Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 35 ne yahu 35e kadar kim gitmiyor askere anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 15yıl nasıl askerlik yapılmadan yaşanılıyor lulz lisans 4-6 y.lisand 2-4 böyle tırt bi şekilde üst sınırlarda bitirip gidip edinim üniversitesinemi kabul edilip kaçıyorlar yoksa sporcu/yurt dışında yaşayanları tam bilmiyorum. zaten bi süre yurt dışında yaşayıp/çalışınca 1 ay yapma hakkın oluyor 40 yaşına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ulan yine mi olmadi 25 i doldurdum diye seviniyodum. Bence 35 yapmalarinin nedeni millete bak bedellide cikarttik demek baska birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mithat said: Bedelli için ben açıkcası yaş sınırı bile beklemıyorum. Direk bedelli olsun kaç yaşında olursan ol ver parayı 28 gün askerlik yap dön. Sanırım 28 gün askerlik yapabilirim. sen bedelliyi çok yanlış tanımışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bir süre dediğin 4 sene ben de mesela doktoraya gidiyorum ama burslu olduğum için onu çalışmıştan saymıyorlar heh benim kaçarım yok 28-29 yaşında askere gitcem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 CthuLhu said: Mithat said: Bedelli için ben açıkcası yaş sınırı bile beklemıyorum. Direk bedelli olsun kaç yaşında olursan ol ver parayı 28 gün askerlik yap dön. Sanırım 28 gün askerlik yapabilirim. sen bedelliyi çok yanlış tanımışsın e eskiden böyleydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 CthuLhu said: Mithat said: Bedelli için ben açıkcası yaş sınırı bile beklemıyorum. Direk bedelli olsun kaç yaşında olursan ol ver parayı 28 gün askerlik yap dön. Sanırım 28 gün askerlik yapabilirim. sen bedelliyi çok yanlış tanımışsın Yeterli be? Oyle yurtdışına cıkma olmasın okumak olmasın sadece parayı ver 28 gün yap gel o kadar. Hatta sanırım deprem sonrası bu direk boyleydı bedelli paraları destek olsun depremzedelere diye o donem gıdemedım dıye yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ardeth said: CthuLhu said: Mithat said: Bedelli için ben açıkcası yaş sınırı bile beklemıyorum. Direk bedelli olsun kaç yaşında olursan ol ver parayı 28 gün askerlik yap dön. Sanırım 28 gün askerlik yapabilirim. sen bedelliyi çok yanlış tanımışsın e eskiden böyleydi? eskiden dediğin deprem zamanı? o zaman da 26ydı mesela sınır ki ekstrem bi durumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Deprem zamanı da 28 yaş üzeriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 5-10 yıl sınırsız dursun bedelli o paraylada geçsinler pro orduya kalksın hatta zorunlu askerlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 belli devlet kurumları da erteliyor askerliği. müfettislik vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Wispy said: Deprem zamanı da 28 yaş üzeriydi yok baktım 26ymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 35 nedir ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Uretimden iceri kosarak geldim radyoda duyunca ama sonu husran oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 CthuLhu said: o zaman da 26ydı mesela sınır ki ekstrem bi durumdu tam zaman aralığını hatırlamıyorum da baya bir süre öyle olduğunu hatırlıyorum. 4 sene falan sürmedi mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yaş 35 yolun yarısı eder diyip acımışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ardeth said: said: alt yaş sınırı 35 http://fak3r.com/wp-content/blogs.dir/12/files/challenge_accepted_Amazing_Feats_Fails_WIns_Lolz_and_A_Contest-s325x265-158648-535.png asdasfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 da biri bana açıklasın 35e kadar nasıl geliniyor asker olmadan? gerçekten bilmediğimden soruyorum. tabi bi doktoraya başlayıp son senesinden onu bitirmeden diğerine başlayıp onun da son senesinde bitirmeden bırakıp üçüncü doktoraya başlarsan gelebilirsin 35e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 gitmiyorsun askerlik şubesine oluyor işte. askerlik kararı çıkartıp gitmemezlik yapmadığın sürece asker kaçağı olmuyorsun ve gbt'de ya da resmi işlemlerde falan karşına çıkmıyor askerlik sorunu. aldır ikametgahını başka bir şehre, ailenin yanında yaşama, eski adresini oturma, askerlik şubesinin kapısından bile geçme... voila!!! 35 yaşına kadar askerden kaçtın işte, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ardeth said: da biri bana açıklasın 35e kadar nasıl geliniyor asker olmadan? gerçekten bilmediğimden soruyorum. tabi bi doktoraya başlayıp son senesinden onu bitirmeden diğerine başlayıp onun da son senesinde bitirmeden bırakıp üçüncü doktoraya başlarsan gelebilirsin 35e doktora 7sene değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kaçmadan nasıl oluyor peki :p gitmiyorsun nasıl bir şey lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Askerlik yapmadan yurtdışına kaçıp yerleşenler için filan heralde. Yemişim vatanı ben rahatım burada diyip dönmeyen birsürü insan vardır muhtemelen, onlardan askerlik yapmadıkları için rahatsız olanlar varsa gelsinler para versinler filan diye çıkarıyolardır diye tahmin ediyorum. Gerçi sanırım yurtdışında 3 sene mi 4 sene mi ne çalışınca zaten vardı böyle bişey ama tam hatırlamıyorum detaylarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 dasaaa said: doktora 7sene değil mi? bana 4 sene (hatta 3 master yaptığım için) 7ye tamamlatırlar mı bilmem. maksimum 5 sene olur gibi geliyor bana. O zaman bile ama mastersız direk başlasan 22 yaşında 22 -> 27 -> 32 yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 okulu uzatan benim gibiler için baba bu. siz çalışkan adamsınız. gidip yaparsınız zaten. askerlik size koymaz. sdfsdfsdf ama 35'i aşağı çekelim başbaganım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Allah allah abi zaten yurt dışında 35 kadar duran adam her türlü 3 yıl tamamlamış oluyor dövizli askerlik yapıyor ve tek taksitte gidip diğer parayı istediği zaman ödüyor, bedellinin böyle bir alt yaş ile olayı ne onu anlamadım. Ülke içinde 35 kadar kaçma şansın ne kadar ki ve kaç kişi böyle yapabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar