DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Handan i Breaking Bad deki cadaloz ile kapistirmalari lazim aslinda hangisi daha iterek elage edebilitesi olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 handan reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 senaristler resmen silkti diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 en azından cemre hamile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 O da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 yok büyük olasılıkla barışı öldürecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kuzeyle sahnesi yok da flashbackle güneyden çocuğu olsa iyi drama olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ya şu kuzeyle cemreyi birbirine aşık insan yaptılar ya ben böyle senaryo görmedim merve boluğuru soktular diziye cemre sevilmiyor diye.sonra kızı yine herkesin aşık oldugu kız yaptılar ulan orda bade işçil var.herkesin ona aşık olması lazım.kızı kimse sevmiyor. hayır karakter olarak cemre o kadar itici yapışkan bir tip ki başka karakterin ona aşık olması mumkun değil.bari böyle daha cool bir kız yapsaydınız.böyle agzına tekme atasım geliyır kızı görünce bide bu kuzeylerin annesini gördüğümde bildiğin utancımdan kaçıyorum ahhaha. annem izliyor izlemiş kadar oldum diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 olm ne diyosun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 lan bütün mevzu cemre yüzünden başlıyo nasıl cemreye aşık ettiler lan neresinden izliyosun dizinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 arkadaş sen hiç bir sanat faaliyetinde bulunma ya tv dizisi bile olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 diziyle alakam yok da red dimi o dediğin adsfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi kuzey cemreye aşık değil mi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ben de olsam badeye asik ederdim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ekşi said: türk dizi tarihinin; - en tırt holdingini, (bütün mahalleyi işe aldılar) - en tırt ceo'sunu, (hiç danışmanı, avukatı falan yok, en küçük sorunda bütün yetkileri damadına devretti) - en tırt komiserini, (kuzey'in peşine takıldı olay çözmeye çalışıyor, arada kuzey'i alttan alıyor, sakinleştiriyor falan) - en tırt mafya babasını, (alt tarafı bir adam vurdu, japonya'ya kaçtı herif) - en tırt girişimcilik hikayesini (makara), - en tırt stilistini (sabah sporunu park aletlerinde yapıyor) barındıran dizi. kabul edin aslında senaryo komple ilkokul müsameresi gibi ama izliyoz işte mal mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 olm guneyin aklı cemrede.kuzeyde cemreyi seviyor ama kavuşamıyorlar geyiği yok mu lan dizide.hatta bi bölümde cemrenin annesi kuzeye gidip uzakdurun dedi.sevipte kavuşamayanları oynuyorlar işte doğru izledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 sonradan olan bir olay değil yani en baştan öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Red said: doğru izledim ben bu çok iyi ya asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ahmedinejad said: ekşi said: türk dizi tarihinin; - en tırt holdingini, (bütün mahalleyi işe aldılar) - en tırt ceo'sunu, (hiç danışmanı, avukatı falan yok, en küçük sorunda bütün yetkileri damadına devretti) - en tırt komiserini, (kuzey'in peşine takıldı olay çözmeye çalışıyor, arada kuzey'i alttan alıyor, sakinleştiriyor falan) - en tırt mafya babasını, (alt tarafı bir adam vurdu, japonya'ya kaçtı herif) - en tırt girişimcilik hikayesini (makara), - en tırt stilistini (sabah sporunu park aletlerinde yapıyor) barındıran dizi. kabul edin aslında senaryo komple ilkokul müsameresi gibi ama izliyoz işte mal mal. şunlar da çok doğru ya allah kahretsin, zeynep gitti sokaktaki aletlerde spor yaptı masayı fırlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 dogru izlesen de egri anliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Red said: olm guneyin aklı cemrede.kuzeyde cemreyi seviyor ama kavuşamıyorlar geyiği yok mu lan dizide.hatta bi bölümde cemrenin annesi kuzeye gidip uzakdurun dedi.sevipte kavuşamayanları oynuyorlar işte doğru izledim ben kenan imirzalıoğlu çok iyi oynuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi türk dizisi işte 2-3 bölümde çözmüşüm.ha en baştan aşıklarmış da ben biara izlediğimde kuzey merve boluğurle sevişiodu. da mesele o değil.karakter olarak dizideki bütün erkeklerin ona aşık olması imkansız ya. kuzey kavgaya gidiyor.arkasında pıtpıt takip ediyor.devamlı herife yancılık bi yavşama.tiksinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kesin kuzeyle güneyi karıştırmış bu red dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Kuzey Güney derken kuzey kore ile güney kore gibi oldu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 red senin çapın ne diziyi ortasından izleyip yorum yapıyosun ya ahahhah Red said: guy riçi ye yakışmış piç kahraman rolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar