forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sekreterle yönetici asistanı da bir değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 zerrin tekindor aka matmazel nasıl oynuyor ya her sahnesinde fitil oldum izlerken sanırım ilk defa bir dizinin çıkmış tüm bölümlerini seğrettim. 12 bölüm bişey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 şu diziden cemreyi çıkarsalar çok iyi olacak yurtdışına falan gitse senaryo dahilinde bikaç sene sonra başka biri olarak gelse falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Sağlam bölüm olmuş, Simay'ın amcası fırını bastı polislen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Lan olm kimse izlemiyor mu süper gidiyo valla dizi, senelerdir ilk kez yerli dizi takip ediyom. Bu herife harbiden sayko rol iyi gidiyo yalnız, Ezelde de sayko oynadıydı bikaç bölüm diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Behzat'ın şu telefondan dizi izleme mevzusundan sonra b..u çıktı ya, neyse ki bu film var. Herkes istediğini düşünebilir ama bence bu Kıvanç iyi oyuncu olmuş. Senaryoda ki kişiler de genelde çok gerçekçi. Kuzey'in babası zaten dizideki favroim, bana göre en sağlam oyunculuk onda. Aşırı derecede uyuz olduğum annesi de öyle, o kadar iyi rol yapıyor ki uyuz oluyorum kadının çıktığı sahnelere; sanırım bir çokları da aynı fikirdedir benimle. Güney ilk baştan beri karaktersiz zamane genci nasıl olur, o portreyi başarıyla çiziyor diye düşünüyorum. Genelde herkes ve hatta Kuzey'in eşi rolündeki kız bile güzel oynuyorlar. Bir tek Cemre aşırı derecede sırıtıyor diye düşünüyorum. Çok kötü bir oyunculuk sergiliyor. Sanırım torpili sağlam birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 o cemre güzelde değil arkadaş, hele geçen gün makyajlı bir sahneyi gördüm, makyajlı hali makyajsızdan daha berbat, böyle rezil bir an oldu benim için onu görmek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bu bölüm iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Cemre'yi neden sevmiyorsunuz yahu gayet de güzel kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 banu>>simay>cemre=küçüksırlar kıvançın kızma sahneleri falan neydi abi çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 matmazel 2 iltifat etti eritti kuzeyi aşkı memnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bella said: Cemre'yi neden sevmiyorsunuz yahu gayet de güzel kız. burnunda et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 matmazel çok güzel rol yapıyo ya çok sevimli oluyo bazen hahah kıvanç tatlıtuğ kendini aşmış zaten bu dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 matmazel çok itici bi kadın ama ya.aşkı memnudan beri haterlıgım bitmedi. o cemrede tam böyle bi sıs la demelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://i.imgur.com/LAMjT.jpg sami tam beklediğm gibi eldivebni takarken patlarıtıtı ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bu bölüm diğer bölümlere oranla daha iyiydi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 mmmsf soğuk duş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yine bu klişeyi görünce içim parçalandı, bir olayda alınan soğuk duşta olayın daha çok dramatize edilmesi.. ilk ne zaman yaptılar da nasıl tuttu bu olay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 kızın yazdığı adam evli çıktı abi elbise dolabına mı assaydı kız kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 soğuk duşu mazur göstermek için yeterli drama yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ahuahu dus sahnesi tam, bu kiz yurtdisindan geldi yabanci filmlerde gordugumuz bisey yaptiralim sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Oha be kardeşim bu Simay da amma şeytan çıktı ha sırf babaya oynuyor karı. Gerçi intihar edeceğini tahmin ediyordum ama fake yapacağı harbi süprüz oldu vay beah tam sümük gibi yapıştı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 matmazel sildimiş postları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 tam çakal bir de intahara kalkmış cıks cıks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi simay direk eski sevgilim. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar