Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaçış planım.

kertenkel

Öne çıkan mesajlar

Abi sen baska birini bul, bu böyle olmaz, kafani dagit, gezip tozmayla cözemezsin isi. Gecici olarak cözersin ancak. Zaman ilacin senin, bide guclu ol yani, uzme kendini. Bende böyle bi oldum 1.5 ay boyunca gezdim sonra bide 7-8 bin lira acildim yani durduk yere sinir harbinden. Sonra yine ayni yere döndum, ic sic eglencene bak, dusunme fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

@Jeeztro
istanbul'dayim da amsterdama gidiyorum sık sık

@Akhlaur
psikologa ayiracak param yok ne yazik ki...

--

...ya arayıp konuşmak istiyorum da, çok eminim o benimle olan olayını çoktan bitirmiş vs.

yine de arasam mı, en son smsle konusmuyoruz ok vs demistik 2-3 ay once.. sonra aradi seninle gercekten uzun sure konusmak istemiyorum dedi ondan once de "kimse bana senin gibi davranmicak biliyorum" vs zırvalarını sıktı...

1 seneyi gecti sanirim ayrilali ama hala ozluyorum ve yoklugunu baya ariyorum, baskasiyla da doldurmaya calistim ama ne biliyim o ilk tanisma elektrigi olmuyo...
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:

baya fedakarlık yaptım ya bu kız için, şimdi hesabını yaptım da 2 tane baya yakın arkadaşımla görüşmedim uzun süre. kendi kabuğumuza çekildik falan...

şimdi bu arkadaşlarımı arasam küfür ederler di mi =)

yaa yapmayın bunu işte aga. sevgilinin bir gün seni bırakıp gideceğinden ya da hep yanında olacağından emin misin? hayır. ne diye en yakın arkadaşlarına sırtını dönersin anlamıyorum. sonra işte böyle götün götün yaklaşsam mı dersin. yurt dışında nasıl bilmiyorum ama burda kız olsun erkek olsun %90 ı bu şekilde en yakın arkadaşlarına sırtını dönüyor, sonra da kalıveriyorlar ortada dımdızlak. bilmiyorum belki yakın arkadaşın vardır hala ama, bi kız için en yakın arkadaşlarınızı harcamayın. lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdisinda böyle degil :)

Abi hickimse icin arkadaslarini harcama. Onlar ebedi dostlarin. Sevgili/Flört dedigin insan gelip gecebilir. Bugun bile ne evlilikler bitiyo anlasmazliklardan, ama arkadasliklar var. Yani cikar iliskisi olan insanlarda var elbette ama netice olarak, arkadas herzaman hayatinda olmasi gereken bisey.

Yasadiklarindan ders alip, gelecege cevir yuzunu. Gecmisi kurcalama daha. Olan olmus bitmis, bu kiz sana bide "uzun bi sure konusmak istemiyorum" dediyse, ona saygi duymuyosan, kendine saygi duy, arama. Aramayi da dusunme. Birak o dusunsun. Sen unutmaya bak, insan neleri unutuyo, bunumu unutamican allasen? Git yenisini bul, söyle imkanlarin var neguzel, yasa hayatini keyfine bak. Kimseye muhtac degilsin iste neguzel, dert etme kiz muhabbetini daha.
Sosyal ağlarda paylaş

eski arkadaşlarını ara, gerekirse özür de dile, baktın olmuo yeni arkadşlar ednirsin, arkadaş edinmek kolay bişey merak etme =)

illa bi yerlere gidiceksen Paris'te şöyle bi hostelde kalmıştım, iyiydi ortamı (sıcak insanlar vs. )the 3 ducks hostel ama sen beğenir msiin bilemiyorum. Bi de paris kafa dağıtmak için pek ii bi yer değil bence, romantik şehir nede olsa =)

bu kadar dünyayı vs. gezme şansn varkende bi kzıa takılma hakkaten git hayatını yaşa. Bi de kursa vs. vercek param yok demişsinde bi fotoğrafçılık kursu 120 lira aylık. Hatta 3 aylık 180 olanlar var ve haftada 4 saat. Yurt dışına istediği anda gidebilen biri için pahalı değil bence, yeni insanlarla tanısmak için deneyebilirsin ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Ee ne olcakti ki? Ucuza biseyler alalim, gittigimize degsin, hemde uzak doguyu görmus oluruz fenami? Yurtdisina cikinca illa belirli biyeremi gitmek lazim? Her yurtdisi seyahatinin amacini makinaya hizmet olarak görmuyoruz biz. O dönem gecti baya bi önceden gide gele gide gele..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...