cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ya yapmayın serhat ve tarkan, güzel oynuyor bak bu son rolünü, gerçi ezeldeki 7 mi, 8 mi bir psikopat karakterini yine iyi oynamıştı. Neticede Halivut bundaki karizma ve tipi keşfetsin, oyunculuğu da öğretir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 adma yakısıklı ama olay ünlü olmakta bi tane kütük parçası alalım.öyle bi geçer zamanki gibi bi gizide bi köşeye yerleştirelim.bikaç bölüm dursun orda kütüğün bile sapık karı kitlesi oluşur holiwud adamı napsın.her köşesi sarışın mavigözlü herif kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hollywood a biri gidecekse nejat işlerle erdal başgan ı yollayalım azcık racon öğrensinler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ya cetintas twelve monkeys izledin mi sen? izlemediyse bi zahmet izle gel. kiminle karşılaştırdığını anla. sonra tekrar tartışalım. 3. sınıf bi aktörle karşılaştırıyor olsan anlarım da bunu yapma işte. sırf anti amerikancılık yapıcam diye komik oluyorsun ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ya red, yapma abicim yaaa? mavi gözle ne ilgisi var kardeşim? bizim kültüre ters, eyvallah da yakışıklı adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 10 ayrı topic de 8 bira içtiğini veryans etmiş adam, dikkate almamak lazım şu saatte =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bred pit benim de en beğendiğim adamlardan biri kardeşim ama arada artık 25 yaş var, bu kıvanç adam gibi bir çalışma ile bu bred pit'in yerini alır iddiasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 12 monkey de 16 yıl öncesinin filmi zaten. yourargumentisinvalid.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi tip olarak bakma olaya yetenek olarak bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ya serhatcım,ben içiyom sana mı yarıyor,ben bred pit tipsiz ya da kötü oyuncu demedim ki,kıvanç tatlıtuğ'Da o herifin karizmasını görüyorum be abi.oyunculuğu da ilk ortaya çıktığı zamana göre gelişmiş.daha da iyi olur düşüncesindeyim. yoksa 1.klint istvud,2.robert de niro,3.al paçino,4.cek nikılsın,5.bred pit'tir benim için. amerika'Dan da bir metallica'yı severim bak bir de bu adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 brad pittle kıyaslanmaz elbette ,ama şu dizinin bu ilk bölümünde iyi bir performanstı bence, hem ben hatırlıyorum menekşe ile halil'den bu yana adam hep geliştirdi kendini,aynı tarz rolde oynamıyor, sadece tip değil ondaki olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 peki ya http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/20/Sean_Connery_1980.jpg/220px-Sean_Connery_1980.jpg ? of zeper çık aradan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 zeper said: brad pittle kıyaslanmaz elbette ,ama şu dizinin bu ilk bölümünde iyi bir performanstı bence, hem ben hatırlıyorum menekşe ile halil'den bu yana adam hep geliştirdi kendini,aynı tarz rolde oynamıyor, sadece tip değil ondaki olay. ya demiyor ki ben kaslara tav oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 uff dasaa ne alaka yeaa...sen saptırıyon konuyu, senden ötürü.:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 brad le kiyaslamak peheeeeeyy bi kere ayni kulvarda degiller. biri 25 seneden beri hollywood daki yonetmenlerle senaristlerle calisiyo, oscarlik filmlerde oynuyo digeri bolum basina para aldigi 350 sefer senaryonun benzeri daha once cekilmiz dizilerde ha kivanc kotu demiyorum ama firsati yok iste adamin napsin.. ki zaten oyunculuk bazinda turkiyeden adam cikip dunya capinda star olsa simdiye kadar sener seni 850 defa kesfedip jack nicholson un karsisina otutturmuslardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Aluriel said: peki ya http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/20/Sean_Connery_1980.jpg/220px-Sean_Connery_1980.jpg ? of zeper çık aradan ya ay pardon.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kendini biraz geliştirmiş, ortalama üstü rol yapma yeteneği olan, kararında kaslı, sarışın aktör işte kıvanç. holivuda gidebilir belki yan rollerde takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Keşfettiler de James Cameron`ın karşına oturdu anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 adam değilmiş asdfasfda. fırçayı da yedik ayrıca :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ya şon kanıri'ye ve mel gibsın'a da saygım sonsuz ama ilk 5'i yazdım yoksa listeyi 6. marlon bırando, 7.şon kanıri, 8.mel gibsın, 9.li van klif(hastasıyım), 10.Körk Daglıs şeklinde devam ettirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ya bırak şimdi. ben söylemesem aklına bile gelmicekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 anthony hopkins nerde? johnny depp nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 msail kevin spacey çok iyi rol kesen bi adam yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kıvançı mı övüyoruz bu topikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Yok hocam, ilk 10um budur. Bu arada ya sırf erkeklere mi hasta bu çetin diyen patidaşlar ille de çıkacaktır. olur mu kardeşim, tabii ki hastası olduğum hatun oyuncular da var. 1.fey danevey, 2.sofiya loren, 3.monika beluççi, 4. nikol kidmın, 5.izabel adyani, 6.mişel fayfır, 7.meg rayn, 8.halle beri, 9.demi muur, 10.raşel velç(hey yavrum,şu ülkede nice ergen sağlıklı gelişimini ona borçludur). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar