik, Joomla, Wordpress dersleri verdim. + Birçok oyuna Türkçe yama yaptım. + Kücük çaplı programlar yazdım. + Twitterda çevirmenlik yapıyorum. + Mynet,İzlesene,Youtube,Dailymotion Gibi Video Portallarında Uploader Olarak Görev Yapmaktayım. + Google'ın Bazı Projelerinde Destek Verdim. + Microsoft Nav Projesinde Bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 eloel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi bu adamın sıkıntısı ne lan. bu ne böyle. kaç santimmiş onu yazmamış atlamış kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Google Calendar Helped deal with people who had multiple email addresses. Google Maps Related research with Google Maps SRS BSNS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 4378 arkadaş nedir abi ben ordayım hala önüne gelene istekmi gönderiyo napıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Vücut tipi: Balık eti Geliri: Cevap vermek istemiyor Yaptığım en küçük bir işle bile herkese kendimi üstün gösterme çabasında olacak kadar MEGOLAMAN :D 4 yaşındaki aptal çocukların elinden oyuncakları alındığı hâli kadar SİNİRLİ :D Bir avukatın, 5 yaşındaki çocuğu sebepsizce öldüren bi katili savunabilmesi kadar KARARLI :D 35 Derece nemli havada bile şemsiye taşıcak kadar TEDBİRLİ :D İlişki 5 yıl sürsede sıkılmadan ilk günkü gibi sıcak davranabilcek kadar SADIĞIM :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Bilgisayar Özellikleri Marka / Model: Casper en çok buna güldüm ya da karar veremedim -Telefonlarımda 2GB Bellek+1000 Mp3 Archive+200 Video+500 e-books +300 İmage vardır. buna da en çok güldüm Neler yaptım ? Twitterda çevirmenlik yapıyorum şlsdkfjsgdkll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 uu ni kadar da kalifiye sdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 mutfakta asci yatakta ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://rmadere.files.wordpress.com/2011/08/i-dont-want-to-live-on-this-planet.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 cambazct said: mutfakta asci yatakta ... şişme bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Neler yaptım ? Mynet,İzlesene,Youtube,Dailymotion Gibi Video Portallarında Uploader Olarak Görev Yapmaktayım. hfdskjsghskjlghkldgh net en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://www.djserkanadana.tk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 tldr mldr, okuyun http://mserkanturkel.tumblr.com/ said: Asosyallik; Kendiniz için istemiyorsanız bu asosyalliktek kurtulmayı milletimizin bekası için istemek zorundasınız … Fatih Sultan Mehmed ‘ in dükkanları gezerek alışveriş yapma hikayesini biliyorsunuz.Nasıl bir dükkandan 2.bir mal alınamıyordu..gerekçesi yandaki dükkan daha siftah etmedi.. Şimdi biz asosyal olalım,duyarsız olalım,medyanın bizi yönlendirmesine izin verelim. Ee ne olacak sonra,duyarsızlıktan sokaklarda gaspta olur,cinayette olur,tecavüzde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 süzme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Flassh said: tldr mldr, okuyun http://mserkanturkel.tumblr.com/ said: Asosyallik; Kendiniz için istemiyorsanız bu asosyalliktek kurtulmayı milletimizin bekası için istemek zorundasınız … Fatih Sultan Mehmed ‘ in dükkanları gezerek alışveriş yapma hikayesini biliyorsunuz.Nasıl bir dükkandan 2.bir mal alınamıyordu..gerekçesi yandaki dükkan daha siftah etmedi.. Şimdi biz asosyal olalım,duyarsız olalım,medyanın bizi yönlendirmesine izin verelim. Ee ne olacak sonra,duyarsızlıktan sokaklarda gaspta olur,cinayette olur,tecavüzde olur. Asosyal olmaktan vazgeciyorum an itibari ile titredim ve kendime geldim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 said: Kısaca Ben: Temel bilgileri: Boyu ve kilosu: 1.78 / 85 Göz rengi: Kahverengi Saç rengi: Siyah Vücut tipi: Balık eti Eğitim düzeyi: Önlisans Mesleği: Bilişim Mesleğindeki pozisyonu: Öğrenci Geliri: Cevap vermek istemiyor Konuştuğu yabancı diller: İngilizce Kiminle yaşıyor: Ailesiyle Çocuğu var mı: Çocuksuz Çocuk istiyor mu: İstiyor Sigara içiyor mu: İçmiyor İçki içiyor mu: İçmiyor Ehliyet : Var Aradığı kişiye dair Yaş aralığı: 18 - 23 Boy aralığı: 1.49 - 1.99 Göz rengi: Farketmez Saç rengi: Farketmez Vücut şekli: Normal, Balık eti Eğitim düzeyi: Lise, Önlisans, Lisans, Yüksek lisans Mesleğinde pozisyonu: Farketmez Geliri: Farketmez Medeni durumu: Bekar İstediği ilişki türleri: Sanal arkadaşlık, Arkadaşlık, Uzun süreli ilişki, Evlilik Kiminle yaşasın: Ailesiyle Çocuğu olsun mu? Olmasın Çocuk istesin mi? İstesin Sigara içsin mi? İçmesin İçki içsin mi? İçmesin wtf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar