Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 el diablo lan bu Simav karısı abooovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ya bu dizi tam aile ile izlemelik bi handan bi gülten sonra sami ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Şu Handan hanımı gebertesim geliyo allah canımı alsın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 handanla simayı alıp kafalarını tokuşturacaksın yımırta misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Yok ya Handan hanıma ilk kez hak verdim bu bölümde, Simay tam yılaaannn çıktı kadını tehdit bile etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Beter olsun kaltak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ama şimdi kadına önce annecim sen geç ben yardım ediyim fln demişliği var bulaşıkları yıkarım falan dedi. kadın ragee girdi tokunma mıtfaama diye. ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bakbazer hariç dizideki bütün kızları/kadınları öldüresim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 o el hareketi neydi yaaa loled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 handan haklıydı atarın da kralını yapıp sami bey'e postayı da dayadı güney daha gıcık konuşması mıy mıy lığı zenginler diye her türlü ezikliği yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 HANDAN ÇOCUK KAYIRIYO LAN ÇOCUK KAYIRIYOOOOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 İsterse götüyle muz soysun, sevmiyorum o kadını. Konuyla alakalı video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Güney pek sevilmiyor ama bence pek bir yanlışı yok kimseye, aklı başında elemanın, sadece Kuzey fazla harbi olduğu için Güney göze batıyor. Banu'nun anası buna bişi yapacak ama hadi bakalım o ne ya o video nedir ya, gece gece nerden izledim ne denyolar var püüü hey allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 matmazelin seneye görüşürüz diyip kahkaha atıp birden susmasına çok güldüm hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 SUNDAY MAN NEDİR YA AHAHAH http://www.youtube.com/watch?v=ilInkxbTGmQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 simay, gollumdan hallice lan, kaltak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bella said: matmazelin seneye görüşürüz diyip kahkaha atıp birden susmasına çok güldüm hahah. abi ahabshdflasdgfalert o gerzek gulus, ani durus ve suclu sekilde one bakis. sonra huseyinin i am disappoint bakisi asdfaasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hüseyin bile 31 olsqan çekilmezsin bakışı attı yani o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 simay 10 numara kiz tam sevdigim tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 diziyi izlemiyorum ama dün bi baktım bayan konusunda tatmin edici ya bade var ayşegül var daha nolsun ayşegül ne ya merve sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bu bölüm kuzey de "almanlık"ın ne kadar güzel bişey olduğunu anladı çok memnun oldum. her bölüm snuffa dönüşebilir beklentisiyle izliyorum, çok büyük potansiyeli var. umut işte........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 şu gülten hanımın seneye görüşürüzü bulan varsa koysun ya çok efsaneydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 izleyemişyosun ki ya ben gözümü kapttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 allah kahretsin yine izledim yine güldüm hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 adam orda tekmeyi atsa haklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar