Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzey Güney (2011) - Kanal D

Wispy

Öne çıkan mesajlar

adma yakısıklı ama olay ünlü olmakta

bi tane kütük parçası alalım.öyle bi geçer zamanki gibi bi gizide bi köşeye yerleştirelim.bikaç bölüm dursun orda

kütüğün bile sapık karı kitlesi oluşur

holiwud adamı napsın.her köşesi sarışın mavigözlü herif kaynıyor
Sosyal ağlarda paylaş

ya serhatcım,ben içiyom sana mı yarıyor,ben bred pit tipsiz ya da kötü oyuncu demedim ki,kıvanç tatlıtuğ'Da o herifin karizmasını görüyorum be abi.oyunculuğu da ilk ortaya çıktığı zamana göre gelişmiş.daha da iyi olur düşüncesindeyim. yoksa 1.klint istvud,2.robert de niro,3.al paçino,4.cek nikılsın,5.bred pit'tir benim için. amerika'Dan da bir metallica'yı severim bak bir de bu adamları.
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

brad pittle kıyaslanmaz elbette ,ama şu dizinin bu ilk bölümünde iyi bir performanstı bence, hem ben hatırlıyorum menekşe ile halil'den bu yana adam hep geliştirdi kendini,aynı tarz rolde oynamıyor, sadece tip değil ondaki olay.

ya demiyor ki ben kaslara tav oldum...
Sosyal ağlarda paylaş

brad le kiyaslamak peheeeeeyy

bi kere ayni kulvarda degiller.

biri 25 seneden beri hollywood daki yonetmenlerle senaristlerle calisiyo, oscarlik filmlerde oynuyo

digeri bolum basina para aldigi 350 sefer senaryonun benzeri daha once cekilmiz dizilerde

ha kivanc kotu demiyorum ama firsati yok iste adamin napsin..

ki zaten oyunculuk bazinda turkiyeden adam cikip dunya capinda star olsa simdiye kadar sener seni 850 defa kesfedip jack nicholson un karsisina otutturmuslardi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok hocam, ilk 10um budur.

Bu arada ya sırf erkeklere mi hasta bu çetin diyen patidaşlar ille de çıkacaktır. olur mu kardeşim, tabii ki hastası olduğum hatun oyuncular da var.

1.fey danevey, 2.sofiya loren, 3.monika beluççi, 4. nikol kidmın, 5.izabel adyani, 6.mişel fayfır, 7.meg rayn, 8.halle beri, 9.demi muur, 10.raşel velç(hey yavrum,şu ülkede nice ergen sağlıklı gelişimini ona borçludur).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...