cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 5 dakika önce telefon geldi bir hanım arkadaşımdan. Yarın akşam evlenecek. 2 gün önce beni aradı ve düğününe çağırdı, ben de geleceğimi söyledim. Bu hanım arkadaşla 8 sene önce kovulduğum bir işyerinde tanışmıştık. Kendisi benden 2-3 sene sonra başka bir firmaya geçti ama evleneceği adam benim ve onun birlikte çalıştığımız o eski firmada çalışıyor. Patron beni "seni kovuyorum" diyerek ve bir yandan da ağzında ki puroyu içerek işten kovmuştu (yalan yok, aynen böyle, fazlası var, eksiği yok). Neyse, aradan çok yıllar geçti tabi ama neticede nefret bitmiyor, tükenmiyor. Bu damat olacak geri zekalı patronunu da çağırmış düğününe. O da "gelirim ama geçmiş yıllarda burada çalışan fakat artık çalışmayan kişileri çağırdıysanız gelmem" demiş :) Bunun üzerine damat benim arkadaşı aramış, o da beni aramış ve "nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama durum böyle" dedi. Ben tabii ki bir yandan rahatladım çünkü o şerefsiz eski patronu görecek olma ihtimali midemi bulandırmıyor değildi ama öte yandan da böyle arkadaşlarım olduğu için üzüldüm. Kafamdaki arkadaş imajı bu değil. Kocasının patronunu ya da eski patronunu kendisine ağabeylik yapmış, iş öğretmiş, yurtdışında kollamış, hastalığında başucunda beklemiş arkadaşına tercih etmek. Özellikle paylaştım ki böyle adamlar-hatunlardan arkadaşlarınız varsa sizlere de bu arkadaşlıklarınızı gözden geçirmek için düşünme fırsatı vermek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Valla yerinde olsam pek inanmazdım patronun öyle bir şey dediğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kisisel bolumu bunun gibi konulari kapsiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ben olsam hiç çağırmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 para asma derdinden kurtuldun işte çettakunti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 patron akplidir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Demiştir, demiştir. Hee, ya da şu olmuştur, bunlar düşünmüştür, "ulan Çetin'le(veya o arada diğer işten çıkarılanlarla) patron birbirlerini görürse hoş olmayabilir" şeklinde beyin fırtınası yapmışlardır ve bana böyle diyor olabilirler. Evet, böyle bir ihtimal de olabilir. Evet fistan, çeyrek altın da 190 Liramıydı neydi. Değmeyecek bir insana 190 Lira takma derdinden kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Eğer şu anki patronsa işten kovulma korkusuyla iyi arkadaş olan senin anlayışlı olmanı beklemiş olabilirler. Öyleyse anlayışlı olman lazım bence. Ama eski patronsa kız sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Benim arkadaşım olan kız da artık orada çalışmıyor, zaten beni düğüne çağıran o. Ama damat hala orada çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Aynı şey işte abi. Empati kur bir, yeni evliler, patrol belli ki tip biri, adam çekinmiş gelme demeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Hoş 11 lira geriledi dün, bugün bakmadım ama en azından bir çeyrekten kurtuldun işte. İşin bu yanı da var... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Abi patronu çağırmasınlar o zaman, arkadaş bir ömür boyu arkadaş ama patron bir ömür boyu arkadaş olur mu insana? Ya benim gibi adamların modası geçti, farkındayım da ben böyle bakıyorum olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 arkadaş değil patron karın doyuruyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 e ama yeni evlencekler sonuçta kadın eşine bişey diyememiş olabilir ki muhtemelen öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yav kız kocasının sözünden çıkmıyor vallahi bravo darısı başımıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 :) hedehodo, siyasi konular ve kişinin dünyaya bakışı arasındaki paralelliğin ispatısın abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 çetintaş kız için dediği fedakarlıkları yaptıysa kız %100 haksız,çetintaş da çeyrekten yırttı bu vesileyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 terbiyesizlik olarak algılamazsa çetintaşın hoşgörüsüne sığınarak, aklıma ilk bu geldi :) http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Düğünler çok iğrenç yerler abi boşveer yea ne güzel kurtarmışsın işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ya söylemek istemedim ama söyleyeyim. İçimde kalmıyor zaten benim bir şey. Almanyada kaldık 2 hafta eğitim için, bu kız ateşten yataklara düştü,sayıkladı, aynı odada sabaha kadar başında bekledim sabaha kadar, doktor getirdim otel odasına. İşi öğrettim derken gerçekten de işi öğrettim. Aramızda 6-7 yaş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://inciswf.com/1302803070.swf Hoppaa... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Var dostum böyle olaylar,boş ver devam et yola.İş hayatı e bua bağlı ilişkiler her zaman ilginçtir bundan vesile iş hayatı/kendi hayatım/özel hayatım ve bunlar içindeki arkadaşlıklarıma dikkat ederim.Çizgiyse çizgi prensip ise prensip yapacaksın başka çaresi yok.Sıkma hiç canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Haklısın Nomak dostum. Zaten son birkaç senedir dostlarımı seçerken tam da senin izlediğin ve uyduğun prenssiplere uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 laf ağızdan bi kere çıkar de. git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar