Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Abi sen baska birini bul, bu böyle olmaz, kafani dagit, gezip tozmayla cözemezsin isi. Gecici olarak cözersin ancak. Zaman ilacin senin, bide guclu ol yani, uzme kendini. Bende böyle bi oldum 1.5 ay boyunca gezdim sonra bide 7-8 bin lira acildim yani durduk yere sinir harbinden. Sonra yine ayni yere döndum, ic sic eglencene bak, dusunme fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 baska birini bulmaya ugrastim baya ama denk gelmedigi surece o da zor yani, arandigin zaman da kesinlikle bulamazsin. yani benim icin gecerli kural bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 denk gelmesi zor ama ortamlara girmek lazım işte. dans kursuna takıl, fotoğrafçılık kurslarına takıl, ya da git bi dil kursuna yazıl,.. özetle farklı bir ortam yarat işte kendine bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 evde oyun oyna spora yazil cuma cumartesi cik ic kluplere git tanimadigin insanlarla derdini paylas yabanci birinden hakaret isit ki aklin basina gelsin ozaman o koyar biraz seni dürtüp kendine gel idiotmusun demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 amsterdamdaysan niye başka yere gidiyorsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Psikoloğa gidebilirsin ? Deli doktoru değil bu seni dinleyip sana yardımcı olabilecek profosyonel kişi.Yani konuşmalar rastgele olmayacak aslında.Bir dene bence rahatlarsın belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IAM9C_Ik_QU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 @Jeeztro istanbul'dayim da amsterdama gidiyorum sık sık @Akhlaur psikologa ayiracak param yok ne yazik ki... -- ...ya arayıp konuşmak istiyorum da, çok eminim o benimle olan olayını çoktan bitirmiş vs. yine de arasam mı, en son smsle konusmuyoruz ok vs demistik 2-3 ay once.. sonra aradi seninle gercekten uzun sure konusmak istemiyorum dedi ondan once de "kimse bana senin gibi davranmicak biliyorum" vs zırvalarını sıktı... 1 seneyi gecti sanirim ayrilali ama hala ozluyorum ve yoklugunu baya ariyorum, baskasiyla da doldurmaya calistim ama ne biliyim o ilk tanisma elektrigi olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 olmaz. bundan sonra hep böyle yarım yaşıcaksın ömrünün geri kalanında acı çekiceksin hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 arada geliyo melankoli zaten, 7/24 böyle yaşamıyorum da günlük yaşantımı etkiliyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 buna katıl http://www.uyanishaber.com/wp-content/uploads/2010/10/kurt-istemem-deyince-esra-erol-kovdu-177079h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben bu adamı döverim yok valla döverim lan bulmussunda kıllısını mı arıyon yiyip içip sıcıyon ülkeden ülkeye kaçıyon lan hala neyin melankolisindesin neyin pesindesin la!gemlikten kamyonetle adam toplarım evinin önünde kamp kurarım la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 her tanistignda onun gibi birisini ararsan tabi bulamazsin abi.hic mutlu olamazsin boyle devam edersen.istedigin yere kac farkeden bise olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 baya fedakarlık yaptım ya bu kız için, şimdi hesabını yaptım da 2 tane baya yakın arkadaşımla görüşmedim uzun süre. kendi kabuğumuza çekildik falan... şimdi bu arkadaşlarımı arasam küfür ederler di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 etmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 şüphesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kertenkel said: baya fedakarlık yaptım ya bu kız için, şimdi hesabını yaptım da 2 tane baya yakın arkadaşımla görüşmedim uzun süre. kendi kabuğumuza çekildik falan... şimdi bu arkadaşlarımı arasam küfür ederler di mi =) yaa yapmayın bunu işte aga. sevgilinin bir gün seni bırakıp gideceğinden ya da hep yanında olacağından emin misin? hayır. ne diye en yakın arkadaşlarına sırtını dönersin anlamıyorum. sonra işte böyle götün götün yaklaşsam mı dersin. yurt dışında nasıl bilmiyorum ama burda kız olsun erkek olsun %90 ı bu şekilde en yakın arkadaşlarına sırtını dönüyor, sonra da kalıveriyorlar ortada dımdızlak. bilmiyorum belki yakın arkadaşın vardır hala ama, bi kız için en yakın arkadaşlarınızı harcamayın. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Yurtdisinda böyle degil :) Abi hickimse icin arkadaslarini harcama. Onlar ebedi dostlarin. Sevgili/Flört dedigin insan gelip gecebilir. Bugun bile ne evlilikler bitiyo anlasmazliklardan, ama arkadasliklar var. Yani cikar iliskisi olan insanlarda var elbette ama netice olarak, arkadas herzaman hayatinda olmasi gereken bisey. Yasadiklarindan ders alip, gelecege cevir yuzunu. Gecmisi kurcalama daha. Olan olmus bitmis, bu kiz sana bide "uzun bi sure konusmak istemiyorum" dediyse, ona saygi duymuyosan, kendine saygi duy, arama. Aramayi da dusunme. Birak o dusunsun. Sen unutmaya bak, insan neleri unutuyo, bunumu unutamican allasen? Git yenisini bul, söyle imkanlarin var neguzel, yasa hayatini keyfine bak. Kimseye muhtac degilsin iste neguzel, dert etme kiz muhabbetini daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ha lan, bide arkadaslarini ara. Ne olursa olsun, arkadas onlar, kin tutmazlar, duzgunce aciklarsan anlarlar, yine gelip yaninda olurlar. Olmazsa da bosver, arkadasta bulursun öyle yada böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 eski arkadaşlarını ara, gerekirse özür de dile, baktın olmuo yeni arkadşlar ednirsin, arkadaş edinmek kolay bişey merak etme =) illa bi yerlere gidiceksen Paris'te şöyle bi hostelde kalmıştım, iyiydi ortamı (sıcak insanlar vs. )the 3 ducks hostel ama sen beğenir msiin bilemiyorum. Bi de paris kafa dağıtmak için pek ii bi yer değil bence, romantik şehir nede olsa =) bu kadar dünyayı vs. gezme şansn varkende bi kzıa takılma hakkaten git hayatını yaşa. Bi de kursa vs. vercek param yok demişsinde bi fotoğrafçılık kursu 120 lira aylık. Hatta 3 aylık 180 olanlar var ve haftada 4 saat. Yurt dışına istediği anda gidebilen biri için pahalı değil bence, yeni insanlarla tanısmak için deneyebilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 O degilde hongkong'a söyle ucuz bilet bulsak, paticik cikarmasi yapsak, sende olsan, kafan da(da ayri) dagilsa. Muthis olur ya, elektronigin gözune vururuz. Ayfonlar mayfonlar pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Abi çok yazık ya hong konga bu kadar erkek gidelim elektronige vuralım demiş adam, ne kadar naif ne kadar masum canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Ee ne olcakti ki? Ucuza biseyler alalim, gittigimize degsin, hemde uzak doguyu görmus oluruz fenami? Yurtdisina cikinca illa belirli biyeremi gitmek lazim? Her yurtdisi seyahatinin amacini makinaya hizmet olarak görmuyoruz biz. O dönem gecti baya bi önceden gide gele gide gele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ergenlik işte, hong kong diyince bile vücutta kan akışının yön değiştirdiği yaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hong kong ne lan bizim zamanımızda ukrayna vardı amsterdam vardı şimdi hong kong mu oldu o dip not: bizim zamanımızda vardı derken yanlış anlaşılmasın ikisine de gitmedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar